|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#3641 |
|
Registered User
Likes (Received): 160
|
Чудо голямо- дефакто, Северната Скоростна тангента ще започва и ще свършва в Околовръстния път и все пак ще има дължина от 16 километра, а не от нула. Булевардите Левски, Патриарх Евтимий, Скобелев и Опълченска можеха и за една улица да ги броят и да се пресичат на два пъти със Сливница... Откъде почва и къде свършва една улица понякога няма логически смисъл или е плод исторически и други обстоятелства (мостът Въртопо го нямаше едно време и Сахаров съвсем нормално си правеше завоя, по плавно и от Раковска на кръстовището с Гладстоун
). Нелепо е да ни изглежда странно и да го приемаме за идиотщина!
|
|
|
#3642 | ||||||||
|
съфорумец
Likes (Received): 282
|
дифиан, много добре знам, че Сахаров и Ляпчев не са някакво изключение. Може би в предния пост не съм се изразил правилно. Цялата тая дандания около това кое се строи над МС Младост 3 е като турски сериал:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
||||||||
|
|
|
|
|
#3643 |
|
Registered User
Likes (Received): 19
|
аз съм доста далеко като професия и образование от техническата сфера, но с повече желание и интерес осъзнах разположенията и имената на терен чрез ОУП ,всъщност не е толкова трудно, а цялостното объркване идва и от разноговерене по медии и от лично неосъзнаване кое какво къде, даже не мисля , че има нужда да споменавам какво точно се строи за хиляден път
|
|
|
|
|
|
#3644 |
|
Registered User
Likes (Received): 1184
|
|
|
|
|
|
|
#3645 |
|
Registered User
Likes (Received): 84
|
Днес като се радхождах покрай Ларгото видях, че за разширението към БП е избран както и очаквахме открит способ. Така че със сигурност ще има затваряне на Малинов.
|
|
|
|
|
|
#3646 |
|
Registered User
|
а какъв или какви ще са способите от цариградско до линията софия-пловдив
между другото, достатъчни ли ще са алтернативите естакада и покрай кауфланд през новата станция като започне строежа към бизнес-парка и стеснят малинов |
|
|
|
|
|
#3647 |
|
Registered User
Likes (Received): 132
|
Открит способ за тунелите или за станиите? Станциите ще са по открит със сигурност, но тунелите май и тук ще се изпълняват по няколко способа. От Младост 1 би трябвало да тръгнат с миланския или новоавстрийския.
|
|
|
#3648 |
|
Спасяващ метрото
Likes (Received): 198
|
От края на построения тунел ще тръгнат открито, защото не е под улици. После сигурно поетапно ще леят плочи под кръстовището и ще продължат по миланския и вече под самия Малинов ще си карат както на Ломско - с миланския, че да пускат движението ASAP.
Не мога да се съглася да се чувствам виновен, че не вярвам в божество, което е превъзхождано като морал, добродетели и способност да създава логични конструкции от средностатистическото човешко същество. |
|
|
|
|
|
#3649 |
|
Registered User
Likes (Received): 589
|
Интересно кой трябва да финансира вкарването на "Малинов" в траншея и естакадите над нея. Предполагам, че щом ще го разкопават, ще го изградят както е по градоустройствения план, който Дифиан поства нееднократно тук.
|
|
|
|
|
|
#3650 |
|
Registered User
Likes (Received): 230
|
Кога се очаква търга до Младост 4
|
|
|
|
|
|
#3651 |
|
Registered User
Likes (Received): 12
|
Когато в началото на юли средствата от Ц.Ш-Летище бяха пренасочени към Мл.1-БПС ,имам някакъв спомен, че Братоев беше споменал за провеждане на търгове "до края на годината".
|
|
|
|
|
|
#3652 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
|
|
|
|
|
|
#3653 |
|
Registered User
|
В едно интервю, според Фандъкова, строежът до Летището започвал до месец-два, а строежът до Младост 4 - в началото на 2013г. Дано е истина. Пък дано и доживеем стар на строителство, в началото на 2013-та, до Сребърна.
|
|
|
|
|
|
#3654 |
|
Registered User
|
казал той, въобще каква стойност има вече кой какво казва,то не беше края на август с откриването и с първа копка към летището, то не беше не знам си какво, жалка история...родна картинка
|
|
|
|
|
|
#3655 |
|
Registered User
Likes (Received): 1184
|
Истината е, че търгове се правят, когато има готовност за това, така че наистина кой какво казал е абсолютно безпредметно. Когато са готови ще ги обявят и съм сигурен, че тук първи ще научим.
|
|
|
|
|
|
#3656 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() Можеше да бъде и в края на август, ако не бяха обжалванията и не бяха решили да играят на сигурно, за да не ги упрекнат от ЕК. Освен това, предпочетоха да забавят пращането на апликационната форма (след като разбраха, че е дадено принципно съгласие за употребата на "икономисаните средства") и включваха и допълнителните 3 станции към същата апликационна форма. Има ли някакво значение месец-два, щом като успяха и участъка до Младост 4 да включат без забавяне? Пък и изказванията в медиите винаги имат известна доза политически PR, а какво точно се договаря в ОП "Транспорт" не може да се разгласява, докато не се постави окончателен подпис... До преди 3 г. въобще не беше ясно дали ще се набавят пари за който и да е от двата участъка - сега вече максимализъм: веднага и незабавно. ![]() Първата копка е обикновена церемония: тя няма никакво значение. Договорите са подписани до края на август, нали - какво повече е нужно? |
|
|
|
|
|
|
#3657 |
|
levski forever
Likes (Received): 683
|
Кронос, много хора и не разбират, че всички тези много на брой обекти в строеж в държавата се плащат първо от бюджета и след това някога от фондовете. Затова последно време е нормално да има забавяния с оглед на икономическото състояние и трябва да се радваме, че се строи навсякъде и се говори за нови предстоящи строежи, защото може и да е обратното.
Хубаво би било, ако даден обект струва 100мил., ЕС ги праща предварително и започваме ударно да строим, да ама не. И по добре щото тогава всичко ще се краде и завършени обекти няма да видим никога. Last edited by iv4oo; September 5th, 2012 at 09:02 PM. |
|
|
|
|
|
#3658 | |
|
Registered User
Likes (Received): 160
|
Quote:
|
|
|
|
#3659 |
|
Registered User
|
Доста хора го знаят това ивчо, за мен лично не е новина, а мисля,че не е и за доста други.Друг е въпросът дали парите са от бюджета или фискалния резерв.На мен все ми се струва ,че са от второто,нали БСП затова реваха...
|
|
|
|
|
|
#3660 | |
|
levski forever
Likes (Received): 683
|
Quote:
Относно парите да ти кажа, ми то май няма значение дали от бюджет или фиск, все държавна пара, нали?
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| метро, metro |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|