|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#121 | |
|
Registered User
Likes (Received): 50
|
Quote:
Si imi place si denumirea pe care i-am dat-o ![]() Rezonez cu ce a scris Radu, iar daca nu contravine regulilor forumului ar fii excelent sa ramana asa cum e ![]()
|
|
|
|
#122 |
|
Euromod
Likes (Received): 960
|
@ Nelly
Da, tocmai asta spuneam si eu mai sus, ca e mai vechi decat cel de aici. Oricum, eu doar am intrebat si mi-am adus aminte in contextul legat de Craiova (vezi mai sus ). Am dubii ca doua thread-uri similare sunt un avantaj, dar repet, decizia va apartine, pentru ca Photo Corner e o sectiune relativ libera.Deci nu-l inchid.
|
|
#123 | |||
|
off
|
I. Constanța pe sectiunea Carpathian Café a SSC Romania
* trebuie sa aveti/va creati un cont pe SSC si sa va logati pentru a avea acces acolo Subsectiunea History Buffs Club Quote:
Quote:
o sa mai completez/updatez sus cand voi mai avea timp ... ![]() II. Constanța pe sectiunile internationale ale SSC: Quote:
"The best way to predict the future is to invent it." (Alan Kay) "If you're going to be thinking, you may as well think big." (Donald Trump) "Respect yourself and others will respect you." (Confucius) Last edited by joce23; May 24th, 2011 at 04:20 PM. |
|||
|
|
|
|
#124 |
|
ǝѕᴚǝᴧǝᴚ
Likes (Received): 45
|
Din punctul meu de vedere, structura cu topicuri-carnat e killer de mysql. Mai ales de engine MyISAM (cum este cazul pe serverul SSC), care blocheaza intregul table la update de continut.
Plus ca nu sta nimeni sa parcurga un topic cu sute de pagini, doar in ideea ca poate gaseste o anumita poza. Search-ul nu ajuta aici, ca nu stie EXIF, ci doar text. In final aprecieri pentru faptul ca zona Constanta este lider pe SSC Romania. Last edited by reverse; July 26th, 2011 at 07:22 PM. |
|
|
|
|
#125 |
|
I own a PC computer
Likes (Received): 1102
|
Cand un topic are prea multe pagini, de obicei se inchide si se deschide unul nou. Din cauza asta exista "Projects and Constructions II". Vad ca actualul thread are 212 pagini, cam mult intr-adevar, poate ca ar trebui deschisa partea a 3-a. La fel si pentru Transport Infrastructure.
Revin cu un raspuns exact ceva mai incolo.
Last edited by vinterriket; July 26th, 2011 at 07:55 PM. |
|
|
|
|
#126 |
|
deep thought
Likes (Received): 151
|
Din cate stiu parca nu mai aveam voie sa deschidem alte topicuri gen projects & construction III, IV...s.a.m.d., dar poate lucrurile s-au mai schimbat intre timp si eu nu am fost pe faza.
|
|
|
|
|
#127 |
|
I own a PC computer
|
![]() Da, mai demult le inchideam mereu la 50 de pagini, dar de la un timp mi se pare ca au ramas asa, fara a mai fi inchise. Revin.. acum fug ca imi da mancarea pe foc
|
|
#128 |
|
I own a PC computer
|
Intr-adevar, regulile erau postate atat de clar ca nu le vedeam
Un singur thread de P&C pentru fiecare oras:
|
|
#129 | |
|
Euromod
|
reverse, sa stii ca putem comunica si calm, daca doresti. Pacat ca nu prea doresti vad, sau cel putin asa inteleg din postarea de aici (cea initiala, nu cea editata) si mai ales de pe thread-ul cu poze din Peninsula.
Nu avem vreun motiv tehnic pentru a inchide thread-urile dupa un anumit numar de postari. Am avut o astfel de limita acum niste ani, intre timp s-au mai schimbat lucrurile, deci devine strict o problema organizationala. Chiar m-am interesat, sa vad daca intre timp am revenit la situatia precedenta si nu-i cazul (vezi mai jos). Care-i avantajul in a citi 10 thread-uri de 500 de postari fiecare in loc de un thread de 5.000? Asta presupunand ca tu chiar le citesti pe toate. Cu thread-urile de poze ai dreptate, dar majoritatea nu sunt balonate, deci exagerezi. In plus, problema cu thread-ul ala era doar ca-l deschisesei aici, in loc sa-l deschizi pe Photo Corner. In final, un mesaj de la sys admin-ul SSC, care apreciaza mult, mult lectiile tale. ![]() Quote:
|
|
|
#131 |
|
Euromod
|
Incepand de astazi, timp de o saptamana, puteti vota varianta favorita de reorganizare a Development Forums:
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1546443
|
|
#132 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
|
|
|
![]() |