daily menu » rate the banner | guess the city | one on one

Go Back   SkyscraperCity > European Forums > Euroscrapers > Local discussions > Romania & Moldova > The Lounge > Archive

Archive Old, closed threads

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old March 1st, 2011, 06:54 PM   #121
NellyUSA
Registered User

NellyUSA's Avatar

Likes (Received): 50

Quote:
Originally Posted by Cosmin View Post
Cu ocazia interminabilelor discutii cu unii utilizatori din Craiova, mi-am adus aminte si de situatia celor doua thread-uri foarte similare cu poze vechi din Constanta si Dobrogea.

Practic acum exista The History of Dobrogea (fost The History of Constanta) aici si Constanța - Old Photography Showcase pe Photo Corner. Continutul chiar se suprapune partial si in orice caz, subiectul este acelasi. Singura diferenta, recent aparuta, este ca thread-ul de aici se refera la toata Dobrogea, in timp ce cel de pe Photo Corner se refera la orasul Constanta si imprejurimi.

Am mai vrut sa va intreb daca nu ar fi mai bine sa le unim, sau sa inchidem unul si sa va concentrati pe unul singur. Va respect decizia, chiar daca cred ca va dezavantajeaza sa postati in doua thread-uri, pe doua sectiuni separate pentru ca apar problemele duplicarii sau "diluarii" continutului.
Aw, dar eu am deschis thread-ul de pe Photo Corner inaintea celui din City Life

Si imi place si denumirea pe care i-am dat-o

Rezonez cu ce a scris Radu, iar daca nu contravine regulilor forumului ar fii excelent sa ramana asa cum e

Sponsored Links

Old March 1st, 2011, 06:58 PM   #122
Cosmin
Euromod

Cosmin's Avatar

Likes (Received): 960

@ Nelly
Da, tocmai asta spuneam si eu mai sus, ca e mai vechi decat cel de aici. Oricum, eu doar am intrebat si mi-am adus aminte in contextul legat de Craiova (vezi mai sus). Am dubii ca doua thread-uri similare sunt un avantaj, dar repet, decizia va apartine, pentru ca Photo Corner e o sectiune relativ libera.

Deci nu-l inchid.
Old May 24th, 2011, 03:47 PM   #123
joce23
off

joce23's Avatar

I. Constanța pe sectiunea Carpathian Café a SSC Romania

* trebuie sa aveti/va creati un cont pe SSC si sa va logati pentru a avea acces acolo

Subsectiunea History Buffs Club

Quote:
Subsectiunea Business & Economy

Quote:
* o sa mai completez/updatez sus cand voi mai avea timp ...

II. Constanța pe sectiunile internationale ale SSC:

"If you're going to be thinking, you may as well think big." (Donald Trump)

"Respect yourself and others will respect you." (Confucius)

Last edited by joce23; May 24th, 2011 at 04:20 PM.
joce23 no está en línea  
Old July 26th, 2011, 07:13 PM   #124
reverse
ǝѕᴚǝᴧǝᴚ

reverse's Avatar

Likes (Received): 45

Din punctul meu de vedere, structura cu topicuri-carnat e killer de mysql. Mai ales de engine MyISAM (cum este cazul pe serverul SSC), care blocheaza intregul table la update de continut.
Plus ca nu sta nimeni sa parcurga un topic cu sute de pagini, doar in ideea ca poate gaseste o anumita poza. Search-ul nu ajuta aici, ca nu stie EXIF, ci doar text.
In final aprecieri pentru faptul ca zona Constanta este lider pe SSC Romania.

Last edited by reverse; July 26th, 2011 at 07:22 PM.
reverse no está en línea  
Old July 26th, 2011, 07:47 PM   #125
vinterriket
I own a PC computer

vinterriket's Avatar

Likes (Received): 1102

Cand un topic are prea multe pagini, de obicei se inchide si se deschide unul nou. Din cauza asta exista "Projects and Constructions II". Vad ca actualul thread are 212 pagini, cam mult intr-adevar, poate ca ar trebui deschisa partea a 3-a. La fel si pentru Transport Infrastructure.

Revin cu un raspuns exact ceva mai incolo.

Last edited by vinterriket; July 26th, 2011 at 07:55 PM.
vinterriket no está en línea  
Old July 26th, 2011, 07:55 PM   #126
AT30
deep thought

AT30's Avatar

Likes (Received): 151

Din cate stiu parca nu mai aveam voie sa deschidem alte topicuri gen projects & construction III, IV...s.a.m.d., dar poate lucrurile s-au mai schimbat intre timp si eu nu am fost pe faza.
AT30 no está en línea  
Old July 26th, 2011, 08:01 PM   #127
vinterriket
I own a PC computer

vinterriket's Avatar

Da, mai demult le inchideam mereu la 50 de pagini, dar de la un timp mi se pare ca au ramas asa, fara a mai fi inchise. Revin.. acum fug ca imi da mancarea pe foc
Old July 26th, 2011, 08:22 PM   #128
vinterriket
I own a PC computer

vinterriket's Avatar

Intr-adevar, regulile erau postate atat de clar ca nu le vedeam Un singur thread de P&C pentru fiecare oras:

Old July 28th, 2011, 09:54 PM   #129
Cosmin
Euromod

Cosmin's Avatar

reverse, sa stii ca putem comunica si calm, daca doresti. Pacat ca nu prea doresti vad, sau cel putin asa inteleg din postarea de aici (cea initiala, nu cea editata) si mai ales de pe thread-ul cu poze din Peninsula.

Nu avem vreun motiv tehnic pentru a inchide thread-urile dupa un anumit numar de postari. Am avut o astfel de limita acum niste ani, intre timp s-au mai schimbat lucrurile, deci devine strict o problema organizationala. Chiar m-am interesat, sa vad daca intre timp am revenit la situatia precedenta si nu-i cazul (vezi mai jos).

Care-i avantajul in a citi 10 thread-uri de 500 de postari fiecare in loc de un thread de 5.000? Asta presupunand ca tu chiar le citesti pe toate.

Cu thread-urile de poze ai dreptate, dar majoritatea nu sunt balonate, deci exagerezi. In plus, problema cu thread-ul ala era doar ca-l deschisesei aici, in loc sa-l deschizi pe Photo Corner.

In final, un mesaj de la sys admin-ul SSC, care apreciaza mult, mult lectiile tale.
Quote:
Originally Posted by DaiTengu
DaiTengu is not so stupid as to continue using MyISAM. The major tables in the database are InnoDB. Multiple optimizations have been made and indexes have been added to make sure large threads aren't a drain on the 13 servers that power this website.
Old September 7th, 2012, 09:51 AM   #130
Cosmin
Euromod

Cosmin's Avatar

IMPORTANT

Dorim sa reorganizam sectiunea Development Forums, asa ca va invit sa discutam propunerile pe Sandbox.
Old September 14th, 2012, 09:03 AM   #131
Cosmin
Euromod

Cosmin's Avatar

Incepand de astazi, timp de o saptamana, puteti vota varianta favorita de reorganizare a Development Forums:

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1546443
Old September 18th, 2012, 11:49 PM   #132
iulisoft
Registered User

Likes (Received): 0

Ce mai fac bucurestenii prin Constanta...

https://www.youtube.com/watch?v=TT11...o&feature=plcp
iulisoft no está en línea  

Closed Thread

Tags
constanta

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules