|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Захід | West » Львів / Lviv | Iвaнo-Фpaнкiвcьк / Ivano-Frankivsk | Хмельницький / Khmelnytskyi |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#21 |
|
Registered User
Likes (Received): 5
|
Привіт їхав сьогодні на Луцьк повісили новий Рендер ринку Шелен.
Ось фото |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
А є якісь контакти з власниками цього ринку. Я представляю компанію КАРКАС яка власне займається швидкомонтованими металоконструкціями. І чи можна ще взяти участь у тендері на поставку та монтаж металоконструкцій???
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Registered User
|
Привіт, я особисто нікого незнаю хто відповідає за будівництво та самоврядування ринку. Власник це держава, а саме область. Координати можеш подивитися на сайті http://shelen.rv.ua!!!
От там і шукай координати хто цим питання може займатися. Але я думаю що тендер ще не проводили через те, що тільки проект на стадії розробки, це означає що тільки, роблять проектно-кошторисну документацію... |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Quality makes sense©
|
схоже на львівський "Шувар".
таке ще питання: ринок територіально входить до складу міста, чи до складу іншої адмін. одиниці? (села напр.) |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Registered User
|
Привіт, ну Шувар набагато більший він розміщується на 30 гектарах а наш Шелен на 13,5 гектарах землі і Шувар уже введений в експлуатацію майже весь.
Ринок не понятно куди входить, якщо я не помиляюся це земля Обарівської сільської ради це село під Рівнем.... А так ринок буде належати обласній раді і буде підконтрольним обласним органам самоврядування.... |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Quality makes sense©
|
але все ж податки будуть йти у сільраду.
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Registered User
|
Ну да податки будуть іти в сільраду......
Я ж говорю наскільки я не помиляюся то територія знаходиться на території сільради, а отже і виходить що і податки і все буде на сільраді.... |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Registered User
|
ßêùî ðèíîê áóäå îá'ºêòîì îáëàñíî¿ êîìóíàëüíî¿ âëàñíîñò³, òî òîä³ âëàñíèê - îáëàñíà ðàäà, òîáòî îðãàí ì³ñöåâîãî ñàìîâðÿäóâàííÿ...
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Registered User
|
Привіт все таки ринку Шелен бути через те що почали загороджувати територію навколо нового обєкту..... Ось фото
Новий Рендер |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Registered User
|
Вчора їздив на Луцьк, то вже загородили всю територію під ринок парканом, а це 14 гектарів землі, з березня має початися грандіозне будівництво, будемо слідкувати за ним і виложувати свіжу інформацію....
|
|
|
|
|
|
#31 |
|
Registered User
|
До території де планується будівництво Ринку "Шелен" вже проклали комунікації готуються до початку будівництва. На мою думку початок буде вже на весні, зараз ніхто будівництво розпочинати не буде.
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Registered User
|
Хто зна... телефони що на оф. сайті глухі. Або проект робиться під когось
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Registered User
|
Ну незнаю... З достовірни дж$ерел інформації ринку бути і скоро розпочнеться там грандіозне будівництво. В мене друг Фермер в Рівненській області, то він був на обговорені цього ринку в тих колах, то він сказав що може і до кінця цього року і здадуть максимум в наступному році.....
Буде паралельне будівництво Автовокзалу і Ринку центрального обєкту..... |
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Registered User
|
Quote:
Привіт, звідки ця вся інфа? |
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Registered User
|
ПРИВІТ!!!
цЯ ВСЯ ІНФА ЗІ СЛІВ МОГО ЗНАЙОМОГО, ВІН ФЕРМЕР І ВОНИ ФЕМЕРИ, ОБГОВОРЮЮТЬ ЦЕ БУДІВНИЦТВО В СВОЄМУ КОЛІ І ВІН МЕНІ РОЗПОВІВ ЦЮ ІНФОРМАЦІЮ.... |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Registered User
|
TOO Vital_rv!!!
іНФОРМАЦІЯ ПО РИСУНКАМ І ПЛАНУВАННЮ будівель і споруд, ось з сайт ринку Шелен, заход читай і дивися... http://shelen.rv.ua/ua/kompaniya/shema_objektiv.html |
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Registered User
|
Quote:
Дякую, вже накопав трохи інформації по цьому об*єкту: масштабний проект виявляється. Можливо сьогодні буде відомо про генерального підрядника |
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Registered User
|
Привіт
TOO Bossvit!!!! А ти звідки???? Будівництво почалося прокладають до Ринку мережі, пригнали бульдозери для зрізання родючого шару грунту,почали розмежовувати зони будівництва, поставили кілки де буде Автовокзал, де Торгові приміщення .... |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|