|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#561 |
|
Registered User
Likes (Received): 43
|
No tak v prvom rade, z Devinskej do Petrzalky sa nechodi cez Pristavny most, ale cez Most Lafranconi, ktory na tom zas tak tragicky nie je.
Naozaj nie som presvedceny o efektivite vozenia ludi z DNV do Petrzalky vlakom. Naopak, keby sa robil ten projekt Stefanikovej od Erika Ziaka, tak by to malo velky zmysel aby tak jazdil tramtrain. |
|
|
|
|
|
#562 | |
|
Registered User
Likes (Received): 61
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#563 |
|
Registered User
|
Kolko ich je?
|
|
|
|
|
|
#564 | |
|
Registered User
Likes (Received): 126
|
Quote:
O tom či má vôbec zmysel začať s osobnou dopravou medzi Novým Mestom a Petržalkou sa treba pýtať ak sa dá možnosť tejto prepravy a ponuka. Nech sa dajú 20 min. takt a zistí sa aký o to bude záujem, ale nie na mesiac alebo do prvej zmeny GVD, ale aspoň na jeden celý rok platnosti GVD. Lebo robiť štatistiky o dopyte tohto prepravného prúdu bez akejkoľvek rozumnej koncepcie a zaujímavej ponuky taktovej dopravy je zbytočné ak sa nepristúpi ku skúšobnej realizácii vrámci BID. Pokiaľ nebude funkčná BID, tak to môže jazdiť aj každých 10 min. a ľudia sa na to vykašľú, lebo si nebudú komplikovať cestovanie kupovaním viacerých cestovných lístkov, keď im BID ponúkne všetku dopravu na území mesta na jeden doklad, potom budú hľadať rýchlejšie a pohodlnejšie alternatívy preprav po meste aj tým vlakom a aj za cenu, že im nebude jazdiť každých cca 8 min. ako električka alebo bus, ale prispôsobia sa k danému vyhovujúcemu odchodu vlaku. A to sa ešte ani nevie aký dopyt je po takomto spojení z regiónu. |
|
|
|
|
|
|
#565 |
|
Moderator
Likes (Received): 101
|
Vo Zvolene bol nainštalovaný nový informačný systém. Fungovať by mal od nedele.
![]() http://www.railpage.net/modules/xcga....php?pid=13293 |
|
|
|
|
|
#566 |
|
Registered User
Likes (Received): 15
|
Škoda, že náležite tomu nevyzerá aj ten prístrešok, ale keď neprší, tak nech aspoň kvapká.
|
|
|
|
|
|
#567 |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
a hlasateľky ostanú? či bude to elektronicke hlasenie?
Všeobecne zajtra to budem počuť
|
|
|
|
|
|
#568 |
|
Estat3 man1ac
Likes (Received): 2
|
nové vizošky košickej stanice
http://www.panoramake.sk/gallery.html |
|
|
|
|
|
#569 | |
|
Registered User
|
Quote:
ale ináč to vyzerá celkom fajn
|
|
|
|
|
|
|
#570 |
|
Mornar bez mora
Likes (Received): 20
|
Tie prílepky sú tam dosť zlé, keď už tak mohla to byť jedna hmota, ale tak aspoň niečo
. A kde tam vidíš cigáňov?
|
|
|
|
|
|
#571 | |
|
Registered User
|
Quote:
vlavo dole zelena mikina mne tak pripada
|
|
|
|
|
|
|
#572 | |
|
Bratislover
Likes (Received): 1
|
Quote:
![]() Byť na mojom mieste, urobil by som od píky novú stanicu, lebo robiť reko a všelijaké zlepence mi príde ako vyhodenie peňazí a vyjde to možno viac ako stavba novej. Ach jaj, zobuď sa Bratislava.
|
|
|
|
#573 |
|
Registered User
Likes (Received): 41
|
samozrejme ze si treba odmysliet tu dlazbu pred stanicou a uvidime co dalsie este
No pokial bude interier vyzerat tak ako na tych vizualizaciach tak budem s budovou stanice spokojny. Druha vec su nastupistia.
|
|
|
#574 |
|
Registered User
Likes (Received): 10
|
deleted
Last edited by Joseph77; December 18th, 2012 at 04:48 PM. |
|
|
|
|
|
#575 |
|
Sakura san na hrad ((-:
Likes (Received): 0
|
Rekustrukcia stanice v Senici sa tiez pohla, momentalne je uz vnutro stanice hotove, este nefunguje informacny system, ale aspon hlasia prichod a odchod vlakov co doteraz robil jedine pan sprievodca
po Sastine to bude 2ha najmodernejsia stanica na celom usekuNeviem cim si Senica zasluzila tuto rekonstrukciu, ta trat nieje v bohvieakom stave a vlaky tam jazdia mimoriadne pomaly na celom useku kuty-trnava, ale prekvapivo to este funguje.... radsej by mohli opravit tu jednokolajku nejake moje fotky co som robil na rychlovku z mobilu... ![]() ![]() !!dufam ze tu hnusnu betovu zem casom tiez odstrania a este nejake fotky z reko.. http://www.senican.sk/aktuality/1506...269nej-stanice
|
|
|
#576 |
|
Registered User
|
Rekonstrukcia sa robi ako terminal integrovanej dopravy pre IDS BK.
|
|
|
|
|
|
#577 |
|
Registered User
Likes (Received): 25
|
Skoda, ze sa to vsetko robi tym najlacnejsim sposobom, nechcem urazit, ale vyzera to tam ako na nejakom druzstve. Plast, polystiren, vsade natahane trubky, strop ako z normalizacie.
|
|
|
|
|
|
#578 |
|
Sakura san na hrad ((-:
Likes (Received): 0
|
kebyze sa pozres z vnutra, vyzera to pekne a obnovene, ale hej, je to len taka slaba rekonstrukcia uz nevyhovujucich priestorov
|
|
|
#579 |
|
Registered User
Likes (Received): 7
|
no uplne na vsetkom sa nesetrilo kedze zvolili drahsiu variantu zateplenia namiesto polystirenu co nebyva zvykom,mozno jedina stanica na slovensku kde na zateplenie nepouzili polystiren,musim to ist z vnutra omrknut com tam davno nebol vzdy len prefrcim z vlaku cez vonok
|
|
|
|
|
|
#580 |
|
space hamster
Likes (Received): 45
|
Spravili to perfektne, predtým sme nemali ani pragotrona, teraz rovno LEDku
a sranda je, že LEDky ani v Brne a Žiline nemajú :P pridali jedno okienko na pokladňu, spravili dvere na fotobunku, všade sú veľké modré podsvietené nápisy(sme sa smiali, že tam je veľkým "K NÁSTUPIŠTIAM", ako keby sme ich mali 10 a staničná hala bola o hektár väčšia. Ale aspoň som sa dozvedel, že máme na stanici aj WC ![]() to som ani netušil... Inak ale dúfam, že vymenia aj lavičky, pretože to, čo tam teraz je, tie staré, prašivé, hnilé a hrdzavé hrôzy, na tom sa nedá sedieť a je to aj škoda dávať na tú krásnu novú žulovú(?) podlahu...tá stará už fakt padala ľuďom na hlavu Keby ešte tak bolo viac času sa ňou pokochať a pofotiť, ale zvyčajne si ráno o piatej stihnem akurát tak kúpiť lístok. A keby nám ešte zrekonštruovali pokladníčky na milšie, ktoré rozumejú češtine a nemýlia si Bratislavu s Břeclavou, bola by úplne dokonalá...
Last edited by Ondro; January 10th, 2013 at 11:59 PM. |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|