|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#1101 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
![]() Aoleu....Nasol! In orice caz, spatiul acela unde va fi HM mi se pare imens...Nu mi-a venit sa cred cand am vazut... |
|
|
|
|
|
#1102 |
|
Registered User
Likes (Received): 4
|
sa nu le plangem de mila firmelor de haine din mall.ma refer la cele cu nume.i-am zis unui angajat de la new yorker,ca au un magazin foarte ingramadit,in timp ce waikiki e mai "aerisit".mi-a raspuns "avem f multa marfa,si vanzarile merg bine".banuiesc ca H&M,e cel mai tare brand de haine care va fi in mall,deci va fi de fitza sa iti iei haine de la ei.e posibil sa fiu si eu printre acei fitosi care isi va lua haine de la ei.
asta daca nu vor avea preturi nesimtit de mari.mall-ul tre sa faca ceva cu zona de mancare din mall.e inacceptabil sa ai 4 firme care se ocupa de asa ceva.fostul spatiu altex,l-as daca la firme de acest profil.mc donalds de exemplu. avem niste taximetristi smecheri.legal aveau locuri limitate in zona mall,au profitat de parcarea facuta de primarie,ca sa se bage in acea parcare.
|
|
|
#1103 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
|
|
|
|
|
|
#1104 |
|
Registered User
Likes (Received): 8
|
Nu stiti unde s-a deschis?
MOL a deschis o benzinărie la Baia Mare, ajungând la o reţea de 134 de staţii http://www.zf.ro/companii/mol-a-desc...tatii-10384897 |
|
|
|
|
|
#1105 | |
|
Registered User
Likes (Received): 13
|
Quote:
|
|
|
|
#1106 |
|
Registered User
Likes (Received): 8
|
Deci aici?
|
|
|
|
|
|
#1107 |
|
Registered User
|
DA
[/QUOTE]
|
|
|
|
|
|
#1108 |
|
Registered User
|
Se pare ca in zona unde era mai demult Altex in mall va veni Hervis Sport.
|
|
|
|
|
|
#1109 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Hervis Sports e chiar un jucator important in domeniul articolelor sportive, principalii lui adversari fiind Intersport si Decathlon. Deci da, e o firma mare, internationala. Dar sincer pentru Gold Plaza mi se par cam mult doua magazine de anvergura aceasta sub acelasi acoperis.
Legat de piatra cubica de pe podul Viilor...cum spuneam undeva mai sus, materialele sunt de calitate. Conteaza insa foarte mult cum sunt si puse.
|
|
|
|
|
|
#1110 |
|
Registered User
Likes (Received): 13
|
![]() Hervis?? Super. Chiar au lucruri foarte interesante. Anul trecut mi-am luat din Hervis Polus Cluj clapari Head foarte ieftini
|
|
|
#1111 |
|
Registered User
|
Ca tot veni vorba de mall, mai am niste vesti in legatura cu etajul 2. Se pare ca in zona de food court se negociaza si cu yummy yang si shanghai, dar cel mai probabil vor deschide dupa inaugurarea KFC. Dar eu nu cred ca vor deschide ambele, ci doar una din ele. Si tot la etajul 2 mall-ul e in negocieri avansate cu un club de noapte si cu inca cineva care vrea sa faca o sala de poker unde sa se organizeze turnee. Cel cu sala de poker vrea sa ia spatiul dintre galeria Kinect si galeria de arta. Intre ele e un spatiu de aproximativ 250 m2.
|
|
|
|
|
|
#1112 |
|
Registered User
|
Am vazut ca pe rigips-ul pus in fata vitrinei unde va fi H&M au pus postere cu promotii si cu sigla lor. Acum e 100% clar pentru cei care credeau ca e doar un zvon deschiderea H&M in Baia Mare.
|
|
|
|
|
|
#1113 |
|
Registered User
|
Azi am vorbit cu un baiat care lucreaza la spatiul H&M.L-am intrebat cand va fi gata.Mi-a spus ca e gata la inceputul lui februarie.Probabil il vor inaugura de valentines day.
Nu as fi surprins daca in 2014,mall-ul se va extinde.La fel cum s-a intamplat cu iulius la cluj napoca.Sper sa nu zic o informatie incorecta. Raman la parerea ca food court e f subtire.Daca ar fi dupa mine,as duce food court pana la isisi,sau chiar si in acel spatiu.Nu ma ating de symphony,sa nu deranjez pe clientii acestui local. In loc de shanghai,cred ca un mc shit ar avea mai mult succes.Pacat ca magazinul Maramuresul,desi are atata spatiu de desfacere,e un magazin fara personalitate.E un loc trist. ![]() Sper ca in 2013 sa se inceapa lucrarile la piata revolutiei,
|
|
|
#1114 |
|
Registered User
Likes (Received): 6
|
Bun sa incep cu inceputul :
Intradevar , si parerea mea e ca doua magazine de genu e mult pentru Gold Plaza , deci Intersport ar fi fost suficient zic eu , plus ca au preturi destul de bune , de exemplu daca vrei sa iti iei o pereche de adidasi cat de cat de calitate poti sa iti iei lejer de acolo , e accesibil oricui , dar daca cei de la Hervis au ales sa vina acolo , e treaba lor . Da intradevar materialele folosite pe Podul Viilor sunt de foarte buna calitate , dar modul cum au fost puse e execrabil . Aceleasi materiale le puteti observa si in alte zone ale orasului si acolo arata foarta bine . Da , zona de food din mall chiar e foarte foarte subtire pentru un mall ca Gold Plaza , poate dupa deschiderea KFC-ului si inca vreo 2-3 o sa mai arate a food-court de mall . DanielBM@ - extyinderi de mall , alea alea , chiar am zambit un pic cand am vazut comentul tau Cat despre Maramuresul , asa cum e fara firme prea mari , si cu toate ca e un simplu centru comercial o duce destul de bine , eu personal de cate ori am fost acolo mereu au fost clienti destui .
|
|
|
#1115 | |
|
Registered User
|
Primaria Baii Mari vrea un credit bancar de 100 de milioane de lei
Quote:
|
|
|
|
#1116 | |
|
Registered User
|
PROIECT MODIFICAT - Peste 9 milioane de lei pentru reabilitarea Pietei Cetatii si a Turnului Stefan din Baia Mare
Quote:
!
|
|
|
|
#1117 |
|
Registered User
|
tavii:o zi fara un zambet,e o zi irosita..
Cat priveste extinderea Mall-ului.Cand emit aceasta parere,ma gandesc la numarul mare de firme care au venit in Mall,si care din spuse lui dingo,sunt inca doritoare de spatii.Banuiesc ca doar spatiul de birouri nu e acoperit destul. Din ce vad,acum mall-ul cam duce lipsa spatii comerciale libere,raportat la numarul de firme care ar fi dispuse sa vina in Mall.Nu mai stiu de ce firma zicea dingo,c-ar fi vrut spatiul farmaciilor,dar aia nu au fost dispusi sa fie relocati. Traim intr-o societate de consum.Pe zi ce trece,lumea devine tot mai numeroasa.Asadar, exista destui consumatori dispusi sa dea un ban pentru produse de calitate.Se poate observa ca firmele mari din Mall,n-au parasit mall-ul.Banuiesc ca au incasari destule incat sa nu plece Acum 2 zile am vorbit cu cineva de la C&A,si imi spunea ca au vanzari bune.Acest mall deserveste o populatie destul de mare.Am spus in trecut,benzinaria lukoil ii incurca pe cei de la Mall. Cat priveste anul 2013, cred ca primaria ar trebui sa termine piata Revolutiei.Am spus-o si in trecut. strazile din baia mare,se prezinta decent.Investiile ar trebui sa se axeze pe infrastructura, de genul apa,canalizare si ceva care ma enerveaza enorm...miile de cabluri care impanzesc stalii din oras.Daca o masina loveste un stalp,risti sa ramai fara net,curent,samd.Cablurile alea trebuie bagate in pamant.
Sigillium de Rivulo Dominarum Muttus Amor Civium Optimum Est Civitatis Firmamentum Last edited by DanielBM; December 24th, 2012 at 07:52 PM. |
|
|
|
|
|
#1118 | |
|
Registered User
|
Quote:
PS. Ca tot veni vorba de KFC, sa va zic o situatie hazlie. Produsele KFC ajung congelate la punctele de lucru, sub forma unor paleti de 3 tone. Dar lifturile de marfa din Gold Plaza pot duce doar 1 tona, asa ca e posibil ca mall-ul sa faca un lift de marfa special pentru KFC. Si pentru ziua deschiderii KFC vrea sa aduca 21 de tone de marfa in mall.
|
|
|
|
|
|
|
#1119 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
#1120 |
|
Registered User
|
Am uitat sa zic anterior,asadar va zic acum.Craciun Fericit!:
![]() Cat priveste KFC in Baia Mare,nu stiu cum e treaba la arad,insa din ce vad,desi sunt asa de putine spatii de food,le merge binisor.Acum 2 ani,am avut o prietena care lucra la una dintre firme.Am intrebat-o cum merge treaba ,daca au vanzari.Mi-a zis ca e Apocalipsa.Nu mai stiu daca e la fel si acum.Oricum,cand mai trec prin acea zona,vad pe multi cu chicken,ala. Eu imi iau de la Selmont.Dingo,100% spatii office ocupate?Ce inseamna office, si sucursalele bancilor?Nu stiu ce altceva ar insemna office,in cazul cladirii respective Sunt neinformat. Cat despre extindere,am mentionat ca ar fi posibil ca din 2014.Dupa parerea mea,de succesul h&m,depinde mai mult in dezvoltarea mall-ului,decat kfc.Exista in baia mare,un magazin oficial Nike?In mall exista un magazin Adidas.Banuiesc ca e franciza. ![]() ps gata mi-am amintit de ce firma zicea dingo ca dorea sa ia spatiul farmaciilor.beshka.
Sigillium de Rivulo Dominarum Muttus Amor Civium Optimum Est Civitatis Firmamentum Last edited by DanielBM; December 24th, 2012 at 10:08 PM. |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| baia mare, maramures, romania |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|