|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#1841 |
|
Registered User
Likes (Received): 7
|
Asta arata ca si noua lucrare de hidroizolație este prost gandita din start, apa respectiva ar trebui sa se scurga undeva
. Vor pune apoi nisip si pavele acolo iar apa va musti dedesubt la fiecare aversa?
|
|
|
#1842 |
|
Registered User
Likes (Received): 28
|
apropo de "lacuri" - straduta de visavis de Casa Cartii era inundata in dreptul cladirii nou reabilitate. inainte probabil apa se scurgea in canalele de pe St. cel Mare dar acum nivelul St. cel Mare e mai sus. s-or fi gandit oare ca e nevoie sa se scurga apa si de pe straduta aia?
Cladiri cu importanta istorica si arhitecturala, vechi de peste 100 de ani, de la Atelierele CFR/ Nicolina, proaspat demolate pt. profit: thread/ poze + articol . Inceputul demolarilor Continuarea demolarilor Ce trebuia facut Si eu vreau... o tara ca "afara" NOU: Acum s-a demolat si un monument istoric |
|
|
|
|
|
#1843 |
|
Registered User
Likes (Received): 38
|
Cine sa gandeasca...tot orasul este dat peste cap la domeniul "nivel", strazile noi sunt inaltate, restul orasului e ramas la nivelul normal, apa se scurge invers. Probabil situatia semnalata de tine e valabila la multe strazi care inainte erau colectate de bulevarde.
Idiotenie mai mare decat ce s-a facut legat de asfaltare/ pavelare fara decopertare nu stiu care ar putea fi... |
|
|
|
|
|
#1844 |
|
Registered User
|
Si nu doar decopertare, ci lucrare pana la nivel de fundatie, cu tot ce presupune ea pana la ultimul strat. Efectele modului in care s-au facut aceste lucrari se vor face simtite cat de curand, n-am nici o indoiala.
|
|
|
|
|
|
#1845 |
|
Registered User
|
apropo de asta, am vazut in aceeasi zona pe St. cel Mare ca acum piatra cubica ajunge pana aproape de micile tablouri electrice exterioare ale magazinelor din cladirile vechi. zapada flescaita ar putea ajunge usor in tablourile electrice dar chiar si apa de ploaie.
pe Independentei nu s-a remediat problema nivelului - zapada, apa de ploaie pot intra in magazine La Palas chiar si sus aproape de showroom erau probleme cu baltile, vor avea de lucru. Sper ca macar cu ploaia asta Primaria a luat in evidenta problemele si se pregateste sa le rezolve.
Cladiri cu importanta istorica si arhitecturala, vechi de peste 100 de ani, de la Atelierele CFR/ Nicolina, proaspat demolate pt. profit: thread/ poze + articol . Inceputul demolarilor Continuarea demolarilor Ce trebuia facut Si eu vreau... o tara ca "afara" NOU: Acum s-a demolat si un monument istoric Last edited by spring3; December 4th, 2012 at 11:10 PM. |
|
|
|
|
|
#1846 |
|
Registered User
|
Ce crezi? Ca se va rezolva? Hai sa fim seriosi...
Iti zic eu o "profetie": - pana la receptie se vor face ca nu aud - vor receptiona lucrarile asa - orice sesizare ulterioara va fi solutionata de tipul: "lucrarile au fost finantate prin POR, deci nu avem dreptul de a interveni asupra lor timp de 3 ani". Ca sa fi facut treaba buna, trebuiau sa prinda din faza SF lucrarile cum trebuie. |
|
|
|
|
|
#1847 |
|
Registered User
Likes (Received): 7
|
Profit de faptul ca Google ne facilitează task-ul de a arunca un ochi prin ograda pentru a scoate in evidenta cateva perimetre centrale din Iasi in care ar trebui actionat prioritar, pentru readucerea lor la un minim de estetica urbana. Ca tot vrem noi sa fim europeni!
Daca zonele respective apartin domeniului public atunci la treaba, daca sunt in privat, somatii si apoi amenzi pentru lipsa de ingrijire. Incep cu parcarea din spatele BRD-A.Panu ![]() In buricul targului, pe locul fostei piete de pe Independentei ![]() in fata turnului Goliei ![]() Parcul Teatrului National ![]() Langa SRI ![]() In spatele catedralei sunt cateva zone care par lasate in parasire uitare si nepasare, la doi pasi de bl Stefan cel Mare: ![]() ![]() ![]() Fabrica de bere Pacurari ![]() Zona Padurii ![]() intre UTI si Palas ![]() si zone mai putin centrale dar care urla dupa putina atentie ![]()
"Cand oamenii sunt lasati sa faca ce doresc, de obicei se imita unii pe altii." Murphy Last edited by dunmaty; December 5th, 2012 at 06:21 PM. |
|
|
|
|
|
#1848 |
|
Registered User
|
intre podul Cantemir si Palas sunt niste noroaie de nu-i adevarat... adica la 50 m de Palas. numai pe Google Maps exista pasajul Cantemir, in realitate nici urma de el.
chit ca am mai spus-o, se misca mai incet decat melcul in ce priveste construirea strazii dintre Palas si Podul Cantemir. terenul prin care ar trebui sa treaca strada nu stiu sigur daca e al bisericii Sf. Andrei, din cate vad biserica Sf. Andrei are un gard chiar langa ea. anii trec, nu se face nimic. http://tinyurl.com/alt88a7
Cladiri cu importanta istorica si arhitecturala, vechi de peste 100 de ani, de la Atelierele CFR/ Nicolina, proaspat demolate pt. profit: thread/ poze + articol . Inceputul demolarilor Continuarea demolarilor Ce trebuia facut Si eu vreau... o tara ca "afara" NOU: Acum s-a demolat si un monument istoric Last edited by spring3; December 5th, 2012 at 09:36 PM. |
|
|
|
|
|
#1849 |
|
Away
Likes (Received): 115
|
Str. Sf. Lazar
|
|
|
|
|
|
#1850 |
|
Rebel User
Likes (Received): 14
|
Frumos acel gol lasat liber. Arata foarte bine.
|
|
|
|
|
|
#1851 |
|
Registered User
|
Un milion de clase peste porcariile din smenaria alaturata.
|
|
|
|
|
|
#1852 |
|
Escapee
Likes (Received): 89
|
Se vorbea cu ceva pagini in urma de cladirea de langa Petrom, cea cu lift auto. Maine, in locul parcarii subterane, se deschide un...pub. Ce naiba, corporatistii nostri sunt mai buni decat ai lor, ei pot parca pe trotuar sau pe marginea strazii
|
|
|
|
|
|
#1853 |
|
Registered User
|
dupa ani de zile parasita, in cele din urma a iesit f bine.
Lukoilul e in plus rau de tot... de partea cealalta peste Sf. Lazar in dreptul turnului rezidential e un magazin cu amenajari interioare ceva care ocupa mult spatiu doar pe orizontala. sper ca va fi demolat si ca se va construi si acolo o cladire interesanta sau macar unde e parcarea din fata ei. ar fi bine daca macar pe unde se poate ar fi cladiri interesante si de o parte si de cealalta a str. Sf. Lazar. Felicitari dezvoltatorilor care au construit cladiri interesante in zona aia ( nu si lui Fenechiu )
Cladiri cu importanta istorica si arhitecturala, vechi de peste 100 de ani, de la Atelierele CFR/ Nicolina, proaspat demolate pt. profit: thread/ poze + articol . Inceputul demolarilor Continuarea demolarilor Ce trebuia facut Si eu vreau... o tara ca "afara" NOU: Acum s-a demolat si un monument istoric Last edited by spring3; December 7th, 2012 at 07:50 PM. |
|
|
|
|
|
#1854 |
|
Iaşi
Likes (Received): 16
|
Si totusi au ridicat niste garduri..ce ni se pregateste in zona parcarii din spatele BRD ? Pe omuletii din interior scria IASICON,dar niciun panou cu denumirea lucrarii. Iasiconu' parca nu face parcari..asa i ?
|
|
|
|
|
|
#1855 |
|
Escapee
Likes (Received): 89
|
Terenul ala din cate stiam, era privat (sa ma contrazica careva). Probabil se ridica o alta cladire, ceva de gen.
|
|
|
|
|
|
#1856 |
|
Away
Likes (Received): 115
|
Str. Sfantul Lazar
|
|
|
|
|
|
#1857 | |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Quote:
Glumesc, doar ca de la ceva vreme postati numai prostii pe aici. Pana si in presa s-a tot scris ca acolo e organizarea de santier a Iasiconului pentru "Cresterea accesibilitatii...bla bla" - proiectul primariei finantat prin regio si care implica modernizarea strazilor centrale de prin preajma Palatului Roznovanu si a Teatrului National.
|
|
|
|
|
|
|
#1858 |
|
Registered User
Likes (Received): 9
|
Speram sa amenajeze si parcarile mai cu cap.
Last edited by Cristisor; December 15th, 2012 at 09:30 AM. |
|
|
|
|
|
#1859 |
|
Iaşi
Likes (Received): 16
|
n am timp sa citesc toate ziarele...
|
|
|
|
|
|
#1860 |
|
Registered User
|
ceasul din Piata Unirii alimentat de panoul solar s-a oprit, pt. ca panoul e acoperit de zapada si probabil la fel s-a intamplat si cu alte ceasuri de genul - ca cel de la Rapa Galbena.
mult curent or mai fi consumat ceasurile astea de au fost trecute exclusiv pe energie solara...
Cladiri cu importanta istorica si arhitecturala, vechi de peste 100 de ani, de la Atelierele CFR/ Nicolina, proaspat demolate pt. profit: thread/ poze + articol . Inceputul demolarilor Continuarea demolarilor Ce trebuia facut Si eu vreau... o tara ca "afara" NOU: Acum s-a demolat si un monument istoric |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| iasi, iasi_p&c, nord-est, romania, ro_moldavia |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|