|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#481 |
|
Registered User
Likes (Received): 60
|
trenciansky most, nekonecny pribeh pokracuje
http://www.trencin.sk/index.php?s-cv...beddedID=82170 |
|
|
|
|
|
#482 |
|
Registered User
Likes (Received): 4
|
![]() Piaristická ulica konečne bez obmedzení
|
|
|
|
|
|
#483 |
|
Registered User
|
hej, ale ked som z nej vcera potme a v hmle odbocil na sudnu, tak som na prvom metri skoro polku napravy nechal.
|
|
|
|
|
|
#484 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#485 |
|
Registered User
|
http://www.trencin.sk/index.php?s-cv...beddedID=83165
a opravujú aj chodník/lávku na železničnom moste pre peších |
|
|
|
|
|
#486 |
|
Registered User
|
![]() ![]() povodne klasicka funkcionalisticka vilka, na rohu rastislavovej a starka. ono barak to je nie spatny, ale nejako som tou premenou nadseny neni. Last edited by potkanX; December 3rd, 2012 at 09:05 AM. Reason: opravene linky, ja trdlo som najskorej nalinkoval a potom organizoval do albumov |
|
|
|
|
|
#487 |
|
Registered User
|
![]() ![]() ![]() ![]() pomallllliiiinky sa znovu rozbehli prace na novom moste. velice poooooomaaaaaaaaalyyyyyyyy. mam cerstvo poopravovany fotak, respektive som z dvoch mrtvych zlozil jeden funkcny, ale nejako blbne automaticke ostrenie na dlhe vzdialenosti... mozno uz naozaj nastava doba, aby som si zohnal nieco normalne. Last edited by potkanX; December 3rd, 2012 at 09:06 AM. Reason: opravene linky, ja trdlo som najskorej nalinkoval a potom organizoval do albumov |
|
|
|
|
|
#488 |
|
Registered User
Likes (Received): 55
|
hej, fotky máš fakt dobrééé ... ešte že si nám tu dal popis o tvojom foťáku, na ktorom si ich robil ![]() asi si ich hneď vymazal z upload serveru - ak ich tu dávaš cez photobucket, čo je chyba, lebo ja žiadne nevidím |
|
|
|
|
|
#489 | ||
|
Moderator
Likes (Received): 70
|
Quote:
![]() Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#490 |
|
Registered User
|
no nevymazal, len som ich jako pako najskorej nahral, potom nalinkoval a nakoniec som ich naorganizoval do albumov... aj som si myslel ze ci to netreba prelinkovat, ale kedze ctrl+F5 mi ich nacitalo znova, predpokladal som ze je to v poriadku, blb
|
|
|
|
|
|
#491 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#492 |
|
Registered User
Likes (Received): 19
|
K funkcionalistickej vile by som radsej ziadne pristavby nerobil, ak tak velmi velmi jemne a citlive. Pocodne som sa potesil, ze aky pekny dom, ale ak to bola funkcionalisticka vilka, tak to je mi luto.
|
|
|
|
|
|
#493 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#494 |
|
Registered User
|
tak som jedneho pekneho dna na ebay vydrazil za par libier dalsiu staru pekelnu rachotinu z dob, kedy som bol este dokonca aj ja trochu mlady, vyhrabal objektivy od kinozrkadlovky, zohnal historicku CF kartu v dnesnej dobe mimoriadne malej kapacity, aby ju ten stroj spoznal, dal si vypucovat kilo prachu zo snimaca a isel vyskusat, co to urobi.
![]() este zhora z juhu som si cvakol bytovky keramingu na soblahovskej ceste, zacali ich robit 6, dokoncili povodne 4 a 2 tam ostali jako hruba stavba, tento rok sa nejako rozhybali a dokoncili 5tu, ci maju v plane nieco urobit aj s tou poslednou zatial nevedno. ![]() skocil som kuknut progres na moste. no, nejaky je. ![]() potom som isel cvaknut budovanie cesty od mosta ku elektricnej. fotak som pri vahu hodil do bagla na sedacku spolujazdca, ked som vystupoval som si nevsimol, ze je ten bagel otvoreny... a nasledny pad urval bajonet objektivu. parada. skoda, ze nie som zasa az taky stary, aby to lacne sklo bolo v kovovom puzdre. ![]() ![]() no nist, nahodil som dlhe sklo a skusil nieco aspon s nim. doma som preliezol ebay, zistil, ze ten moj objektiv sa nevyraba od dob, ked nikon prestal robit filmove tela, a cinani robia nahradne plastove bajonety iba na dnesne DX setaky. prekukal zo vseckych stran, vypadaju rovnako az na dieru na externy nahon ostrenia, objednal par kusov, ked dojdu, budeme laborovat, vivat dremel. ![]() este zhora z juhu som cvakol dlhou optikou novostavbu bytovky na olbrachtovej. mimochodom, ten photobucket nejako setsakra mrvi farebne podanie fotiek. teda zrejme nemrvi, len prekonvertuje sRGB alebo adobeRGB (uz nepamatam do coho som toto fotil) na web safe RGB. asi by som si to mal postrazit u seba. |
|
|
|
|
|
#495 |
|
Registered User
|
este par sprav z poslednych dni-
trabelssie ide zevraj konecne stavat autobusak http://trencin.sme.sk/c/6651598/s-ob...at-na-jar.html este nieco ku slovenskemu stylu podnikania - trabelssie vyhral kedysi tender na trenciansku SADku. kedze zabezpecoval primestsku dopravu, dostal od mesta za nejake euro do prenajmu autobusak. o par rokov, ked sa nanovo rozhodovalo o objednavani vykonov primestskej dopravy, vybrali automaticky trabelssieho, lebo ved predsa uz ma v prenajme autobusak. teraz mu za par eur predali predtym prenajaty autobusak, lebo ved predsa vykonava primestsku prepravu. ake jednoduche. http://trencin.sme.sk/c/6654814/na-m...at-nebude.html celerovu jamu zasypali (sakra, fakt by som to mohol ist niekedy odfotit, ale odkedy ju zasypali, aj ja som ju videl len raz a to v noci a este ku tomu spity jak sjuelin), nist tam nepostavia, budeme mat park. asi tak na 50 metrov od breziny, ale ved mame deficit zelene. neviem co si o tom myslet, povodne navrhovany barak v podstate obnovoval historicky urbanizmus, ale tiez je pravda, ze MORLOR potrebuje na vyniknutie plac. http://trencin.sme.sk/c/6657690/najb...evyrastie.html aupark projekt vraj zmensili (neviem neviem) a znizili (hura, niekto dostal rozum). snad to aj postavia, kym ludia uplne nezabudnu, ze trencin ma aj nieco jako centrum. odkedy znovu zacali vyberat parkovne na vsetkych myslitelnych parkoviskach v sirsom centre, tak sa mesto vyludnuje, kamarati co maju nejake prevadzky v meste idu do krachu a ludia sa naucili chodit do dovtedy uplne prazdneho laugaricia. a to nas vraj este caka tohoto roku celkove spoplatnenie parkovania po celom meste a nejaky system abonentskych kariet, cize ked pojdem ku rodicom na druhy konec mesta, mam smolu. a svokrovci z BA duplom.... |
|
|
|
|
|
#496 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Mladí urbanisti a architekti predstavia projekty trenčianskeho nábrežia
![]() "V piatok 18. januára 2013 o 16:30 predstavia študenti architektúry a urbanizmu v kine Metro v Trenčíne svoje riešenia trenčianskeho nábrežia. Je to ďalšie z podujatí realizované v rámci projektu participatívneho plánovania mesta s názvom TRENČÍN si TY, ktorého cieľom je vypísať urbanistickú súťaž na riešenie nábrežia s prepojením na centrum mesta v roku 2014, na základe ktorej bude spracovaný územný plán centrálnej mestskej zóny mesta Trenčín. Zadanie medzinárodnej urbanistickej súťaže hľadá mesto v širokej komunikácii s verejnosťou, ktorá začala v minulom roku a bude pokračovať v roku 2013 sériou verejných i odborných podujatí." news zdroj: http://www.urbion.sk/mladi-urbanisti...keho-nabrezia/ |
|
|
|
|
|
#497 |
|
Registered User
|
tak som bol kuknut ty studentske roboty, aspon na chvilku, pofotit to, ostavat na prezentacie som uz nemal cas...
ale postnem nacvakane panely i modely, aj ked ty fota za moc nestoja, nemam jaksi vybavu na fotenie potme. posnazim sa to poskupit jako to ku sebe patri. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#498 |
|
Registered User
|
druha polka studentskych projektov
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#499 |
|
Registered User
|
este par modelov kde som jaksi nestihol panely
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#500 |
|
Registered User
|
je tam samozrejme strasne vela nerealnych a nerealizovatelnych veci, je tam samozrejme strasne vela naivnych, ba az blbych veci, je tam samozrejme strasne vela zvlastnych, ale dobrych napadov.
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|