|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#10321 |
|
Registered User
Likes (Received): 156
|
Nije neovisna, vec je neupotrebljiva bez mosta.
Sta treba, da izgrade tu dionicu, i da onda 2 godine placaju zastitarske firme da je cuvaju od onih koji bi je namjerno unistavali i onih koji bi sve prodali kao sekundarne sirovine?
|
|
|
#10322 | |
|
Evil is a Point of View
Location: Banja Luka - San Francisco - Washington DC - Taipei - Damascus - Amman - Jakarta
Likes (Received): 107
|
Počeli pripremni radovi za izgradnju graničnog prijelaza Bijača
Quote:
The Cities I Lived In: Banja Luka, Zagreb, San Francisco, Washington DC, Taipei, Damascus, Amman, Jakarta “The Roots of Violence: Wealth without work, Pleasure without conscience, Knowledge without character, Commerce without morality, Science without humanity, Worship without sacrifice, Politics without principles” - Mahatma Gandhi |
|
|
|
|
|
|
#10323 |
|
Registered User
Likes (Received): 14
|
Slažem se. SDA i Stranka za BiH su bukvalno pokrali toliko para i strane pomoći da im izlazak iz vlasti znači sigurnu sanaderizaciju stranke. Zato će učiniti sve da ostanu na vlasti i da miniraju napredak koje bi neki drugi mogli polučiti. U ovom slučaju na polju izgradnje autoputeva...
|
|
|
|
|
|
#10324 | |
|
Registered User
Likes (Received): 104
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#10325 | |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Quote:
Da li je i jedna elektrana ili novi projekat za izgradnju AC napravljen u zadnje 2 godine kakoje na SDP na vlasti? NE. Isti Radoncici je pisanjem u avazu blokirao sve energetske projekte u zadnjih 6 godina. Nazalost svi su nam politicari isti. Samo gledaju na svoj dzep, a sta ce poslije njih biti, nije ih briga.
|
|
|
|
#10326 | |
|
Registered User
Likes (Received): 36
|
Quote:
Kolko kilometara je SDP financirala? Tragična je činjenica da svi kilometri koje imamo, tu samo zbog SDA. Pored svih obstrukcija od ostalih. Moja nada je da nam se SDA vrati za koji godinu i da nastavi Ono što je dosad radila jer taj sistem nam je ipak donio najviše kilometara. Sa ovim što imamo trenutno, RS će nam biti zapadna njemačka, makar u autoputevima. A cijena po kilometru I dalje rast. |
|
|
|
|
|
|
#10327 | |
|
Registered User
|
Quote:
Blago nama i sa jednim i drugim a boga mi i trećim ![]() Što imam osjećaj da je odavde pobjegao svako ko je mogao a nije vezan ni ja prve ni druge ni treće.... Da hoće vala i ovaj smak svijeta da se više ne patimo |
|
|
|
|
|
|
#10328 | |
|
Registered User
Likes (Received): 8
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#10329 | |
|
Evil is a Point of View
Location: Banja Luka - San Francisco - Washington DC - Taipei - Damascus - Amman - Jakarta
|
ESV podržalo donošenje zakona o autocesti na Koridoru 5C i amandmane Vlade FBiH
Quote:
The Cities I Lived In: Banja Luka, Zagreb, San Francisco, Washington DC, Taipei, Damascus, Amman, Jakarta “The Roots of Violence: Wealth without work, Pleasure without conscience, Knowledge without character, Commerce without morality, Science without humanity, Worship without sacrifice, Politics without principles” - Mahatma Gandhi |
|
|
|
|
|
|
#10330 | ||
|
Maks
Likes (Received): 18
|
Quote:
Putevima Srpske: Autoputevi, Putevi, Banjaluka - Gradovima Srpske: Novi Grad, Doboj, Teslić, Kozarska Dubica Ex-Yu: Zagreb i Beograd (HR) Koncerti: Metallica@BG, Slayer@ZG, IQ Music@BG Evropa: Gardaland Ja najviše volim modernu arhitekturu. A vi? - Pozed by M4k5 |
||
|
|
|
|
|
#10331 | |
|
Evil is a Point of View
|
Hadžić sa Sorensenom : Koridor Vc mora biti izgrađen u roku!
Quote:
|
|
|
|
|
|
#10332 | |
|
Registered User
Likes (Received): 7
|
Quote:
|
|
|
|
#10333 |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
|
|
|
|
|
|
#10334 |
|
Registered User
Likes (Received): 14
|
Ako izgrade sarajevsku zaobilaznicu do 2020 biće to veliko postignuće...
|
|
|
|
|
|
#10335 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() Blago nama sa ovakvim ministrm. Last edited by Halil Halili; December 12th, 2012 at 06:52 PM. |
|
|
|
|
|
|
#10336 |
|
terror kitty
Likes (Received): 220
|
možda misli 2020 hidžretske
|
|
|
|
|
|
#10337 |
|
Registered User
|
Nemoj teko pa nije bitno po kojem je kalendaru bitno je do 2020.
Last edited by Halil Halili; December 12th, 2012 at 07:15 PM. |
|
|
|
|
|
#10338 |
|
Registered User
Likes (Received): 19
|
""..Ministarstvo za prostorno uređenje Federacije BiH izdalo je odobrenje za pripremne radnje na izgradnji graničnog prijelaza Bijača.,,"
Moze li mi neko pojasnti termin "odobrenje za pripremne radnje" tj nisam znao da postoji/izdaje se i taj tip odobernja [pripremne radnje] Hvala |
|
|
|
|
|
#10339 |
|
Registered User
Likes (Received): 62
|
Nek sada 2013 do sredine bude gotovo sa koncesijom od Tarcina-Mostar i od Zenice-Odzaka a u ovoj drugoj da nastupe zajedno FBiH i RS to bi bio boom
Ja to tako citam izmedju redova a ima i zainteresiranih-Bechetl Enka Jesam li ja to dobro povezao i imamo 7 godina od 2013 |
|
|
|
|
|
#10340 |
|
Registered User
Likes (Received): 13
|
muhahaha
![]() svaka cast. ja nisam mogao skontati sta misli. kontam mozda je na drogama ili sam sebe laze u javnosti ili mozda misli na sarajevsku zaobilaznicu.. a ono covjek mislio na hidzretsku ![]() mada mislim da se ipak opet sa ovim kilometrima preracunao.. |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| bih, herceg-bosna autoceste, herzegovina motorways, motorways, roads |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|