daily menu » rate the banner | guess the city | one on one

Go Back   SkyscraperCity > European Forums > Euroscrapers > Local discussions > Romania & Moldova > Development Forums > Bucharest–Ilfov

Reply

Thread Tools Display Modes
Old December 10th, 2012, 10:10 AM   #1541
Suburban101
Regular user

Suburban101's Avatar

Likes (Received): 8

Ok, vad ca se tot discuta de problema asta (grava, parerea mea) si nu as vrea ca sentimentul general sa fie acela ca " gata, asa va ramane mereu" .

Hai sa o luam putin mai "la nivelul administratiei locale"..

Parcarea asta e abia inaugurata, proaspat deschisa pentru public, se stie deja ca nu s-a respectat planul original si s-a mers pe varianta primariei, probabil ca sa o deschida mai repede. Daca ar fi sa fim putin optimisti, as putea spune ca daca se vor lua actiuni din partea locuitorilor (petitii, plangeri, sesizari scrise in numar mare) pana la urma si primaria va trebui sa intervina cu constructia de stalpisori de delimitare pentru ca "pretextul" sta in fata lor.. si anume parcarea insasi. Intreaga idee a parcarii era sa dispara masinile de la suprafata si cred ca in perioada urmatoare va trebui sa ne asteptam ca ei sa intervina pentru deblocarea zonei , deoarece presiunea este suficient de mare pentru aceste lucrari. Chestiile de genul asta nu raman nepedepsite si e timpul ca si primaria sa se maturizeze odata la faza cu parcatul ca in congo.

Cineva vorbea acum ceva timp de niste stalpisori care se ridica, urmand a fi montati de municipalitate si care ei considera ca vor rezolva problema . Eu cred ca pana la urma, trebuiesc facuti pasi marunti si analizat situatia in timp ce se dezvolta de la sine. Acolo unde apar masini.. ridicate si instalati stalpisori, in functie de nevoie . Trebuie luat asa tot centrul vechi pana dispar toate masinile , incet incet mutandu-se spre singurele parcari ramase in centru, si anume : universitate, unirii , cocor.

PS: Nu sunt de acord nici cu accesul masinilor de aprovizionare, de patron, de "om cu treaba in zona" sau mai stiu eu ce legaminte scrise prin hartii. Pana la urma Centrul Vechi are un statut special, de interes national , si nu este curtea nimanui. Cine vrea sa -l viziteze trebuie sa respecte limitarile si caracteristicile sale. E exact ca si cum te ai duce cu masina pe plaja , obicei originar tot din tarisoara noastra.

Last edited by Suburban101; December 10th, 2012 at 10:16 AM.
Suburban101 no está en línea   Reply With Quote

Sponsored Links

Old December 10th, 2012, 03:25 PM   #1542
Demetriade
Registered User

Demetriade's Avatar

Likes (Received): 96

Quote:
Originally Posted by feroviar View Post
A inceput constructia unui imobil de birouri pe Strada Jean Louis Calderon la intersectia cu C.A. Rosetti.

Lucrarile avanseaza rapid:

Demetriade no está en línea   Reply With Quote
Old December 11th, 2012, 12:35 AM   #1543
.andy.
Registered User

.andy.'s Avatar

Likes (Received): 15

E ok ca se respecta forma coltului, si nu mai vedem vreo abominatiune gen Cathedral Plaza.

---
.andy. no está en línea   Reply With Quote
Old December 11th, 2012, 12:43 AM   #1544
crashu
Registered User

crashu's Avatar

Likes (Received): 3

Quote:
Originally Posted by .andy. View Post
Români*
Cocalar eşti tu... Ia uite frate, au ajuns toţi ungurii să ne înjure în propria ţară.. Şi eu sunt român şi parchez doar unde e voie.. ba chiar duminică am parcat la universitate.. nu arunc nimic pe jos, bag în buzunare şi arunc acasă dacă nu am unde.. nu înjur şi nu tip pe stradă.. dar după tine sunt cocalar .. să ştii că şi la Budapesta am văzut maşini parcate aiurea.. şi voi sunteţi cocalari? E o nesimţire curată să bagi o naţie întreaga într-o cocina doar pentru că sunt câţiva porci.. oricum probabil mulţi din cei cu maşinile de acolo erau ţigani burtosi..
Noi suntem romani, noi suntem romani/Noi suntem pe veci aici stapani/Hai, romani,lumea ne vede/Romania-n noi se-ncrede/Ca de-acum romanu-n lume/Va fi vrednic de-al sau nume/Noi suntem romani, noi suntem romani/Noi suntem urmasi de-ai lui Traďan.
crashu no está en línea   Reply With Quote
Old December 11th, 2012, 01:52 AM   #1545
Cristi.
Connaisseur

Cristi.'s Avatar

Likes (Received): 68

Andy e roman get-beget unul ironic, ce-i drept.
Cristi. no está en línea   Reply With Quote
Old December 11th, 2012, 02:15 AM   #1546
Evil78
Registered User

Evil78's Avatar

Likes (Received): 6

Quote:
Originally Posted by crashu View Post
Cocalar eşti tu... Ia uite frate, au ajuns toţi ungurii să ne înjure în propria ţară.. Şi eu sunt român şi parchez doar unde e voie.. ba chiar duminică am parcat la universitate.. nu arunc nimic pe jos, bag în buzunare şi arunc acasă dacă nu am unde.. nu înjur şi nu tip pe stradă.. dar după tine sunt cocalar .. să ştii că şi la Budapesta am văzut maşini parcate aiurea.. şi voi sunteţi cocalari? E o nesimţire curată să bagi o naţie întreaga într-o cocina doar pentru că sunt câţiva porci.. oricum probabil mulţi din cei cu maşinile de acolo erau ţigani burtosi..
Degeaba sari, mai ales ca a fost o remarca mai mult ironica. Si eu asa faceam, dar am obosit deja, si am ales sa depasesc nivelul asta.
Atunci macar sa fim de acord cu faptul, ca atat gunoi aruncat in si in afara localitatilor, si atatea masini parcate aiurea nu am vazut in Europa. Cel putin daca vorbim de tarile UE. This is a FACT, my friend.
Si eu sunt roman, si pe mine ma doare adevarul.... Si eu neg adevarul. Si fac reclama la tara asta si mai ales la Bucuresti tot anul cat sunt in strainatate, si aduc mult turisti aici, chiar si cu riscul de a ajunge de multe ori in situatii penibile.
Tu, eu,.... ca noi sunt poate 10% in tara asta. Cum am ajuns in halul asta?.....Nu-mi pot explica. Poate face cineva competent o analiza sociala mai complexa.

Chiar cu cateva zile in urma am tras o fuga pana la Brasov cu trenul (ca sa evit traficul si zapada care se anunta pe sosele). Am ramas pur si simplu SOCAT!!!!!!! Practic din iesirea din Gara de Nord si pana dupa Comarnic sunt milioane de tone de gunoi. Privelistea cum te aproprii de capitala tarii, si nu numai, e pur si simplu apocaliptica! De fapt cum intrii sau te apropii de orice zona locuita. E horror. Serios. Eu inca n-am fost in India, dar doar acolo am mai vazut asa ceva, la TV. Nici nu-mi dau seama cum s-ar putea curata zona (daca ar fi sa se apuce). Cred ca ar dura luni bune, cu cativa mii de voluntari. Discutam de peste vreo 60-70km de deseuri.
Iar despre gari nici nu vreau sa vorbesc....taximetristi scuipandu-ti semintele in fata, politisti plimbandu-se cu tigara in gura printre caini si boschetari in Gara de Nord (cica cea mai importanta gara din Romania)....
Cat despre modul in care se parcheaza la noi.....e UNIC in Europa. Poti sa ne povestesti tu ce vrei de Budapesta. Si mai ales cand vine vorba de zonele istorice ale Budapestei, sau de zonele pietonale....
Ce imi da speranta e, ca am vazut deja si la noi, in cateva orase mai mici (mai ales Transilvania), odata cu amenajarea unor parcari, a inceput sa se reintre cat de cat in normalitate, dar in Bucuresti e tziganie curata, nu s-a schimbat nimic, cu toate investitiile lu' peste, in parcari, pasaje si bulevarde. Din contra....parca e din ce in ce mai rau.

Last edited by Evil78; December 11th, 2012 at 02:21 AM.
Evil78 no está en línea   Reply With Quote
Old December 11th, 2012, 05:59 AM   #1547
laur2007laur
Registered User

laur2007laur's Avatar

Likes (Received): 105

d-apai domne
ia sa intru la threadul elections 2012 sa vad cu cine ati votat
va plangeti si nu prea dar cand cu pnl cand cu pdl cand acum cu ard/usl
pai daca nici dupa 20 de ani nu v-ati prins de smecherie va puneti pe aici degeaba intrebari retorice
v-ar fi jena sa iesiti in piata univ sa dati jos tot
inca le este bine prea multora si nu a ajuns cutitul la os. insa stiti voi ultimii 10 ani de comunism au fost groaznici pana cand totusi s-a atins limita. cu criza asta, externa si interna, care de fapt e la inceput conform unor expertize destepte, tot de atata timp va fi nevoie pana la un moment limita.
alternativa de catifea este sa ii schimbati voi pe acei 20-50-100 de oameni din jurul vostru si usor usor se va omogeniza situatia spre bine
back on topic
fara ofense personale
Sunset room - http://laurentiu-stanciu-arhitectura.blogspot.ro/
more to come this fall-2012

https://www.facebook.com/lst.arhitectura
Servicii- Proiectare arhitectura de interior -Modelare 3D-Randare
http://laurentiu-stanciu-arhitectura...delare-3d.html
laur2007laur no está en línea   Reply With Quote
Old December 11th, 2012, 09:10 AM   #1548
crashu
Registered User

crashu's Avatar

Quote:
Originally Posted by Evil78 View Post
Degeaba sari, mai ales ca a fost o remarca mai mult ironica. Si eu asa faceam, dar am obosit deja, si am ales sa depasesc nivelul asta.
Atunci macar sa fim de acord cu faptul, ca atat gunoi aruncat in si in afara localitatilor, si atatea masini parcate aiurea nu am vazut in Europa. Cel putin daca vorbim de tarile UE. This is a FACT, my friend.
Si eu sunt roman, si pe mine ma doare adevarul.... Si eu neg adevarul. Si fac reclama la tara asta si mai ales la Bucuresti tot anul cat sunt in strainatate, si aduc mult turisti aici, chiar si cu riscul de a ajunge de multe ori in situatii penibile.
Tu, eu,.... ca noi sunt poate 10% in tara asta. Cum am ajuns in halul asta?.....Nu-mi pot explica. Poate face cineva competent o analiza sociala mai complexa.

Chiar cu cateva zile in urma am tras o fuga pana la Brasov cu trenul (ca sa evit traficul si zapada care se anunta pe sosele). Am ramas pur si simplu SOCAT!!!!!!! Practic din iesirea din Gara de Nord si pana dupa Comarnic sunt milioane de tone de gunoi. Privelistea cum te aproprii de capitala tarii, si nu numai, e pur si simplu apocaliptica! De fapt cum intrii sau te apropii de orice zona locuita. E horror. Serios. Eu inca n-am fost in India, dar doar acolo am mai vazut asa ceva, la TV. Nici nu-mi dau seama cum s-ar putea curata zona (daca ar fi sa se apuce). Cred ca ar dura luni bune, cu cativa mii de voluntari. Discutam de peste vreo 60-70km de deseuri.
Iar despre gari nici nu vreau sa vorbesc....taximetristi scuipandu-ti semintele in fata, politisti plimbandu-se cu tigara in gura printre caini si boschetari in Gara de Nord (cica cea mai importanta gara din Romania)....
Cat despre modul in care se parcheaza la noi.....e UNIC in Europa. Poti sa ne povestesti tu ce vrei de Budapesta. Si mai ales cand vine vorba de zonele istorice ale Budapestei, sau de zonele pietonale....
Ce imi da speranta e, ca am vazut deja si la noi, in cateva orase mai mici (mai ales Transilvania), odata cu amenajarea unor parcari, a inceput sa se reintre cat de cat in normalitate, dar in Bucuresti e tziganie curata, nu s-a schimbat nimic, cu toate investitiile lu' peste, in parcari, pasaje si bulevarde. Din contra....parca e din ce in ce mai rau.
Nu-ti pierde speranta .. Hai ca nu e situatia chiar asa de neagra. Am fost eu in India... crede-ma.. nici nu poti compara, ba mai mult, mizeria din afara orasului ce ai vazut-o tu o poti inmultii cu 10 si o gasesti asa in interiorul orasului :P... Dar.. noi suntem in Europa, avem alte standarde.. In niciun caz nu am zis ca parcheaza in Budapesta ca aici... am zis ca mai gasesti si pe acolo masini parcate aiurea.. In legatura cu boschetarii si mie mi-e groaza de ce vad in jurul garii de nord.. si din pacate e din ce in ce mai rau.. Dar am vazut muuult mai rau in jurul Garilor din Florenta, Roma, Napoli.... Hai sa iti spun ceva.. De curand am avut la serviciu un forum regional in care au venit oameni din toata lumea.. Vreau sa iti zic ca bulgarii din Sofia mi-au spus asa dupa 3 zile de stat in Bucuresti:"Here for us, paradise!".. si ceilalti straini care s-au incumetat sa iasa la plimbare prin oras au zis ca sunt foarte placut impresionati de Bucuresti... Binentzeles... avem si noi balariile noastre.. dar toti le au pe ale lor... nu trebe sa fie la fel.. noi stam prost la masini parcate( in mare parte stim si de ce se intampla asta), altii stau prost cu altele.. ca de exemplu nu poti sta linistit intr-un autobuz parizian de galagia pe care o fac oamenii.. vorbesc pur si simplu extrem de tare.. la noi e liniste, se respecta calatorul(mai vine cate un nebun cateodata sau cate un cocalar si face galagie.. dar in rest e ok).. By the way.. vrei sa vezi muuuult gunoi si masini parcate aiurea.. te invit sa mergi la Napoli stiu eu ce zic... Eu unul sunt de parere ca trebuie sa ne schimbam mentalitatea si pentru asta trebuie sa ne schimbam parerea despre noi si sa vedem si aprtea plina a paharului.. la ce e bun sa mai bagam si noi cutitul in propria rana? Si de vina pentru toata starea negativa si sarcasmul este in mare parte massmedia extraordinara de la noi.. Libertatea cateodata nu face bine(si spune asta un om care e adeptul libertatii)
Noi suntem romani, noi suntem romani/Noi suntem pe veci aici stapani/Hai, romani,lumea ne vede/Romania-n noi se-ncrede/Ca de-acum romanu-n lume/Va fi vrednic de-al sau nume/Noi suntem romani, noi suntem romani/Noi suntem urmasi de-ai lui Traďan.
Old December 11th, 2012, 09:13 AM   #1549
crashu
Registered User

crashu's Avatar

Quote:
Originally Posted by laur2007laur View Post
alternativa de catifea este sa ii schimbati voi pe acei 20-50-100 de oameni din jurul vostru si usor usor se va omogeniza situatia spre bine
Bravo... bine ai mai spus aici .. Totul incepe de jos.. de la detaliu :P..
Old December 11th, 2012, 09:36 AM   #1550
trickshot
Registered User

trickshot's Avatar

Likes (Received): 59

Aia care-si parcheaza masinile aiurea e foarte probabil ca nu citesc forumul asta, si foarte posibil sa n-aiba habar de parcarea nou facuta. Sau pur si simplu n-au disponibilitate sa dea bani pe parcare, pe principiul "nu vrea muschii mei".
Daca obisnuinta e a doua natura iar daca ei asa au fost invatati ca pot sa parcheze atunci va mai trece ceva timp pana sa se dezvete. Dar cum ii putem dezvata? Pana acum s-a dovedit ca ridicatul masinilor nu le-a schimbat cu nimic mentalitatea, iar aplicare amenzilor nici atat. Pai atunci haideti sa incercam o metoda mai inteligenta. Lasa-le accesul liber in parcare, fara costuri, timp de 1 an, 2, 3, sau cat o fi nevoie pana invata ca acolo trebuie sa-si bage masina. Concomitent cu ridicari si cu amenzi pentru cei care tot si-o lasa pe afara. Sa incercam si varianta asta, poate avem o surpriza placuta.
trickshot no está en línea   Reply With Quote
Old December 11th, 2012, 09:47 AM   #1551
crashu
Registered User

crashu's Avatar

Ridicarea masinilor a fost implementata extrem de prost.. Doar in anumite zone.. adica oamenii stiau clar unde ti-o ridica si unde nu... Chestia asta trebuia implementata pe toate strazile din bucuresti .. aleatoriu.. si in felul asta iti zic eu ca nu se mai risca nimeni... Parcarea de la Universitate este gratuita daca stai pana in 2 ore... ceea ce e extrem de decent... By the way.. super parcare, imi place... vad de departe si unde am loc liber cu beculetele de deasupra.. civilizata

Last edited by crashu; December 11th, 2012 at 12:55 PM.
Old December 11th, 2012, 09:54 AM   #1552
vdbull
Registered User

Likes (Received): 7

Quote:
Da, in afara oraselor avem o problema mare. Nu stiu cu cat mai mare decat tarile din zona noastra, dar atat timp cat la noi nu se va pune problema serios in ceea ce priveste colectarea deseurilor din zonele rurale, cred ca situatia va fi din ce in ce mai rea(satele din periferia oraselor incep sa genereze din ce in ce mai multe deseuri pe care nu le colecteaza nimeni).
Insa cand vine vorba de orase, inteleg si eu frustrarile, dar exagerarile nu isi au rostul. In majoritatea oraselor mari ale Europei exista gunoi. Hai, nu ne spune ca Atena este curatenia intruchipata, ori ca nu se aseamana din multe puncte de vedere cu Bucurestiul(trafic, zgomot, chiar si mizerie). Eu cred ca mai degraba cablurile si afisele lipite peste tot dau un aspect mai murdar oraselor noastre. E adevarat, nu avem cele mai curate orase din Europa, dar nici ca sudul Italiei nu suntem.
Daca ne referim strict la aspectul zonelor istorice ale oraselor, ar trebui sa tinem cont si de faptul ca in Romania a existat un proces de nationalizare si "urbanizare" caruia greu ii putem gasi un corespondent in Europa.

Si daca tot am ajuns iar la zone istorice, poate cineva sa confrime faptul ca au inceput sa renoveze casa cu sfinx din spatele spitalului Coltea? Ultima oara cand am trecut pe acolo am avut impresia ca se montau schele.
vdbull no está en línea   Reply With Quote
Old December 11th, 2012, 10:13 AM   #1553
usernameteg
Username: Teg

usernameteg's Avatar

Likes (Received): 177

Hercesa vrea sa multiplice proiectul Hotel Cismigiu: analizeaza 5 cladiri istorice pentru investitii

Dezvoltatorul imobiliar spaniol Hercesa, compania care a finalizat in acest an proiectul Hotel Cismigiu, care a inclus si reabilitarea fatatei istorice a cladirii, are in plan investitii si in alte cladiri istorice din centrul Capitalei

Quote:
sunt analizate 5 cladiri istorice din Capitala, iar pentru doua proprietati se poarta negocieri avansate. Modelul de business al investitiilor viitoare este insa diferit fata de Hotel Cismigiu. Astfel, daca in cazul investitiei de langa parcul Cismigiu compania a cumparat cladirea si apoi a derulat investitia in reabilitare si constructie pe cont propriu, in celalalte proiecte, Hercesa ar dori infiintarea unor joint-venture-uri cu proprietarii cladirilor istorice. Practic, proprietarul vine in parteneriat cu proprietatea istorica, iar Hercesa cu investitia in reabilitare.
usernameteg no está en línea   Reply With Quote
Old December 11th, 2012, 12:18 PM   #1554
Serban.k
Registered User

Likes (Received): 42

Quote:
Originally Posted by trickshot View Post
Aia care-si parcheaza masinile aiurea e foarte probabil ca nu citesc forumul asta, si foarte posibil sa n-aiba habar de parcarea nou facuta. Sau pur si simplu n-au disponibilitate sa dea bani pe parcare, pe principiul "nu vrea muschii mei".
Daca obisnuinta e a doua natura iar daca ei asa au fost invatati ca pot sa parcheze atunci va mai trece ceva timp pana sa se dezvete. Dar cum ii putem dezvata? Pana acum s-a dovedit ca ridicatul masinilor nu le-a schimbat cu nimic mentalitatea, iar aplicare amenzilor nici atat. Pai atunci haideti sa incercam o metoda mai inteligenta. Lasa-le accesul liber in parcare, fara costuri, timp de 1 an, 2, 3, sau cat o fi nevoie pana invata ca acolo trebuie sa-si bage masina. Concomitent cu ridicari si cu amenzi pentru cei care tot si-o lasa pe afara. Sa incercam si varianta asta, poate avem o surpriza placuta.

Pararea a fost gratuita 2 saptamani si tot erau masini parcate afara. Educatia se face cu biciul. Dupa ce ti o ridica de 2 ori, nu mai parchezi la suprafata.
Serban.k no está en línea   Reply With Quote
Old December 11th, 2012, 12:20 PM   #1555
SfantuMM
mapper

SfantuMM's Avatar

Likes (Received): 10

ar fi suficient sa puna stalpisori decat sa repari mai bine previ
SfantuMM no está en línea   Reply With Quote
Old December 11th, 2012, 04:55 PM   #1556
.andy.
Registered User

.andy.'s Avatar

Likes (Received): 15

Quote:
Originally Posted by crashu View Post
Şi eu sunt român şi parchez doar unde e voie.. ba chiar duminică am parcat la universitate.. nu arunc nimic pe jos, bag în buzunare şi arunc acasă dacă nu am unde.. nu înjur şi nu tip pe stradă..
Bravo, ia un biscuite.

Quote:
Originally Posted by Cristi. View Post
Andy e roman get-beget unul ironic, ce-i drept.

Quote:
Exact despre asta e vorba, și exact asta e problema... și va continua să fie, forever and ever.

Quote:
Originally Posted by Serban.k View Post
Pararea a fost gratuita 2 saptamani si tot erau masini parcate afara. Educatia se face cu biciul. Dupa ce ti o ridica de 2 ori, nu mai parchezi la suprafata.
200% de acord. DAR! Cine ar trebui să facă asta? Poliția. Era cică, cea mai scurtă glumă: Două femei stăteau în liniște. Știu eu una și mai scurtă: Poliția Română.

---

Last edited by .andy.; December 11th, 2012 at 05:00 PM.
.andy. no está en línea   Reply With Quote
Old December 11th, 2012, 05:29 PM   #1557
Evil78
Registered User

Evil78's Avatar

Likes (Received): 6

Quote:
d-apai domne
ia sa intru la threadul elections 2012 sa vad cu cine ati votat
va plangeti si nu prea dar cand cu pnl cand cu pdl cand acum cu ard/usl
pai daca nici dupa 20 de ani nu v-ati prins de smecherie va puneti pe aici degeaba intrebari retorice
inca le este bine prea multora si nu a ajuns cutitul la os. insa stiti voi ultimii 10 ani de comunism au fost groaznici pana cand totusi s-a atins limita. cu criza asta, externa si interna, care de fapt e la inceput conform unor expertize destepte, tot de atata timp va fi nevoie pana la un moment limita.
back on topic
fara ofense personale
Are si nu prea are legatura cu cine am votat noi in ultimii 20 de ani. Cat despre ajunsul cutitului la os, nici atat. Cum se explica faptul, ca, de exemplu, in R.Moldova, oamenii fiind mult mai saraci, se pot comporta mult mai civilizat. Sau ca in Germania cei care au bani muuuult mai multi, decat unii cocalari de la noi, se pot comporta normal in trafic si nu numai?

Undeva e vorba ori de cultura, ori de genetica, ori altceva..... In orice caz discutam de niste probleme sociale foarte grave. Multi nu au luat in serios aceasta chestiune, si rezultatele se vad deja, si se vor vedea si mai mult in viitor. Am ajuns in situatia, in care ne intrebam, cum sa explicam maselor de oameni, care asculta manele si arunca cu bancnote de 100 de euro la diferite "petreceri", ca trebuie sa-si respecte orasul, concetatenii, tara in care traiesc? Nu degeaba avem reputatia pe care o avem in afara tarii... Educatia, mass-media, toti au contribuit la acesta indobitocire a populatiei. Iar omul prost este cel mai periculos pt. o societate. La noi s-au scapat fraiele democratiei in cel mai grav mod posibil.
Stiu, probleme similare sunt si in alte tari de pe glob (ca tot asta vor unii aici sa dovedeasca), dar nu ma incalzeste cu nimic acest lucru...
Evil78 no está en línea   Reply With Quote
Old December 11th, 2012, 07:33 PM   #1558
cornel001
Balamuc

cornel001's Avatar

Likes (Received): 14

Quote:
Un coleg spunea :
Daca doar 5% din populatia doar a bucurestiului ar iesi la proteste, ar cadea orice guvern instant
Dar nu iese...

PS romanului cand ii ajunge cutitul la os ii este inca bine. doar daca ajunge la maduva incepe sa miste ceva.. parca,parca
Old December 11th, 2012, 08:26 PM   #1559
laur2007laur
Registered User

laur2007laur's Avatar

Likes (Received): 105

tocmai am evitat sa postez un lung raspuns.
despre cum se leaga simpla parcare de votul de duminica.
raspunsurile voastre nu imi sunt suficiente pt a va crede. e nevoie de fapte
de ce? una spuneti si alta faceti multi
cum spuneam ieri. treziti-va. votul de duminica a fost o greseala. asta e prima si noua voastra greseala. a 4 mil de romani. decat sa fi mers 10 minute pana la o sectie de votare, mai bine mergeati in plus inca 5-10 minute pana in p-ta universitatii
mars solemn, pasnic, protest fata de politic fara vot
din ideea asta cu democratia au aparut abuzurile.
libertatea unui individ si faptele sale se limiteaza pana acolo unde nu ii afecteaza pe cei din jur cu ele
iar la noi indivizii sunt afectati de libertatea excesiva a celor din jur
poate in 2016 imi dati dreptate. eu am incheiat subiectul.
Sunset room - http://laurentiu-stanciu-arhitectura.blogspot.ro/
more to come this fall-2012

https://www.facebook.com/lst.arhitectura
Servicii- Proiectare arhitectura de interior -Modelare 3D-Randare
http://laurentiu-stanciu-arhitectura...delare-3d.html
laur2007laur no está en línea   Reply With Quote
Old December 11th, 2012, 10:00 PM   #1560
chevic
Registered User

Likes (Received): 16

@laur

spui votul este o gresala. gresit. votul nu este niciodata o gresala. exprima o stare de moment. nu stiu la care 4 mil te referi dar indiferent nu ar fi facut diferenata. nu stiu daca e o gresala ca au pierdut unii sau au castigat altii. nici nu conteaza. votul odata exprimat trebuie respectat. nimeni nu e mafalda sa spuna daca e bine sau rau. te supui rezultatului. intodeauna vor fi unii de partea cealalta......

si nu imi e clar nici daca cei ce parcheaza....au fost sau nu la vot. sau daca au votat cu....sau cu.....

votul nu are nici o legatura cu civilizatia. citeste teoria multimilor.

probabil nu e nici genetica nici cultura ci ambele. si nici sa ne lamentam la infinit ca suntem romani nu e o solutie. important pentru mine e persoana mea. daca eu parchez corect nu insemna ca sunt fraier, nici daca votez cu....si nu cu.....sau daca nu am fost la vot.

Last edited by chevic; December 11th, 2012 at 10:05 PM.
chevic está en línea ahora   Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules