daily menu » rate the banner | guess the city | one on one

Go Back   SkyscraperCity > European Forums > Euroscrapers > Local discussions > Romania & Moldova > Development Forums > Infrastructure & Transport

Infrastructure & Transport Infrastructure projects, transport & mobility

Global Announcement

SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info!

Reply

Thread Tools Display Modes
Old December 11th, 2012, 10:16 AM   #12341
SfantuMM
mapper

SfantuMM's Avatar

Likes (Received): 39

partial inteleg mentalitatea cnadnrului ... mai putin stres/costuri si sa nu uitam ca au trecut alegerile.
ce ma supara e ca asfaltul ala o sa indure o iarna degeaba
SfantuMM no está en línea   Reply With Quote

Sponsored Links

Old December 11th, 2012, 10:23 AM   #12342
bursacu
Registered User

Likes (Received): 28

Quote:
Originally Posted by Mircea_dogy View Post
Mda... Mi-e tot mai clar ca nu se mai deschide anul asta.
Un mesaj din lumea de dincolo....

" Am vb in seara asta cu un paznic de pe Deva-Simeria zice ca sigur in 13.12 ii dau drumul la trafic."
bursacu no está en línea   Reply With Quote
Old December 11th, 2012, 10:23 AM   #12343
claudiu_ne2000
...human being

claudiu_ne2000's Avatar

Likes (Received): 40

Joi se deschide....intrarea dinspre arad deocamdata va fi simpla...ori intersectie - banda a 2-a optiune virare la stanga...ori cu sens giratoriu "bidoane" Jersey...ambele variante au fost prezentate aici de forumisti...

Pana la urma nu trebuie mare filozofie...

Pentru cei care au circulat pe sectiunea asta de DN7...80% din trafic este de tranzit...deci tot tranzitul care vine dinspre Orastie nu mai intra prin Deva si are ieisire directa catre Arad, iar traficul celalalt ce vine dinspre Arad la intersectie fac stanga...cu conditia ca banda pentru incadrare stanga sa fie destul de lunga si soferii sa nu fie nesimtiti...si sa dubleze pe cei ce stau la coada.

Oricum in curand veti fi primii care veti afla cum o sa fie intrarea pe autostrada...
claudiu_ne2000 no está en línea   Reply With Quote
Old December 11th, 2012, 10:27 AM   #12344
cricric
Registered User

Likes (Received): 561

Quote:
Originally Posted by SfantuMM View Post
partial inteleg mentalitatea cnadnrului ... mai putin stres/costuri si sa nu uitam ca au trecut alegerile.
ce ma supara e ca asfaltul ala o sa indure o iarna degeaba
Parca si Bucuresti-Ploiesti a indurat o iarna
cricric no está en línea   Reply With Quote
Old December 11th, 2012, 11:03 AM   #12345
Pellady
Pellady

Pellady's Avatar

Likes (Received): 292

Quote:
Originally Posted by Mircea_dogy View Post
Nu se va taxa centura, se vor taxa Bucuresti - Constanta si Bucuresti - Pitesti. Cel mai probabil cu porti (asa sunt prevazute intrarile). Oricum, probabil va decide concesionarul cum e mai bine pentru el.
Bucureşti - Piteşti nu cred pentru că este deja construită şi face parte din C4.
Pellady no está en línea   Reply With Quote
Old December 11th, 2012, 11:13 AM   #12346
Pellady
Pellady

Pellady's Avatar

Likes (Received): 292

Quote:
Originally Posted by claudiu_ne2000 View Post
Joi se deschide....intrarea dinspre arad deocamdata va fi simpla...ori intersectie - banda a 2-a optiune virare la stanga...ori cu sens giratoriu "bidoane" Jersey...ambele variante au fost prezentate aici de forumisti...

Pentru cei care au circulat pe sectiunea asta de DN7...80% din trafic este de tranzit...deci tot tranzitul care vine dinspre Orastie nu mai intra prin Deva si are ieisire directa catre Arad, iar traficul celalalt ce vine dinspre Arad la intersectie fac stanga...cu conditia ca banda pentru incadrare stanga sa fie destul de lunga si soferii sa nu fie nesimtiti...si sa dubleze pe cei ce stau la coada.

Oricum in curand veti fi primii care veti afla cum o sa fie intrarea pe autostrada...
Problema acolo este deosebită. Nu pot face giratoriul în pantă pt că există riscul să se răstoarne mai ales camioanele. Din cauza asta sa propus varianta unui giratoriu la Lukoil.
Pellady no está en línea   Reply With Quote
Old December 11th, 2012, 12:29 PM   #12347
Kidu
Aradean

Kidu's Avatar

Likes (Received): 166

Quote:

Nu stiu daca-i chiar asa usor sa se faca un giratoriu in zona indicata de tine fara o pregatire prealabila a terenului. Nu prea ai cum sa faci un giratoriu acolo doar amplasand niste "bidoane".

Old December 11th, 2012, 01:59 PM   #12348
rudolf.s
Registered User

Likes (Received): 47

Cica se poate circula pe autostrada intre Arad si Timisoara.

Liber pe autostrada Arad-Timisoara

Mi se pare cea mai mare porcarie. E prima zapada din acest an si se si inchide autostrada - care de altfel nici dupa un an dupa darea in folosinta nu e predata si deci nu poti circula cu viteza normala de autostrada: 130 km/h.

Cica se reziliaza contractul cu firma care se ocupa cu deszăpezirea autostrazii AR-TM. Aveau doar 2 utilaje!!!!!
rudolf.s no está en línea   Reply With Quote
Old December 11th, 2012, 02:09 PM   #12349
paulmare
Registered User

Likes (Received): 13

http://www.zf.ro/eveniment/romstrade...venta-10384837
paulmare no está en línea   Reply With Quote
Old December 11th, 2012, 03:23 PM   #12350
mishu77
Registered User

Likes (Received): 14

In Timisoara iarasi a inceput sa ninga se zice ca tine pana maine.... sa vedem.
mishu77 no está en línea   Reply With Quote
Old December 11th, 2012, 06:17 PM   #12351
Mircea_dogy
Registered User

Likes (Received): 106

Ninge aproape peste tot... Blocaj placut nefericitilor prinsi pe soselele patriei
Mircea_dogy no está en línea   Reply With Quote
Old December 11th, 2012, 07:49 PM   #12352
MNU
Registered User

MNU's Avatar

Likes (Received): 168

Poate a mai fost postat dar asa ceva merita amintit in conditile de afara...

http://www.youtube.com/watch?v=YJEgkbq_b2Q
MNU no está en línea   Reply With Quote
Old December 11th, 2012, 07:51 PM   #12353
ioana0506
Registered User

Likes (Received): 0

Foarte tari pozele, se poate sa le am si eu pe adresa de email : ioana.iagaru@strabag.com? ...sunt surprinsa ca exista un forum care dezbate acest subiect si chiar sunt interesati de bypass-ul deva-orastie.
Ce va pot spune este ca in spatele acestui proiect este o echipa de oameni care sunt ca o familie si care au muncit non stop.ma bucur ca sunt persoane interesate de munca noastra.
ioana0506 no está en línea   Reply With Quote
Old December 11th, 2012, 07:59 PM   #12354
andrei_d
Registered User

andrei_d's Avatar

Likes (Received): 43

Quote:
Originally Posted by ioana0506 View Post
Foarte tari pozele, se poate sa le am si eu pe adresa de email : ioana.iagaru@strabag.com? ...sunt surprinsa ca exista un forum care dezbate acest subiect si chiar sunt interesati de bypass-ul deva-orastie.
Ce va pot spune este ca in spatele acestui proiect este o echipa de oameni care sunt ca o familie si care au muncit non stop.ma bucur ca sunt persoane interesate de munca noastra.
Bine ai venit pe forum Speram sa ne aduci cat mai multe informatii despre autostrazi iar faptul ca lucrezi in domeniu nu poate decat sa ne bucure
andrei_d no está en línea   Reply With Quote
Old December 11th, 2012, 08:29 PM   #12355
Mircea_dogy
Registered User

Likes (Received): 106

@ioana0506

Bine-ai venit! Mai ales ca lucrezi in domeniu si la o mare companie! Ba chiar una care lucreaza pe A1

Last edited by Mircea_dogy; December 11th, 2012 at 08:56 PM.
Mircea_dogy no está en línea   Reply With Quote
Old December 11th, 2012, 08:48 PM   #12356
paul23
Registered User

paul23's Avatar

Likes (Received): 21

Quote:
Originally Posted by ioana0506 View Post

Bun venit pe forum!
paul23 no está en línea   Reply With Quote
Old December 11th, 2012, 10:17 PM   #12357
claudiu_ne2000
...human being

claudiu_ne2000's Avatar

...Bine ai venit pe forum...Ioana0506...Sa speram ca o sa faceti asa treaba buna si in viitor...pe Deva-Lugoj.
Old December 11th, 2012, 10:21 PM   #12358
claudiu_ne2000
...human being

claudiu_ne2000's Avatar

Quote:
Originally Posted by Kidu View Post
Nu stiu daca-i chiar asa usor sa se faca un giratoriu in zona indicata de tine fara o pregatire prealabila a terenului. Nu prea ai cum sa faci un giratoriu acolo doar amplasand niste "bidoane".

...Ai dreptate...un sens giratoriu...nu se preteaza...in acea zona. De aceea eu cred ca provizoriu acolo va fi doar o intersectie...pentru ca daca in acest moment mergeti pe DN7 indicatoarele sunt montate cu virajul la stanga catre autostrada...

Dupa cum se vede din poza ta acele indocatoare sunt amplasate chiar in centrul acelui cerc rosu trasat de tine.
Old December 12th, 2012, 12:21 AM   #12359
lupul81
Registered User

lupul81's Avatar

Likes (Received): 3

Quote:
...Ai dreptate...un sens giratoriu...nu se preteaza...in acea zona. De aceea eu cred ca provizoriu acolo va fi doar o intersectie...pentru ca daca in acest moment mergeti pe DN7 indicatoarele sunt montate cu virajul la stanga catre autostrada...

Dupa cum se vede din poza ta acele indocatoare sunt amplasate chiar in centrul acelui cerc rosu trasat de tine.
Ar mai fi o solutie si mai simpla, adica sa se blocheze DN7 urcare inspre directia arad si sa se devieze traficul prin giratoriul construit la soimus !
lupul81 no está en línea   Reply With Quote
Old December 12th, 2012, 01:18 PM   #12360
alin_simeriaveche
Registered User

alin_simeriaveche's Avatar

Likes (Received): 558

http://www.capital.ro/detalii-artico...ign=realitatea
Bun venit Usl-ul la putere
alin_simeriaveche no está en línea   Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes