|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#21 |
|
Registered User
Likes (Received): 5
|
Ну тут ці всі рекламні щити можна обійти, а от на Мельника, де тротуар значно вужчий - вони дійсно викликають незручності... Але у Франківську всім як завжди на все насрати.
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Registered User
Likes (Received): 4
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Registered User
Likes (Received): 34
|
Зробимо!
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Registered User
|
Вулиця Лесі Українки - бачу така агресивна реклама магазинів входить в моду, бо ніхто нічого не купує. Звичайний рагулізм власника. І це в самому історичному центрі, майже біля катедри. Піпець. Пора робити наклейки "Мені плювати на вигляд міста, бо я рагуль"
Last edited by GPP; December 11th, 2012 at 06:09 PM. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
:)
Likes (Received): 50
|
Потрібно з принципу в таких магазинах нічого не купляти! І відповідні наклейки зробити!
|
|
|
#26 |
|
Registered User
Likes (Received): 103
|
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Registered User
|
Ще пару років 5 назад тут були автентичні дерев'яні двері. Фото з інтернету:
![]() Тепер:
Last edited by GPP; December 14th, 2012 at 09:07 AM. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Архітектурний терорист
|
Декілька днів тому поставили замінили двері по-вул Мазепи 7. Я уже починаю думати про якусь змову.
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
Коли я це побачив, то в мене кров в жилах застигла, я сидів і не рухався секунд двадцять. Make me unsee it, бо ті вивіски і рекламу хочеться власноручно знищити.
|
|
|
|
|
|
#30 | ||
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
Quote:
Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#31 |
|
_VART_
|
Ще варто додати, що там золоті купола зробили
![]()
|
|
|
#32 | |
|
Архітектурний терорист
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Registered User
|
Якщо ці труби неможливо прокласти в інший спосіб, то може просто цей будинок не пристосований для того, щоб у ньому був заклад харчування?
![]()
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Registered User
|
А до чого тут заклад харчування? Якщо я не помиляюся, то це водостік з даху. Хоча від цього він не менш рагульний. Бо в нормальних будинках їх роблять мідними...
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Registered User
|
Значить, я помилився. Я подумав, що це витяжка, яка йде з підвалу, потім на горищі входить в димохід.
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Registered User
|
А ось ще один рагулізм - "сучасне покращення" автентичного балкону відомої австро-угорської кам'яниці. Ну не люблять наші люди балконів, просто ненавидять їх, бояться вітру, дощу, заметів снігу та інших природних катастроф. А ще, не дай Боже, якась пташка може спікірувати на нього... Тоді капєц... ( Хоча я б не сказав, що на цей балкон дуже полюбляють виходити власники...) Тому балкон треба обліпити зі всіх сторін пластиком...
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
vn
|
Це повинно контролюватись на міському рівні. Але законів в країні в цілому немає, так що навіть міська влада може скільки завгодно обурюватись, вдіяти з цим не можуть. А від звичайних людей годі й чекати якоїсь поваги. Ну не люблять у нас люди архітектуру! Нашим людям звичніше поїхати десь в Європу, подивитись і розказувати як там все гарно. Про те, що та "Європа" у нас тут і так є, їм не зрозуміти.
Знайомі розповідали, що у Чорногорії цілі квартали мають відповідний стиль. навіть щоб дах перекрити, треба погодження муніципалітету, щоб воно вписувалось у загальний вигляд. У нас такого навіть не знаю, коли чекати. А що прикро, так те, що навіть при СРСР такого паскудства з архітектурою не було (було інше, але зараз не про це). За останні років 15 наші міста настільки забиті цим усім сміттям, що цього й за півстоліття не вивітрити. І все ж, власник цього балкону - чистокровний мудак. Між іншим. у вас же там приймали положення щодо вивісок на фасадах. Як успіхи?
Last edited by melv; December 17th, 2012 at 02:40 PM. |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Registered User
|
Щось троха познімали. Початок є. Одночасно відкрили той магазин, що на перших фото "Антирагуль". Це прямо біля ратуші, на площі "Ринок", історичний центр міста!
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
vn
|
Я не вчитувався тоді, коли вийшла постанова, але цікаво. Тобто, що пропонують взамін, як повинні виглядати вивіски?
|
|
|
#40 |
|
Registered User
|
|
|
|
|