|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#3761 |
|
Romania
Likes (Received): 99
|
![]() Nu am avut timp sa caut prea multe informatii si nici sa lecturez in totalitate Ghid-ul pentru orasele candidate la titlul de Capitala Culturala Europeana (habar n-am daca este ultima versiune), insa, "rasfoind-ul" rapid am remarcat ca in acest document se precizeaza ca preselectia/selectia orasului candidat la nivel national este realizata de catre o comisie mixta formata din 6 experti interni (din tara gazda) si 7 experti externi (din celelalte state membre UE). Deci, putem spera la un proces de selectie nepartinitor
|
|
|
#3762 | |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Un interviu care contine cateva puncte interesante. Si cred si sper ca nu sunt doar vorbe in vant, avand in vedere ca a trecut campania.
Quote:
Vesti neasteptat de bune dintr-o data Venirea Turkish ar fi un enorm beneficiu pentru toate conexiunile spre est, sud si chiar spre vest. Turkish a crescut enorm in ultima perioada si ofera servicii foarte bune la preturi ok. Comunitate araba si chineza avem, romanii se plimba, deci cred ca ar trebui sa parieze pe TSR pentru 3 zboruri pe saptamana Despre noul terminal am maari sperante ca se va face...actualul e extrem de subdimensionat...Si prin POS 2014-2020 chiar ar fi o sansa.. |
|
|
|
|
|
|
#3763 | |
|
Registered User
Likes (Received): 561
|
Quote:
Uitasem de Sighisoara ca potential candidat! Da nu-i bai, pana in 2200 o sa avem toate orasele
|
|
|
|
|
|
|
#3764 | |
|
Romania
|
![]() Adevarul e ca orice oras are dreptul sa candideze... Quote:
|
|
|
|
#3765 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
|
|
|
|
|
|
#3766 |
|
Romania
|
Daca trecem cu bine de ziua de azi si de ora 13:11, printre altele, mai nou sunt deranjat de gatuirea traficului in doua zone:
- Zona CBC - Parcarea 700/Constructim/ADP, pentru ca s-a renuntat de ceva vreme la sensul unic de pe strada Nikolaus Berwanger, in prezent circulatia desfasurandu-se in ambele directii, iar astfel pe sensul dinspre CBC se formeaza cozi pentru intrarea in parcare care bloceaza atat strada Berwanger cat si cea de pe langa Piata 700 care face legatura cu strada Paris. - Zona de Aprovizionare Auchan - Iulius Mall, adica portiunea din Calea Sever Bocu cuprinsa intre patinoarul de la Iulius Mall si statia de carburanti Luk Oil, unde tot mai multe camioane cu marfa stationeaza pe partea carosabila blocand efectiv circulatia.
|
|
|
#3767 |
|
I ♥ Timişoara
Likes (Received): 943
|
M-am intors acasa dupa mai bine de jumatate de an.
Nu vreau sa fiu ca toti cei ce vin de "dincolo" si sublineaza cat de rau e aici, dar din pacate diferentele sunt asa de mari, ca e imposibil sa nu le observi .Pe strazi e mizerie peste tot, mai ales la margini, si in partea mediana. Piramidele de zapada peste tot, si unele chiar negre de la mizerie. Uf, asa dezolant, mi se rupe sufletul. E adevarat ca si perioada anului induce acea stare de dezolant. In Germania nu am mai spalat masina de mai bine de o luna, am facut cu ea in jur de 3000km de atunci, inclusiv prin ploaie pe autostrazi, si mi se parea murdara, incomparabil insa cu ce vezi aici dupa doar cateva zile. Incerc sa gandesc pozitiv si sa sper ca se vor schimba treburile. Foarte interesant, cum locuind aici peste 25 de ani, nu-ti prea sar in ochi multe chestii, dar apoi cand pleci dincolo si te intorci te iei cu mainile de cap. E pacat insa. Dar indiferent de astea, acasa tot acasa ramane, si ma voi intoarce cu drag oricand.
|
|
|
#3768 |
|
Registered User
Likes (Received): 168
|
Ieri dimineata (31.12), dupa noaptea cu ceata groasa care s-a lasat peste Timisoara, s-a depus chiciura care, in unele zone, faceau ca asfaltul sa fie alunecos. Nu era asa de rau dar de cateva ori mi "s-a plans" ESP-ul de la masina. Dar ce voiam sa spun este ca pentru prima data am vazut o actiune preventiva a firmei responsabile cu deszapezirea. Pe Calea Lipovei, o "sararita" imprastia sare pe carosabil.
|
|
|
|
|
|
#3769 | ||
|
Romania
|
Quote:
Aceeasi senzatie am avut-o si eu, insa doar dupa o perioada de o luna de lipsa din tara/oras. Intr-adevar, daca parasesti localitatea de bastina doar una sau doua saptamani/an pentru concediul de vara/iarna nu sesizezi aceste diferente, insa daca locuiesti temporar macar o luna pe alte meleaguri, atunci cand te intorci, iti sar in ochi pana si crapaturile din trotuar. Sau mai ales acestea. Quote:
Ai remarcat vreo sigla (denumire firma) pe utilaj?
|
|
|
|
#3770 |
|
Registered User
Likes (Received): 168
|
![]() Nu, eram la distanta si am incercat sa ma asigur ca imprastie ceva si nu doar se plimba cum o fac de obicei... sunt 100% sigur ca imprastia sare. |
|
|
|
|
|
#3771 | |
|
I ♥ Timişoara
|
Ati vazut afisul de pe display-ul de langa parcarea de la tribuna 1 a stadionului DP?
Nenea Robu ne doreste un 2013 mai bun. Mai ales noaptea lumineaza frumos. Am trecut pe zi pe acolo cu masina si am si oprit si i-am facut o poza. O sa o postez mai tarziu cand ajung acasa. Quote:
Incerc sa gasesc gasesc si lucrurile bune, din pacate nu prea reusesc. Totusi Calea Buziasului de la AEM spre Traian e mult mai buna comparativ cu ce era inainte, plus limita de 70 pana la cimitir. Alta chestie interesanta azi. Am parcat in Traian vis a vis pizzeria de Nuova Mama Mia si spre surprinderea mea n-am putut sa deschid usa de la masina din cauza zapezii inghetate de pe bordura...
|
|
|
|
#3772 |
|
I ♥ Timişoara
|
poza promisa ![]()
|
|
|
#3773 |
|
Registered User
Likes (Received): 47
|
COMIC SANS! Text penibil scris parca de un redactor sport.ro/stirileprotv.ro/lumea femeilor si poza neinfricatului conducator!
Asa enervante sunt fazele astea in Romania, chiar vorbeam cu cineva cand am fost in toamna prin tara, si faza cu "numele prostilor pe toate gardurile" se aplica perfect la noi. Orice fel de lucrare, copac plantat, varuaiala trebuia sa aiba minim un panou sau o placuta (dar daca se poate cat mai multe, nu e nici o problema) prin care informeaza populatia ca maretul primar/presedinte de CJ/primarie/CJ a pus umarul la mareata dezvoltare a zonei respective. |
|
|
|
|
|
#3774 |
|
Bănăţan
Likes (Received): 34
|
Când văd mesaje "serioase" lângă poza unui Prof. Univ. Dr. primar, dar scrise cu Comic Sans îmi vine să ![]() Mă rog... să sperăm că aşa va fi. Edit: mns, ai fost mai rapid, dar măcar nu sunt singurul care crede că acest font e PENTRU COPII ŞI CLOVNI! |
|
|
|
|
|
#3775 | |
|
I ♥ Timişoara
|
Cu ce se lauda primarul Nic. Robu dupa sase luni de mandat?
Quote:
|
|
|
|
#3776 | |
|
Romania
|
![]() Unele sunt mai importante, altele mai putin. Totusi, as evita politizarea thread-urilor de pe SSC, mai ales prin postarea de articole cu titluri bombastice de genul "cu ce se lauda x sau y", iar de aceea as propune sa facem o analiza dupa cel putin un an de administratie. Eu prefer sa ma rezum strict la latura de P&C: Schimbarea sistemului de taxare pentru parcare Quote:
|
|
|
|
#3777 |
|
I ♥ Timişoara
|
Se speram ca ramane la stadiul asta de gluma...
|
|
|
#3778 | |
|
Romania
|
Un articol interesant, bine documentat:
Quote:
|
|
|
|
#3779 | |
|
I ♥ Timişoara
|
Robu, la sase luni de mandat: „Mi-am indeplinit promisiunea in proportie de 500%”!
Quote:
|
|
|
|
#3780 |
|
Registered User
Likes (Received): 4
|
"reabilitarea termică a sute de blocuri, concretizată până acum prin pregătirea documentaţiei pentru reabilitarea termică a 150 de blocuri, cu fonduri europene şi de la bugetul local, dar şi cu o mică contribuţie a proprietarilor"
de fapt, momentan niciunul! ![]() eu inteleg ca timpul e scurt si unele lucru chiar necesita timp pentru realizare si ca intr-un fel combinatia primar+guvern usl ne aduce niste avantaje sau ca anumite lucruri au inceput sa se miste, dar chiar sa ne mintim asa in fata...500%?!?!
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|