|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Sofia Софийско строителство, развитие и общи дискусии |
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#1861 |
|
Registered User
Likes (Received): 102
|
![]() аууууууу! Ще си купя от тези влакчета! ![]() Вариантът с Bombardier не е на Метрополитен, а на един от авторите на изложбата, провела се в туристическия център в подлеза на СУ този януари. От Метрополитен не са давали никакви примерни модели на влакове. Сигурно ще бъде нещо като трамвай в Порто. И Белград са тръгнали натам, може по едно и също време с тях да строим един и същи тип, супер-трамвай. Не е лошо като вариант.
|
|
|
#1862 | |
|
Registered User
Likes (Received): 166
|
Quote:
Ужас ... просто ужас... не знам жегата ли е виновна, или по-скоро природата...Това е снимка от изложбата на макети на градския транспорт, който се състоя преди няколко месеца, където беше представено това за примерен състав за 3МД. В момента се намира в информационния център на Метрополитен.
|
|
|
|
#1863 |
|
Registered User
|
За твоите изцепки не знам жегата или си такъв по рождение, ти изобщо не четеш. Точно за ИЗЛОЖБА НА МАКЕТИ ти говоря, и авторът на изложбата, който е активен участник в другия форум (дето те баннаха оттам щото здравата си се изложил), е предложил тези влакове за МД3. От Метрополитен са харесали въпросния макет, както са харесали моята (не твоята!) перспективна схема и са помолили да ги предостави. Това е просто вариант, никой не е поемал ангажимент за какъвто и да било модел влакове засега!
|
|
|
#1864 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
#1865 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
#1866 |
|
Registered User
|
Престани да ме занимаваш с глупости. Няма да тръгна да ти доказвам каквото и да било, въпреки, че ме провокираш, . Виждам, че го приемаш лично и си много горд, че са ти взели кривата схема, за да я сложат на 2 места, но просто не ми се занимава с теб. Започна ли да говоря аз ще се сдухаш, повярвай ми. Направо мога да ти кажа какво може да направиш със схемичката ти.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|