daily menu » rate the banner | guess the city | one on oneforums map | privacy policy | DMCA | news magazine | posting guidelines

Go Back   SkyscraperCity > Asian Forums > Indonesia Skyscrapers Forum > Metropolitan Construction and Development > Jakarta

Jakarta » Bodetabek



Global Announcement

As a general reminder, please respect others and respect copyrights. Go here to familiarize yourself with our posting policy.


Reply

 
Thread Tools
Old October 16th, 2016, 10:55 AM   #9061
yudhit
Registered User
 
yudhit's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Malang and London
Posts: 5,480
Likes (Received): 5885

Ini ada yg tau..? Lokasi di Sudirman:



__________________
Seekor harimau sejati tidak akan menengok kebelakang ketika sekelompok anjing menggonggonginya
yudhit no está en línea   Reply With Quote

Sponsored Links
Old October 16th, 2016, 11:10 AM   #9062
patrawisa
Registered User
 
patrawisa's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 186
Likes (Received): 37

eks Gedung Bumiputera, ini udah fix bro yudhit? Bumiputera banyak banget proposed nya tapi PHP semua..
__________________

r4d1ty4 liked this post
patrawisa no está en línea   Reply With Quote
Old October 18th, 2016, 06:18 AM   #9063
yudhit
Registered User
 
yudhit's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Malang and London
Posts: 5,480
Likes (Received): 5885


Sudah fix. Malah foto itu diambil pada saat presentasi arsiteknya (PDW Architects) ke client yang ternyata memang ini punya Bumiputera, namanya Bumiputera Setiabudi Tower.



BTW,

Mayora HQ Tower



__________________
Seekor harimau sejati tidak akan menengok kebelakang ketika sekelompok anjing menggonggonginya
yudhit no está en línea   Reply With Quote
Old October 18th, 2016, 07:12 AM   #9064
eurico
Moderator
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 30,712
Likes (Received): 6738

Lumayanlah kalau itu yg dibangun bisa tbus 200m lebih.... Plaza di bawahnya juga terlihat kece
__________________
Don't Rich People Difficult
eurico no está en línea   Reply With Quote
Old October 18th, 2016, 09:24 AM   #9065
charl1e
Jump like spiderman
 
charl1e's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Jakarta
Posts: 733
Likes (Received): 209

Pada nunggu MRT kali yaa, biar pada desain interkoneksinya keren..
__________________
1000+
charl1e no está en línea   Reply With Quote
Old October 18th, 2016, 09:30 AM   #9066
yudhit
Registered User
 
yudhit's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Malang and London
Posts: 5,480
Likes (Received): 5885

The Residences at The St. Regis

__________________
Seekor harimau sejati tidak akan menengok kebelakang ketika sekelompok anjing menggonggonginya
yudhit no está en línea   Reply With Quote
Old October 18th, 2016, 03:34 PM   #9067
yudhit
Registered User
 
yudhit's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Malang and London
Posts: 5,480
Likes (Received): 5885

Lokasinya di timurnya Wisma BRI, cuma gatau namanya ini:

Office Tower @Sudirman



__________________
Seekor harimau sejati tidak akan menengok kebelakang ketika sekelompok anjing menggonggonginya

Just_in_Key, riswandaaa liked this post
yudhit no está en línea   Reply With Quote
Old October 18th, 2016, 04:26 PM   #9068
Dazon
Oceana Community Union
 
Dazon's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Buitenzorg
Posts: 9,146
Likes (Received): 1031


wuih!!

Quote:
Originally Posted by VRS View Post
Dazon no está en línea   Reply With Quote
Old October 18th, 2016, 08:24 PM   #9069
Ocean One
Nomadic
 
Ocean One's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Ich liebe Deutschland
Posts: 11,004
Likes (Received): 895

Quote:
Originally Posted by yudhit View Post
The Residences at The St. Regis

Ini belum di bangun dah berkali2 ganti render ya, terutama tallest towernya. Tp lumayanlah masih di atas 50fl, sy hitung malah dapat 55fl tuh.

Klo masih mo ganti render, mdh2n yg lebih tinggi n lebih kece cos yg ini malah sedikit downgrade tallest towernya, kurang cantik..

Thx a lot buat update rendernya bro Yudhit..
__________________
"There are so many out there. Time is everything, everything in his time and this is your time, right now" - Nicole Scherzinger
Ocean One no está en línea   Reply With Quote
Old October 18th, 2016, 11:51 PM   #9070
eurico
Moderator
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 30,712
Likes (Received): 6738

Quote:
Originally Posted by yudhit View Post
Lokasinya di timurnya Wisma BRI, cuma gatau namanya ini:

Office Tower @Sudirman



Yang ini lahannya udah ready, gedung lamanya udah dibongkar, kalau tidak salah pengembangnya yg membangun FO Semanggi saat ini, CMIIW
__________________
Don't Rich People Difficult
eurico no está en línea   Reply With Quote
Old October 19th, 2016, 12:38 AM   #9071
hakims
Visualizer
 
hakims's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 3,193
Likes (Received): 696

Sayang bgt podiumnya ga diisi retail. yaa
hakims no está en línea   Reply With Quote
Old October 19th, 2016, 05:00 AM   #9072
offa
Registered User
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 963
Likes (Received): 482

Bukannya itu buat benhil central ya, apa mereka ganti proyek lagi ?
offa no está en línea   Reply With Quote
Old October 19th, 2016, 05:21 AM   #9073
Dazon
Oceana Community Union
 
Dazon's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Buitenzorg
Posts: 9,146
Likes (Received): 1031


itu belakangnya om bukan disamping sudirman suite.

Quote:
Originally Posted by Ocean One View Post
Ini belum di bangun dah berkali2 ganti render ya, terutama tallest towernya. Tp lumayanlah masih di atas 50fl, sy hitung malah dapat 55fl tuh.
diantara rasuna sahid n sudirman, jadi arena 200m jakarta nih

Quote:
Originally Posted by hakims View Post
Sayang bgt podiumnya ga diisi retail. yaa
harusnya ada retail.
Dazon no está en línea   Reply With Quote
Old October 19th, 2016, 05:27 AM   #9074
offa
Registered User
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 963
Likes (Received): 482

oh disampingnya kirain dibelakangnya soalnya liatnya ga detail ,thanks om atas penjelasannya
offa no está en línea   Reply With Quote
Old October 19th, 2016, 08:51 AM   #9075
VRS
Registered User
 
VRS's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Jakarta
Posts: 46,891
Likes (Received): 11688

Itu rendering = at beside sudirman center.
You see beside that project it's BRI tower and gkbi.
Opposite that project it's Plaza central building and atma jaya university

You can see = Behind sudirman center has any rendering project building which connect each other
VRS no está en línea   Reply With Quote
Old October 19th, 2016, 08:56 AM   #9076
patrawisa
Registered User
 
patrawisa's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 186
Likes (Received): 37

iya itu lahan ex bank Resona Perdania. Sekilas mirip K-Link tower Gatsu..
patrawisa no está en línea   Reply With Quote
Old October 19th, 2016, 01:25 PM   #9077
VRS
Registered User
 
VRS's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Jakarta
Posts: 46,891
Likes (Received): 11688

Quote:
Originally Posted by yudhit View Post
Lokasinya di timurnya Wisma BRI, cuma gatau namanya ini:

Office Tower @Sudirman



2016-10-19_03-36-15 by faris faris, on Flickr
VRS no está en línea   Reply With Quote
Old October 21st, 2016, 05:31 AM   #9078
afif
Registered User
 
afif's Avatar
 
Join Date: Jun 2015
Location: Jakarta
Posts: 16
Likes (Received): 3

Quote:
Originally Posted by eurico View Post
Yang ini lahannya udah ready, gedung lamanya udah dibongkar, kalau tidak salah pengembangnya yg membangun FO Semanggi saat ini, CMIIW
Bener bro,,developernya dr jepang yg biayai proyek semanggi FO, kabarnya KLBnya sampe 13, pertama di Indonesia
afif no está en línea   Reply With Quote
Old October 24th, 2016, 10:28 AM   #9079
afif
Registered User
 
afif's Avatar
 
Join Date: Jun 2015
Location: Jakarta
Posts: 16
Likes (Received): 3

http://market.bisnis.com/read/201609...k-rp78-triliun
Up date terakhir dari re-develop Wisma Sudirman,,ada yg punya foto render terbaru?? dari berita gedung lama akan di demolish menjadi office 35lt + new residence building 67lt,, it will be new sky line building
afif no está en línea   Reply With Quote
Old October 24th, 2016, 12:54 PM   #9080
eurico
Moderator
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 30,712
Likes (Received): 6738

Udah pernah dipostingnya di sini, tapi masih belum th sudah ini yg final atau belum...

__________________
Don't Rich People Difficult

afif liked this post
eurico no está en línea   Reply With Quote


Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Related topics on SkyscraperCity


All times are GMT +2. The time now is 12:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11 Beta 4
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.

vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.

SkyscraperCity ☆ In Urbanity We trust ☆ about us | privacy policy | DMCA policy

tech management by Sysprosium