daily menu » rate the banner | guess the city | one on oneforums map | privacy policy | DMCA | news magazine | posting guidelines

Go Back   SkyscraperCity > Asian Forums > Indonesia Skyscrapers Forum > The Pictures of Indonesia > Nusantara



Global Announcement

As a general reminder, please respect others and respect copyrights. Go here to familiarize yourself with our posting policy.


Reply

 
Thread Tools
Old Today, 07:02 AM   #7281
upil.keren
Registered User
 
upil.keren's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Tangerang
Posts: 1,658
Likes (Received): 155


Yang kurang dari cinemaxx maxx box lippo village : tempat duduk buat nunggu!! Minim banget. Cuma ada di dekat wc 1 sama di deket pintu ultra XD.

Udah tau maxx box itu tenantnya cuma dikit, yang dateng ke maxx box kebanyakan buat nonton doang. Maxx box bukan kayak mall2 lain yang bisa sambil nunggu gate dibuka, mall nya bisa di explore, jalan2 liat2 store2nya.

Dan pasti kalau pengen dapet seat yang enak tanpa online booking(karna online bookingnya mahal), dateng duluan. Dan sebelom nonton mesti nunggu dulu.. Yaa pegel juga kalau harus berdiri lama nunggu gate studionya dibuka.

Studionya banyak, tapi tempat duduk buat nunggu nya dikit!

Coba deh tempat duduknya di perbanyak, makin nyaman nunggu nya. Malah sekarang jadi banyak yang duduk2 di tempat duduk di marketing gallery nya millenium village. Kan ga enak gitu.. istilahnya ke toko lain cuma buat numpang duduk doang

Saran : kalau mau nonton di maxx box karawaci, datengnya agak mepet aja, beli tiket langsung masuk.
upil.keren está en línea ahora   Reply With Quote

Sponsored Links
 
Old Today, 07:13 AM   #7282
andhira
Registered User
 
andhira's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1,347
Likes (Received): 103

iya deh online booking fee Cinemaxx itu macam asal tambah 5000 per tiket aja tanpa itungan yang jelas. agak malesin sih. Blitz masih mending pake persenan. kalo XXI reload berapa aja kena fee 10 ribu dan per tiket seribu.
__________________

Twitter & Instagram: @davenitions
andhira no está en línea   Reply With Quote


Reply

Tags
theatre

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT +2. The time now is 07:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

SkyscraperCity ☆ In Urbanity We trust ☆ about us | privacy policy | DMCA policy

Hosted by Blacksun, dedicated to this site too!
Forum server management by DaiTengu