daily menu » rate the banner | guess the city | one on oneforums map | privacy policy | DMCA | news magazine | posting guidelines

Go Back   SkyscraperCity > Asian Forums > Indonesia Skyscrapers Forum > Regional Construction and Development > Java Island and Bali

Java Island and Bali » Banyumas raya | DIY Yogyakarta



Global Announcement

As a general reminder, please respect others and respect copyrights. Go here to familiarize yourself with our posting policy.


Reply

 
Thread Tools
Old January 23rd, 2015, 07:16 AM   #781
tazpeople
Antara Karawang - Bekasi
 
tazpeople's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Cikarang, Bekasi,West Java
Posts: 1,762
Likes (Received): 345

Quote:
Originally Posted by aAedol View Post
sepertinya langsung dibikin juga hotelnya kang, soalnya kan nyatu bangunannya, ternyata mercure beneran jadi 14 floor yah, bukan 12, sntika hotel grand taruma belum tau nih, harus tanya kang cybershoot, btw hotel citra grand juga lagi bangun extension mudah2an aja hr juga, tambah lagi ntar apartemen jepang disebelahnya (kalo jadi) sama tamansari mahogany...

Oh iya, jika delonix, padma dan mercure selesai tahun ini karawang jadi punya 3 hotel bintang 4...
Untuk Mercure saya gak tau realnya jumlah lantainya berapa tapi dari luar terlihat 14 lantai...atau paling nggak 13 lantai.
tazpeople no está en línea   Reply With Quote

Sponsored Links
 
Old January 23rd, 2015, 11:53 AM   #782
cybershoot
Registered User
 
cybershoot's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Kampung & Kota sama saja :)
Posts: 72
Likes (Received): 16

Kalau dari info yang beredar sih, HS ( Hotel Santika ) 8 lantai. Tapi ga tau juga berapa jumlah realnya

----------------------
FYI :
Taruma City, sudah sewa gedung office baru untuk 2 tahun kedepan. Mudah - mudahan Itu artinya, good news kali ya buat Karawang & skyscraper lover
__________________
يَاأَيُّهَاالَّذِينَ آمَنُوا اسْتَعِينُوا بِالصَّبْرِ وَالصَّلَاةِ ۚإِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ

tazpeople liked this post
cybershoot no está en línea   Reply With Quote
Old January 23rd, 2015, 12:31 PM   #783
ahmadrifqies
City
 
ahmadrifqies's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: metropolitan bodebek - karpur
Posts: 214
Likes (Received): 47

Repost?

Azana Hotel Cikampek


source
__________________
Sssstttt!!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

tazpeople, aAedol liked this post
ahmadrifqies no está en línea   Reply With Quote
Old January 24th, 2015, 02:52 AM   #784
aAedol
Alien KW
 
aAedol's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Made In China
Posts: 1,502
Likes (Received): 433

Batiqa Hotel...

__________________
o...
aAedol no está en línea   Reply With Quote


Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT +2. The time now is 12:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like v3.2.5 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

SkyscraperCity ☆ In Urbanity We trust ☆ about us | privacy policy | DMCA policy

Hosted by Blacksun, dedicated to this site too!
Forum server management by DaiTengu