|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Małopolska i Lubelszczyzna Lubelskie, Małopolskie, Podkarpackie, Świętokrzyskie |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#5461 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Już 2 tydzień trwa łatanie dziur na ul. Janowskiej oraz części Jana Pawła II od Terebelskiej do Janowskiej - kolejna zgroza. Po 15 minutach patrzenia na panów pomyślałem że powinienem powiedzieć do nich do zobaczenia w tym samym miejscu za rok. Na moje oko taka fuszerka aby "szybciej" to znaczy szybciej zrobić i pobimbać bo jak na tyle dziur prawie 2 tyg. ? ( na zachodzie pewnie pół miasta by zrobili w tym czasie) Co lepsze to przed samym skrzyżowaniem robią w szczycie ruchu drogowego raz widziałem korek na Jan. aż do wiaduktu -masakra!
Może wiecie czy łatać całe miasto będzie tylko jedna ekipa , czy też może jest ich kilka naraz . Bo jak jedna to te wszystkie dziury do grudnia może " załatają" Czy takie prace ktoś później odbiera ? Czy jest jakaś kontrola? |
|
|
|
|
|
#5462 | |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Zdaje mi sie ze widzialem wiezniow odsniezajacych chodniki tej zimy wiec niewiem na co on przepiepszyl te pieniadze na woli sypali piaskiem cala dzielnice a nie odsniezali i to recznie wiec niewiem gdzie te miliony bo po chodnikach chodzic sie nie dalo. Czapski to piepszony cwany zlodziej zwykly debil i cham ostatnio zaczalem go tak nienawidzic jak on ludzi. Ale taki kraj ze pewnie kazdy kolejny po nim z czasem bedzie taki sam.
|
|
|
|
#5463 | |
|
Registered User
Likes (Received): 13
|
Quote:
|
|