|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Путовања и репортаже Репортаже са ваших путовања по свету / Showcase your travel |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#141 |
|
Stalker
|
Pavle.
Ne znam sad, nisam toliko obracao paznju na fiskalne racune, secam se da sam dobio dupli fiskalni na Avazu, jedan u KM, drugi i evrima, i da sam kombinovano platio (ostala mi neka sica u evrima u novcaniku pa da je se ratosiljam). U ostalim nisam siguran, ali po Bascarsiji cini mi se da nisam.
Negde daleko, daleko, na Sokolnickoj liniji, iza sedam pustih stanica iza tri srusena metro-mosta, iza hiljadu hiljada zeleznickih pragova, nalazi se carobni podzemni grad. Taj grad je zacaran, i u njega obicni ljudi ne mogu da udju. U njemu zive carobnjaci i samo oni mogu da ulaze i izlaze kroz gradsku kapiju. A iznad njega, na povrsini se nalazi veliki dvorac sa kulama, u kome su nekada ziveli ti mudri carobnjaci. Taj dvorac se zove... Univerzitet.
|
|
|
|
|
|
#142 |
|
Registered User
Likes (Received): 110
|
Ne znam kako u FBH, ali u RS pisu svagdje na fiskalnim dvojne cijene KM i €
|
|
|
#143 |
|
Svi smo mi Broj 1.
Likes (Received): 81
|
Ma cesti su slucajevi da ne dobijes fiskalni racun ni u RSu, pogtovo u kaficima.
|
|
|
#144 |
|
NUSKNVP
Likes (Received): 26
|
Ja sam bas u centru dobijao fiskalne racune. Odlicna reportaza micika, prepoznao sam na slikama bar 3/4 mesta koja sam obilazio pre 2 godine, ,sad mi budi nostalgiju
Nije fraza, Sarajevo stvarno ima neki specifican duh, poseticu ga sigurno opet u dogledno vreme.
|
|
|
|
|
|
#145 |
|
Registered User
Likes (Received): 18
|
Upropastili ste reportažu sa poređenjem čiji je veći (BDP)
|
|
|
|
|
|
#146 |
|
Registered User
|
zasto je reportaza s tim upropastena? pa nismo pisali po slikama. Koga ne intersuje neka ne cita. meni se to nikad nije desilo da ne dobijem racun.
Wachau , Guetta - Zagreb, Saraj'vo, Travnička hronika, Makedonija, Vienna calling, Београд - Яeloaded NEW █ █ █ Last edited by Bad_Hafen; May 5th, 2012 at 08:39 PM. |
|
|
|
|
|
#147 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#148 |
|
Svi smo mi Broj 1.
Likes (Received): 81
|
U Prijedoru je to cest slucaj, cak i u centru grada.
|
|
|
#149 |
|
Registered User
|
Prijedor je onda svijet za sebe, ja od RS poznajem od BL ka sjeveru i jugu i tu mi se to nikad nije desilo.
|
|
|
#150 |
|
Registered User
|
Не кажем да лажеш, али доста сам пута био у Приједору и околним селима, сваки пут пио кафу у неком другом кафићу, више пута куповао по продавницама и трафикама, точио гориво итд. и никад ми се није десило да не добијем рачун.
Дакле, можда си претјерао кад си рекао да је чест случај. |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|