search the site
 daily menu » rate the banner | guess the city | one on oneforums map | privacy policy | DMCA | news magazine | posting guidelines

Go Back   SkyscraperCity > Asian Forums > Indonesia Skyscrapers Forum > The Pictures of Indonesia > Nusantara



Global Announcement

As a general reminder, please respect others and respect copyrights. Go here to familiarize yourself with our posting policy.


Reply

 
Thread Tools
Old Today, 06:57 PM   #15521
McClarious
Movie & Cinema Enthusiast
 
McClarious's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Tangerang Selatan
Posts: 3,141
Likes (Received): 660

Kemang Village XXI

Karena bioskopnya sepi jadi ga nyalain HDR. Hasilnya jadi ga begitu bagus













Full Album: https://www.flickr.com/photos/mcclar...57682470761392
__________________
Be simple, Be Awesome

Facebook, Instagram, Twitter, Flickr

rangkasjaya liked this post
McClarious no está en línea   Reply With Quote

Sponsored Links
Old Today, 07:05 PM   #15522
rangkasjaya
Registered User
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 49
Likes (Received): 13

^
XXI ngaret yaa, kebalik sama CGV sekarang dong wkwkwk. Sekarang CGV justru selalu mulai tepat waktu filmnya. Sekitar 10 menit sebelum show gerbang audi dibuka disambut dengan musik khas CGV, lalu ditayangkan trailer-trailer film dan iklan. Untuk CGV yang masih sedikit iklannya seperti 23/BEC film mulai tepat waktu, untuk CGV yang rada banyak iklan seperti 4DX PvJ/STARIUM GI paling telat 5 menitan.
Padahal dulu jam yang tertera di tiket CGV sama kayak Cinemaxx yaitu jam buka pintu. Untuk sekarang jam buka pintu paling lambat 10 menit dari observasi saya. Dan untuk XXI seingat saya 15 menit. CMIIW
Well, untuk STARIUM GI tidak seburuk yang saya bayangkan dari review-review masa lalu yang saya baca sih. Dan emang trailer dari DOLBY banyak banget sampai 7.1 juga ditayangkan (saya kira ATMOSnya dimatikan).
rangkasjaya no está en línea   Reply With Quote


Reply

Tags
theatre

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Related topics on SkyscraperCity


All times are GMT +2. The time now is 09:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.

vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.

SkyscraperCity ☆ In Urbanity We trust ☆ about us | privacy policy | DMCA policy

Hosted by Blacksun, dedicated to this site too!
Forum server management by DaiTengu