search the site
 daily menu » rate the banner | guess the city | one on oneforums map | privacy policy | DMCA | news magazine | posting guidelines

Go Back   SkyscraperCity > Asian Forums > Indonesia Skyscrapers Forum > The Pictures of Indonesia > Nusantara



Global Announcement

As a general reminder, please respect others and respect copyrights. Go here to familiarize yourself with our posting policy.


Reply

 
Thread Tools
Old July 30th, 2016, 07:09 PM   #11641
iAndy-JaKaRtA
Cheek to Cheek
 
iAndy-JaKaRtA's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: CGK-SIN-TPE-(soon)
Posts: 2,309
Likes (Received): 122

keknya Gading 21 cuma satu2nya bioskop yg lokasinya kek gitu (persis di lorong menuju La Piazza)
__________________
Silent Reader is the Best so I Can Keep My Comments To Myself

instagram.com/sadonoandrew | twitter.com/sadonoandrew
iAndy-JaKaRtA no está en línea   Reply With Quote

Sponsored Links
Old July 31st, 2016, 05:48 AM   #11642
giovanniwijaya
Registered User
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 45
Likes (Received): 2

Quote:
Originally Posted by andhira View Post
studio di Gading 21 lama enak lho, terutama kursinya. itu armrest-nya lebih lebar dari kursi 21/XXI lainnya. keliatan kan gendut dan tebel banget di gambar?
Kalau bioskop 21 lama emang begitu desain kursinya, bukan cuma Gading 21. Armrest-nya sih lebih enak di 21 lama, tapi kursinya lebih enak di 21/XXI baru.
Quote:
Originally Posted by iAndy-JaKaRtA View Post
keknya Gading 21 cuma satu2nya bioskop yg lokasinya kek gitu (persis di lorong menuju La Piazza)
Mungkin dulu juga tertutup bioskopnya, tapi karena ada La Piazza jadi terbuka dan ada lorongnya. FYI seinget saya dulu Gading 21 model pintunya dan tulisan nomor studionya kayak di Tunjungan 21 dan di samping studio 2 ada games (udah lama tutup)
giovanniwijaya no está en línea   Reply With Quote
Old July 31st, 2016, 12:43 PM   #11643
unborn
Registered User
 
unborn's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 226
Likes (Received): 45

Cinemaax Palembang Icon







__________________

paradyto liked this post
unborn no está en línea   Reply With Quote
Old July 31st, 2016, 12:45 PM   #11644
unborn
Registered User
 
unborn's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 226
Likes (Received): 45

Cinemaxx Palembang Icon





unborn no está en línea   Reply With Quote
Old July 31st, 2016, 12:48 PM   #11645
unborn
Registered User
 
unborn's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 226
Likes (Received): 45

Cinemaxx Palembang Icon
Lobby






#Semua foto diambil sekitar jam 9 malam
__________________

paradyto liked this post
unborn no está en línea   Reply With Quote
Old July 31st, 2016, 01:03 PM   #11646
McClarious
Movie Geek
 
McClarious's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Tangerang Selatan
Posts: 2,437
Likes (Received): 372

Gebrakan awal Cinemaxx, diterusin sama MaxxBox OrangeCounty, dan final orgasmnya di MaxxBox Lippo Village. Sisanya kayak nothing special gitu IMO.
__________________
Be simple, Be Awesome


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
,
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
,
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
,
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

giovanniwijaya liked this post
McClarious está en línea ahora   Reply With Quote
Old July 31st, 2016, 06:09 PM   #11647
behavior
Duke of Nganjuk
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 277
Likes (Received): 75

kaya nya maxbox orange county juga biasa aja dan ga ada spesialnya haha.. Cuma ada cinemax gold aja dan minus ultra XD .. Tp jujur aja setelah coba ultra xD di palembang icon itu luas studio nya samaan kayanya ama orange county dan ukuran layarnya jg sama gedenya, design studio nya jg 11 12 lah ama orange county studio 1. Tp knp orange county ga disebut ultra xD ya hanya studio reguler biasa, Apa gara2 ga ada dolby atmos nya
behavior no está en línea   Reply With Quote
Old August 1st, 2016, 03:23 AM   #11648
wave1215
Registered User
 
wave1215's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 885
Likes (Received): 67

ultra XD itu layar besar wall to wall + dolby atmos om
wave1215 no está en línea   Reply With Quote
Old August 1st, 2016, 04:46 AM   #11649
andhira
Registered User
 
andhira's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1,830
Likes (Received): 229

Quote:
Originally Posted by giovanniwijaya View Post
Kalau bioskop 21 lama emang begitu desain kursinya, bukan cuma Gading 21. Armrest-nya sih lebih enak di 21 lama, tapi kursinya lebih enak di 21/XXI baru.
armrest di Gading 21 masih lebih besar, sampe ngelewatin ukuran cup holdernya. 21 generasi awal memang kursinya begitu, tapi ukuran armrest gak sampe hampir dobel gitu. sandaran kepalanya aja jaraknya jauh-jauh banget, gak serapat yang lain (mungkin GM 21 awal juga gitu, agak lupa). I grew up in the 90s, jadi masih inget-inget dikit sih kursi 21 lawas gimana.
__________________

Twitter: @davenitions
IG & Steller: dav_eat
andhira no está en línea   Reply With Quote
Old August 1st, 2016, 05:03 AM   #11650
ellious grinsant
Registered User
 
Join Date: Oct 2009
Location: Bekasi
Posts: 394
Likes (Received): 12

Quote:
Originally Posted by giovanniwijaya View Post
Old but gold. Sekali-sekali posting gambar bioskop lama.

GADING 21
Gading 21, bioskop yang kalo kita terlalu lengah pada saat jalan-jalan di mall ini, gak bakalan sadar kalo bioskopnya udah lewat.
__________________
IG:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
| FB:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
| Blog:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
ellious grinsant no está en línea   Reply With Quote
Old August 1st, 2016, 08:16 PM   #11651
FahleviSaidd
Registered User
 
FahleviSaidd's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 83
Likes (Received): 7

Tentang Gading 21.
Dulu itu lobby Gading 21 tertutup sebelum ada La Piazza dan lorong langsung menuju La Piazza dari Mall Kelapa Gading yang tepat banget ada di deket Gading 21.


(source) post giovanniwijaya

dulunya di space orang nyender itu kalau gak salah ada tangga dari lantai 1 buat langsung masuk ke lobby Gading 21 nya, tapi entah kapan (kayaknya) sejak dibikin terbuka gitu jadi diilangin.

Kalau diperhatiin, disetiap studio Gading 21, dari seat K - P, row 1-4 dan 15-18, skemanya sedikit menyerong macem IMAX XXI yang ada loh.

Dulu juga di Gading 21 ada lahan games dan smocking room, tapi sayang sekarang udah gak ada dan dibiarin kosong gitu aja.
FahleviSaidd no está en línea   Reply With Quote
Old August 2nd, 2016, 06:42 AM   #11652
andhira
Registered User
 
andhira's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1,830
Likes (Received): 229

tahun 90an dulu masuk studio Gading 21 itu udah berasa gede banget dengan skema kayak gitu. sekarang 4-10-4 udah gak ada apa-apanya lagi ya. harusnya Gading 21 bisa direnov lagi nih, soalnya kayaknya diperbaruinnya cuma setengah-setengah.

sekarang di area Gading malah yang lagi fokus direnov Artha Gading XXI.
__________________

Twitter: @davenitions
IG & Steller: dav_eat
andhira no está en línea   Reply With Quote
Old August 2nd, 2016, 10:40 AM   #11653
Bobotoh33
Indra_One
 
Bobotoh33's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: BANDUNG JUARA
Posts: 3,114
Likes (Received): 1972

del
Bobotoh33 no está en línea   Reply With Quote
Old August 2nd, 2016, 10:40 AM   #11654
Bobotoh33
Indra_One
 
Bobotoh33's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: BANDUNG JUARA
Posts: 3,114
Likes (Received): 1972

Progres Cgv Mall 23 Bandung
upload pictures online
Bobotoh33 no está en línea   Reply With Quote
Old August 2nd, 2016, 11:58 AM   #11655
McClarious
Movie Geek
 
McClarious's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Tangerang Selatan
Posts: 2,437
Likes (Received): 372

Quote:
Originally Posted by andhira View Post
tahun 90an dulu masuk studio Gading 21 itu udah berasa gede banget dengan skema kayak gitu. sekarang 4-10-4 udah gak ada apa-apanya lagi ya. harusnya Gading 21 bisa direnov lagi nih, soalnya kayaknya diperbaruinnya cuma setengah-setengah.

sekarang di area Gading malah yang lagi fokus direnov Artha Gading XXI.
Sekarang kebanyakan 4-12-4, itu juga Gading 21 kalo seatnya diganti ke XXI bisa dapet 4-12-4 deh secara ukuran seatnya lebar-lebar gitu.

AGXXI lagi direnov? Itu XXI bukannya soundnya termasuk enak ya?
__________________
Be simple, Be Awesome


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
,
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
,
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
,
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
McClarious está en línea ahora   Reply With Quote
Old August 2nd, 2016, 12:20 PM   #11656
zeepaa
zeepaa
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 184
Likes (Received): 17

Skema 4-12-4 mah udah gakerasa gede lagi, keliatannya layarnya juga kecil

Kangen skema 6-14-6
zeepaa no está en línea   Reply With Quote
Old August 2nd, 2016, 12:48 PM   #11657
McClarious
Movie Geek
 
McClarious's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Tangerang Selatan
Posts: 2,437
Likes (Received): 372

Udah skemanya 4-12-4, rownya juga cuma sampe M.

Di Pondok Indah 2 XXI dulu gue sering nonton itu rownya sampe Q dan meskipun skemanya 6-10-6, tapi entah kenapa XXI generasi awal tuh berasa banget besarnya.

Tapi yang skemanya 6-14-6 bukannya jarang ya? Kebanyakan kan 6-10-6 generasi awal atau 4-12-4 digenerasi sekarang.
__________________
Be simple, Be Awesome


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
,
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
,
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
,
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
McClarious está en línea ahora   Reply With Quote
Old August 2nd, 2016, 07:13 PM   #11658
andhira
Registered User
 
andhira's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1,830
Likes (Received): 229

sekarang mah 4-12-5 justru. lorong masuknya ngambil 3 baris kursi. Senayan City 6-10-6 tapi gak berasa gede-gede amat soalnya layarnya kepotong exit di kiri dan kanan.

Artha Gading XXI lagi ditutup buat renov nambah satu studio lagi katanya di Instagram. entah itu Premiere atau biasa.
__________________

Twitter: @davenitions
IG & Steller: dav_eat
andhira no está en línea   Reply With Quote
Old August 3rd, 2016, 08:36 AM   #11659
iAndy-JaKaRtA
Cheek to Cheek
 
iAndy-JaKaRtA's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: CGK-SIN-TPE-(soon)
Posts: 2,309
Likes (Received): 122

South Korea's CJ CGV to Increase Stake in Indonesia's CGV Blitz Cinema Chain

South Korea's largest movie theater chain CJ CGV will increase its stake in Indonesia's Graha Layar Prima, the operator of the CGV Blitz movie theater chain in a move to tap growth in the cinema market in Southeast Asia's largest economy.

CJ CGV has set aside 28.8 billion won ($25 million) to buy 50.6 million Ghaha Layar Prima shares by Aug. 1, the company said in a statement on Friday (22/07).

That is more than half of Graha Layar Prima's 99.3 million new Class-C shares, or 22.7 percent of its enlarged capital. The company is currently performing a rights issuance in order to raise Rp 650 billion ($49.4 million) to pay back loans and finance expansion.

CJ CGV currently holds 14.75 percent in the local company.

Other existing shareholders include Layar Persada (48.4 percent), and IKT Holdings (14.8 percent). The remainder is held by the public. Layar Persada said it would only exercise its rights to buy 1.98 million new shares.

CJ CGV's move came after the government relaxed foreign ownership rules in Indonesian cinema operators. Foreigners can now own up to 100 percent in local movie theater chains, with the government hoping that it would encourage the local movie industry to attract more investment.

Growth prospects for movie theater chains are still wide open with only 1,100 movie screens serving 250 million people in the archipelago, according to data from research provider IHS Technology.

Link: http://jakartaglobe.beritasatu.com/b...-cinema-chain/
__________________
Silent Reader is the Best so I Can Keep My Comments To Myself

instagram.com/sadonoandrew | twitter.com/sadonoandrew
iAndy-JaKaRtA no está en línea   Reply With Quote
Old August 3rd, 2016, 10:27 AM   #11660
giovanniwijaya
Registered User
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 45
Likes (Received): 2

Metropole XXI ngilang dari daftar bioskop 21 di Jakarta, ada apa ya?
giovanniwijaya no está en línea   Reply With Quote


Reply

Tags
theatre

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Related topics on SkyscraperCity


All times are GMT +2. The time now is 01:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.

vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.

SkyscraperCity ☆ In Urbanity We trust ☆ about us | privacy policy | DMCA policy

Hosted by Blacksun, dedicated to this site too!
Forum server management by DaiTengu