daily menu » rate the banner | guess the city | one on oneforums map | privacy policy | DMCA | news magazine | posting guidelines

Go Back   SkyscraperCity > Asian Forums > Indonesia Skyscrapers Forum > The Pictures of Indonesia > Sumatra Island



Global Announcement

As a general reminder, please respect others and respect copyrights. Go here to familiarize yourself with our posting policy.


Reply

 
Thread Tools
Old January 12th, 2018, 01:52 PM   #1921
Gingerbread_Man
Traveller, Researcher
 
Gingerbread_Man's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Location: Medan, Jakarta
Posts: 4,779
Likes (Received): 977

Quote:
Originally Posted by aryomath View Post
XXI Suzuya Marelan murah
Weekend aja cukup 35k
Berdua cukup 70k. Coba kalau di center point
Mkny aq yakin XXI punya strategi ekspansi tersendiri nih di Medan sekitarnya... btw jelas murah lah dihitung segi lokasi dan lapak wkwk. Lumayan euy msyrkt sekitar Marelan ada tempat dekat kalo mau nonton..
__________________
Invisible airwaves crackled with life
bright antennae bristle with the energy


Visit my blog : http:\\www.ridethewind.wordpress.com
Gingerbread_Man no está en línea   Reply With Quote

Sponsored Links
Old January 13th, 2018, 05:58 AM   #1922
gaols
Registered User
 
gaols's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: medan
Posts: 4,030
Likes (Received): 2154

Cinemaxx coming soon at PMF

https://www.instagram.com/p/Bd4AmkbA...by=medanreview
__________________
Ini Medan bung......!
gaols no está en línea   Reply With Quote
Old January 13th, 2018, 07:14 AM   #1923
rahul medan
Registered User
 
rahul medan's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: medan, north sumatra
Posts: 32,614
Likes (Received): 12120

Coming Soon XXI Millennium ITC Center Medan

__________________
Medan The City of Million Smiles
The Living of Million Dreams

rahul medan no está en línea   Reply With Quote
Old January 14th, 2018, 01:52 AM   #1924
aryomath
Registered User
 
aryomath's Avatar
 
Join Date: Apr 2016
Location: 024 | Formerly 061
Posts: 664
Likes (Received): 98

Quote:
Originally Posted by Gingerbread_Man View Post
Mkny aq yakin XXI punya strategi ekspansi tersendiri nih di Medan sekitarnya... btw jelas murah lah dihitung segi lokasi dan lapak wkwk. Lumayan euy msyrkt sekitar Marelan ada tempat dekat kalo mau nonton..
Jangankan orang Marelan, familiku yang di tamora aja bela2in nonton ke sini apalagi kalau rame2
aryomath no está en línea   Reply With Quote
Old January 14th, 2018, 07:45 AM   #1925
Gingerbread_Man
Traveller, Researcher
 
Gingerbread_Man's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Location: Medan, Jakarta
Posts: 4,779
Likes (Received): 977

Quote:
Originally Posted by aryomath View Post
Jangankan orang Marelan, familiku yang di tamora aja bela2in nonton ke sini apalagi kalau rame2
Gara2 murahnya ya?

Kawasan Simpang Jl Marelan - Jl Pertempuran - Helvetia By Pass itu sy kira strategis banget buat new shopping center. Rameny minta ampun tiap hari, Jl Marelan Raya yg tahun 2003 sy lewat situ jalan masih sempit dan bnyk kebun2 sekarang ud penuh usaha semua, ragam kuliner, KFC, jualan buah, dsb. rame banget. Apalagi jalan di sekitar simpang itu ud lebar semua..

Mungkin nanti kalo Tol Medan-Binjai ud kelar total dan truk2 pembawa polusi itu ud masuk tol semua, prediksiku ada investor yg ngintip buat bangun shopping center.
__________________
Invisible airwaves crackled with life
bright antennae bristle with the energy


Visit my blog : http:\\www.ridethewind.wordpress.com
Gingerbread_Man no está en línea   Reply With Quote
Old January 17th, 2018, 03:21 PM   #1926
gaols
Registered User
 
gaols's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: medan
Posts: 4,030
Likes (Received): 2154

Medan Focal Point udh mulai berbenah dgn kehadiran tenant2 F&B yg bagus, jgn kalah ama tetangga RRCW ama MTS.
good luck MFP....

yakitori.box opening soon at MFP

https://www.instagram.com/medanfp/
__________________
Ini Medan bung......!
gaols no está en línea   Reply With Quote
Old Yesterday, 08:28 AM   #1927
gaols
Registered User
 
gaols's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: medan
Posts: 4,030
Likes (Received): 2154

Now Open .
.
Our New Tenant HOT WING
.
.
L3 island front of Manhattan XXI


https://www.instagram.com/p/BeFGEelj...tantimessquare
__________________
Ini Medan bung......!
gaols no está en línea   Reply With Quote
Old Yesterday, 03:43 PM   #1928
Gingerbread_Man
Traveller, Researcher
 
Gingerbread_Man's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Location: Medan, Jakarta
Posts: 4,779
Likes (Received): 977

Quote:
Originally Posted by gaols View Post
Medan Focal Point udh mulai berbenah dgn kehadiran tenant2 F&B yg bagus, jgn kalah ama tetangga RRCW ama MTS.
good luck MFP....

yakitori.box opening soon at MFP

https://www.instagram.com/medanfp/
MFP cocok banget jadi mal kuliner, lt 1 ny itu aq liat selalu rame kafe2 nny. Moga2 rencana buka kampus yg di lt 3 emg jadi, biar makin rame. Dan bioskop lantai atas juga selalu rame tiap ke sana, pdhl aq ke sananya sore..
__________________
Invisible airwaves crackled with life
bright antennae bristle with the energy


Visit my blog : http:\\www.ridethewind.wordpress.com

gaols liked this post
Gingerbread_Man no está en línea   Reply With Quote
Old Yesterday, 04:54 PM   #1929
gaols
Registered User
 
gaols's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: medan
Posts: 4,030
Likes (Received): 2154

Quote:
Originally Posted by Gingerbread_Man View Post
MFP cocok banget jadi mal kuliner, lt 1 ny itu aq liat selalu rame kafe2 nny. Moga2 rencana buka kampus yg di lt 3 emg jadi, biar makin rame. Dan bioskop lantai atas juga selalu rame tiap ke sana, pdhl aq ke sananya sore..
Betul banget..trus F&B-nya yg lagi2 hits ngarepnya biar beda ama tetangganya
__________________
Ini Medan bung......!

Gingerbread_Man liked this post
gaols no está en línea   Reply With Quote


Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Related topics on SkyscraperCity


All times are GMT +2. The time now is 08:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11 Beta 4
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.

vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.

SkyscraperCity ☆ In Urbanity We trust ☆ about us | privacy policy | DMCA policy

tech management by Sysprosium