|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#6361 |
|
Schumacher fan
Likes (Received): 55
|
|
|
|
|
|
|
#6364 |
|
gospodin covjek
Likes (Received): 319
|
Meni zgodna slika:
Krovovi Pećina i Piramide: ![]()
|
|
|
#6369 |
|
unavailable
Likes (Received): 1040
|
Bože mili, što je tome Džapancu? Nagnuti neboderi, samo što nisu pali, pregoreni auti, mačak na sunčanju na nekome prozoru - pa zar moramo trpjeti teror takvih slika? I to odmah nadrobi pola stranice.
|
|
|
|
|
|
#6370 |
|
gospodin covjek
Likes (Received): 319
|
Hvala na kritici! ![]() Hm, sam gdje ti vidis nagnute nebodere? Na onoj slici sa neboderima na Krimeji nema nagnutih, a na onoj slici gdje se vidi hotel Neboder je mozd amalo nagnut uljevo. Pregoreni auti? Neznam sto pod tim podrazumijevas? Macak je mozda mogao ici u neku dretvu uhvaceni trenutak, ali neznam postoji li to? Molim te da mi odgovoris, ipak si ti pro! ![]() E da, sorry na bojama i svemu tome. Imam los fotic, ali ok. Digao sam kredit i kupit cu si novi bolji fotic. To sam mislim vec negdje rekao. :cheeres:
|
|
|
#6371 | |
|
unavailable
Likes (Received): 1040
|
Quote:
Pregoreni auto (tj. pregorena fotka): post br. 6372. Mačak ipak ne treba ići ni u jednu dretvu, glavna je tema gradnja. Ostalo u PM.
|
|
|
|
|
|
|
#6372 |
|
Sunce ti žarko
Likes (Received): 1222
|
Japanac mislim da si pretjerao,sada imam tonu toga za brisati
![]() Ne moraš jednu sliku u post stavljati,da su lijepe i jedinstvene ok,ali staviš zelenu ogradu,bezvezno unutrašnje stubište...mislim treba paziti da motive koje se stavljaju a ne samo da se stavi,nemoj nam kvariti temu |
|
|
|
|
|
#6373 | |
|
Lega s Juga 2
Likes (Received): 908
|
Ja ti preporučam ako već zezneš fotku pa ti ide u koso ili neki drugi problem skini si program Picasa,ja ga dosta često koristim za poravnanje i obrezivanje fotki zato jer je jednostavniji od drugih programa za uređivanje fotki.Tamo imaš jednostavne opcije za kontrast,svjetlo ispunjavanja i ostale stvari.
Evo ja sam jednu tvoju fotku malo sredio (nadam se da se neljutiš).Meni izgleda puno bolje nego prije,naravno da nije idealno ali nije ni toliko loše. ![]() ![]() Malo mi je mutna,neznam zašto.I kontrast je malo prejak ali kužiš šta hoću reći. (Ovo sam uredio u Lightroomu,tako da nećeš dobiti isti rezultat ako probaš to u Picasi) Uvijek se može bolje i vjeruj mi nije uvijek stvar u fotiću,većina tog se da srediti.
|
|
|
![]() |
| Tags |
| astronomy, croatia, fiume, istra, lovran opatija, luka, rječina, trsat, vransko jezero, zamet, zvjezdarnica |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|