|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| View Poll Results: ??? | |||
| 10 |
|
5 | 26.32% |
| 9 |
|
13 | 68.42% |
| 8 |
|
1 | 5.26% |
| 7 |
|
0 | 0% |
| Voters: 19. You may not vote on this poll | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#2 |
|
.
|
Jak dla mnie to narazie faworyt. Kapitalne.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ex Leshchoo
Likes (Received): 6
|
Dzięki. Ciekaw jestem jak się spodoba. Gdy je robiłem myślałem, że będzie hit. Później podczas obróbki nie moglem osiągnąć tego co chcialem więc poszło na spód szuflady. Wczoraj zajrzałem do niego i stwierdziłem, że w sumie nie jest tak źle
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
.
|
Mi się podoba to, że świetnie oddałeś małośc człowieka w stosunku do monumentalnej architektury. Wydaje się jakby ten człowiek był targany wielkimi problemami, wręcz nimi przygnieciony, które spoczywają tylko na jego barkach.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
3D
|
Jest całkiem ok, tylko szkoda, że człowiek prawie chowa się za tym świetlikiem.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
ex Leshchoo
Likes (Received): 6
|
Z jednej strony nie moge wam nie przyznać racji z tym człowieczkiem, z drugiej strony znam prawdę
. W ręku trzymał jakiś odkurzacz (nawet widać), a tuż obok miał wózeczek z wszelkim dobrem i tak sobie sprzątał ten dach. Poza tym wbrew pozorom scena nie była statyczna, zaraz się przesunął mocno w prawo i ciężko było już coś lepić... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
I am the passanger
Likes (Received): 60
|
Bardzo mi się podoba. W jednym jedynym podręczniku fotografii jaki mam jest ładnie napisane, że zazwyczaj nie widać monumentalności obiektów, o ile gdzieś nie znajduje się punkt odniesienia, a tu się znajduje - także dziesiątka!
|
|
|
#9 |
|
3D
|
Jeśli chodzi o wrażenie wielkości tego budynku, to jest większe niż normalnie. Ten koleś przeskalował perspektywę ;]
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Echter Posener
Likes (Received): 1
|
Zmieniłbym tylko tytuł
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
not perfect but trying
Likes (Received): 2
|
Dobra scena, ale proporcje i rozklad kadru uwazam za nietrafione. Ciezar zdjecia nie jest proporcjonalnie rozmieszczony i czuc jednan zbyt duzy nacisk.
Jesli moge przytoczyc jedna z lepszych fotografii w podobnym klimacie, moze pokaze o co chodzi... Zdjecie dorzuce pozniej do Szkoly UPC.. A teraz tu link http://3.bp.blogspot.com/-WVyoDqVSx6...00/stoller.jpg
|
|
|
#12 |
|
3D
|
No to czekam, bo już mam uwagę do tego zdjęcia ;]
|
|
|
|