|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Projekti in Gradnja Projects and construction |
![]() |
|
|
Thread Tools |
Rating:
|
Display Modes |
|
|
#321 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Zanimiva primerjava
CITY of BESANCON. CITE DES ARTS/arts city. France the conservatoire and the contemporary art museum are open now since april 5, 2013. http://img89.imageshack.us/img89/331...0687943nuz.jpg pictures franchecomté.fr ________ |
|
|
|
|
|
#322 |
|
All the world's a stage..
|
samo moram povedat da je medicinska v mb stokrat lepša, kaj še le odznotraj
[MARIBOR] - Projekti, gradnja & novice/Projects, Construction Updates & News 2012 [MARIBOR] - Projekti, gradnja & novice/Projects, Construction Updates & News 2011 [MARIBOR] - Projekti, gradnja & novice/Projects, Construction Updates & News 2010 [MARIBOR] - Projekti, gradnja & novice/Projects, Construction Updates & News 2009 |
|
|
|
|
|
#323 |
|
Registered User
|
Sedaj pa bi naj padla vsaj ena tista rusevina, za varovanje pa so vstran vrgli 200 tisocakov. Za bruhat kako se pri nas ravna z javnim denarjem!
|
|
|
|
|
|
#325 |
|
Registered User
|
[QUOTE=Spajko;103182398]Zaključna dela:
Ko gledaš tole cik cak klančino, zgleda kot da je zarjavela !!! Katastrofa ! ![]() Nisem pogledal še od blizu, kaj to je iz lesa in bo tak ostalo ? ? ? Bi rajši videl da to pobarvajo
|
|
|
#326 |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
Sem se danes sprehodil mimo fakultete, ko sem bil namenjen v bolnišnico ter mi je na misel prišlo da Podrecca ni izbral prave barve fasade. Ta uporabljena je tako preveč zelena, je poskusna bila res veliko lepša, pa še vzorec je deloval naključno. Morda bi bilo res veliko boljše, prebivalci Maribora bi se verjetno strinjali, če bi bila v pastelnih odtenkih vijolične, pa še lepo bi dopolnjevala komplement rumene, ki je sedaj uporabljen. Drugače pa je zgradba kot taka zelo lepa, in se sklada z obrežjem Drave, le hiša za njo bo po potrebno malo popraviti.
|
|
|
|
|
|
#327 |
|
Registered User
Likes (Received): 4
|
Si prepričan, da te zelena ne moti iz prav posebnega razloga?
|
|
|
|
|
|
#328 |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
Ne,ne jaz nisem mariborčan
. "Moti" me z vidika, da je preveč zeleno, zeleno je obrežje pa drevesa okrog, morda bo pozimi drugače. Mi pa predvsem ni všeč odtenek teh zelenih, če se ne motim bi naj posnemal barvo Drave. Taka je mrtva in hladna velika steklena pošast.
|
|
|
|
|
|
#329 | |
|
Part-time bricklayer
Likes (Received): 5
|
Joj fantje, za ene pa res obstaja samo fuzbal... Menda bi bilo najboljše, da bi Mb sestajal iz majhnih hišic v obliki vijolčnih gobic z rumenimi pikami na strehah, okrog bi rajale vijole, majhni možiclji z kapicami obrnjenimi naprej bi pa igrali nogomet, mariborčanke pa pele ti dam ti dam ti dam... (hm, če bi mislile resno, morda to ni tako slaba ideja
).Ampak žal je Mb resno mesto, poglejte si samo župana kako izgleda, MF je resna stavba na resni lokaciji. Barvna shema fasade je takšna zato, da ne kriči preveč iz okolice. Kot je že nekdo prej napisal, je stavba steklena pošast, sicer zelo koristna steklena pošast a vseeno, zato jo je potrebno skriti - kamuflirati. Stoji namreč preblizu ene druge pošasti, ta je dosti starejša, je iz jekla, je rdeče barve in je v Mb že 100 let. Na tak način se je MF elegantno zlila z zelenim okoljem - no, vsaj koliko se lahko "elegantno zlije" stavba oz. poseg takšnih dimenzij. Lp
Last edited by eurotown; Yesterday at 10:37 PM. |
|
|
|
|
|
|
#330 | ||
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
[QUOTE=Kazzo;103309739]
Quote:
Hint:Rusty buildings Z igro sonca ter modrega neba tale stavba izgleda dihjemajoče
|
|
|
|
|
#331 | |
|
The Mountain user
Likes (Received): 1455
|
Quote:
Last edited by kozorog; Yesterday at 07:33 PM. |
|
|
|
|
|
|
#332 |
|
Registered User
Likes (Received): 7
|
Mi je sicer bolj všeč barvna kombinacija stekla iz renderjev, še posebej ker se mi zdi, da se je tista kombinacija bolj skladala s klančino iz kortena (če prav vidim), vendar je zadeva vseeno izpadla v redu, mi je pa všeč, da Podrecca posveča pozornost kvaliteti izdelave in detajlom.
|
|
|
|
|
|
#333 | |
|
Registered User
Likes (Received): 6
|
Meni se pa zdi da bi zadeva bolje izpadla če kontrast med dvema fasadnima ploščama nebi bil tako velik, torej da bi bila temno zelena rahlo bolj svetla, in svetlo zelena rahlo bolj temna. Na renderjih mi je fasada bila bolj všeč, so se tudi okna zelo lepo skrila. Res pa je, da stavbe nisem videl v živo, in mogoče v živo zadeva izgleda bolje.
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|