|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#15741 |
|
Registered User
Likes (Received): 162
|
Kala sas egiume oti molis oloklirothi i marina tha mila gia jini olokliri i Evropi, na iste siguri. Otan vlepo apo psila ti Lemesso diakrino je to megalitero kata emena provlima tis pou ine i elipsi prasinou. Ti apesio gia mia poli na min exi parka ston pirina tis, kapou na perpatisis, na xalarosis, na xefigis telos pantos pou tin disforia pou sou prokali i polli kinisi. Otan enoo parka sigura den enoo to molo alla ute je to dasoudi pou ine mia megali evthia lorida me dentra dipla akrivos pou tin thalassa. Gia kali mas tixi ixame Egglezous urban planners sti Levkosia je ediathesan pelories ektasis gia dentrofitevsis, gia logus esthitikis alla kirios logo ton valton pou eprokalusan polles asthenies stus katoikous tis protevousas. Kapou ediavaza tis proalles oti i Levkosia ine i poli me to pio polli prasino. Proin tis Agglokratias itan to Alsos Akadimias (ena fantastiko dasos, axizi pragmatika na perpatisete otan tha ertete sti Levkosia), to theorato dasos tis Athalassas (pou simberilamvani ke limni giavto je singatalegete simfona me perimvalontikus organismus sta natural parks tis Kiprou mas), to parko tou Ayiou Dimitriou konta sto English school, to parko tou Prodromou, je to makri "grammiko parko" pou vasika ine dasos me tus evkaliptus je alla dentra (proerxomena apo tin Avstralia ta parapano) parallila tou Pedieou potamou. Pio prosfata megala parka pou edimiurgithisan stin Levkosias ine to parko tis Akropolis, oi kipoi tou Proedrikou, o Dimotikos Kipos, Parko tou Ayiou Spiridona, oi Kipoi tou Monastiriou to Kikkou, Parko Athinas, je an borunte na theorunte os parka jina ulla ta grasidia giro apo ta Enetika toixoi. Sigoura exume polles alles dekades pio mikrus xorus prasinou kirios sta proastia. An tha gini opoiadipote kinisi gia dimiurgia parku sto kentro tis Lemessou enimeroste me giati tha ime o PROTOS pou tha dentrofitevso. Enimeroste mas an iparxi opiosdipote tropos na simvalume je emis se mellontikes dentrofitevsis, i protinete mas organismus na graftume oi opioi askun piesi sto Dimo gia dimiurgia xoron prasinou stin poli sas. Last edited by Nicosiaworldcapital; Today at 12:57 AM. Reason: Grammar mistake |
|
|
|
|
|
#15742 |
|
Registered User
Likes (Received): 29
|
o dhmotikos kipos ipotithete tha anavathmizotan...
![]() ![]() mazi me ton mikro zoo pou anakenistike than arketa kalos topos ![]() to dasoudi en megali ektasi enen opos fente apo ton dromo epidi pai ke piso apo polikatikies ![]() ine paramelimeno to daousi ala ine monadikos topos.den akouis aftokinta i oute vlepis an pais gia perpatima stin thalasa eki ke o molos fisika pou sazete. ine idi kalo parko eki ala o misos eteliose ke xwris tis platformes pano stin thalasa itan gia ginoun sto verengaria polemidia eki pou theloun na fioun tous amianous ke episis stin anaptixi golf dipla apo to mall pou esxediazetoun. eki en thetiko to oti dytika eki sto mall exi para poli prasino...epidi i anaptixi tou golf exi pola pramata gia to koino (an gini) than eniposiaki se etsi perioxi na iparxoun ftiagmenoi topoi anamesa sto iparxon perivalon ![]() ![]() nmz peritrigirizete apo parapano prasino i lemesos apla den ipirxan ke lefta gia na ginoun kalitera ta ifistamena parka i nea se antithesi me tin levkosia. en ke ipe kanenas na men ginoun ke ala parka lol.... Last edited by steliosco; Today at 03:34 AM. |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| limassol, projects and construction |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|