|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Slovakia Slovensko |» Bratislava | Košice |
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#501 | |
|
Registered User
Likes (Received): 48
|
Quote:
A ako skolsku pracu to mas super.Ved je to atelier ,co si budeme nahovarat ![]() U nas niektori ani nerendrovali v interierovom ateliery ale tam supli len tie pracovne screeny A prispejem prispejem,len musim dat nieco dokopy,tak snad vecer ked pridem domov. PS: Rendroval si v com?
..dúfam, že to nikto nepočúva, zabezpečil som na tento rok 35, na budúci rok asi 40, plus teda ďalšie veci. Zabezpečil som ich, ako tie peniaze, vlastnou hlavou...To, že sa pri tom motal Fedor, nemôže znamenať, že ma niekto bude držať za gule, to sa nesmie stať...Som sa vymanil od Fedora a povedal som: Fedor, ja som dal do toho hlavu a nie ty si dal do toho hlavu, takže ja budem teraz o niektorých veciach rozhodovať..." SLOVAK CITIES - - S L O V E N S K É M E S T Á - |
|
|
|
|
|
|
#502 | ||
|
Registered User
Likes (Received): 118
|
Quote:
![]() co konkretne myslis pri vstupe? mriezky su zapustena klima, v kuchyni a v obyvacke nad jedalenskym stolom je spraveny podhlad, kde by sa dala skryt, konkretne technicke riesenie som ale uz nespracovaval. tento konkretny v ovsisti a este viem o spoluziakovi, ktory byva v tomto type v dubravke. Quote:
|
|
|
|
#503 |
|
Registered User
|
Vray je top ked clovek pomaniaci.A ked sa do toho prida trochu fotosopu tak vznikaju naozaj brutalne veci. Na Vray postupne prechadzam,ale rendre schopne prezentacie este nemam.
..dúfam, že to nikto nepočúva, zabezpečil som na tento rok 35, na budúci rok asi 40, plus teda ďalšie veci. Zabezpečil som ich, ako tie peniaze, vlastnou hlavou...To, že sa pri tom motal Fedor, nemôže znamenať, že ma niekto bude držať za gule, to sa nesmie stať...Som sa vymanil od Fedora a povedal som: Fedor, ja som dal do toho hlavu a nie ty si dal do toho hlavu, takže ja budem teraz o niektorých veciach rozhodovať..." SLOVAK CITIES - - S L O V E N S K É M E S T Á - |
|
|
|
|
|
#504 |
|
Registered User
|
Tak nejaka moja tvorba,ako som spominal,castokrat je tam vtlaceny rukopis klientov,ale snazim sa nech sa da na to pozerat.
![]() Odpustite prosim istu mieru gycu,jedna sa o komercne zalezitosti.Ja si to plne uvedomujem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#505 |
|
Registered User
Likes (Received): 61
|
Luxfery v kupelni, ako v ubytovni na lyziarskom
Take retro sa mi lubi.
|
|
|
|
|
|
#506 |
|
Registered User
|
pekne remeselne zvladnute vizu. a ty si ich v com rendroval?
|
|
|
#507 | |
|
Registered User
|
Quote:
..dúfam, že to nikto nepočúva, zabezpečil som na tento rok 35, na budúci rok asi 40, plus teda ďalšie veci. Zabezpečil som ich, ako tie peniaze, vlastnou hlavou...To, že sa pri tom motal Fedor, nemôže znamenať, že ma niekto bude držať za gule, to sa nesmie stať...Som sa vymanil od Fedora a povedal som: Fedor, ja som dal do toho hlavu a nie ty si dal do toho hlavu, takže ja budem teraz o niektorých veciach rozhodovať..." SLOVAK CITIES - - S L O V E N S K É M E S T Á - Last edited by wuane; February 14th, 2013 at 09:50 PM. |
|
|
|
|
|
|
#508 |
|
railfan
Likes (Received): 89
|
Wuane, ta prva kupelka a kuchyna su super
Normalne Vam asi zavolam, ked budem riesit niekedy v buducnosti nejake interierove zalezitosti.Marish - na tom vstupe (aj ked chapem, ze to je asi danostou priestoru) sa mi nepaci, ze hned ako clovek vojde je v "obyvke" + je tam celkom absencia nejakeho odkladacieho priestoru (resp. ten co tam je, je taky titerny). Ale ako vravim, to je skor danost priestoru, ako nejaka chyba v projekte
Last edited by kaxno; February 14th, 2013 at 09:55 PM. |
|
|
|
|
|
#509 |
|
Registered User
|
Vdaka. Je to Artlantis,program jednoduchsi ako Vray,ale da sa tam tiez pekne vyhrat,a hlavne to robi rychlo.A inac neuveritelne primitivne ale efektne sa tam da robit so svetlom.
..dúfam, že to nikto nepočúva, zabezpečil som na tento rok 35, na budúci rok asi 40, plus teda ďalšie veci. Zabezpečil som ich, ako tie peniaze, vlastnou hlavou...To, že sa pri tom motal Fedor, nemôže znamenať, že ma niekto bude držať za gule, to sa nesmie stať...Som sa vymanil od Fedora a povedal som: Fedor, ja som dal do toho hlavu a nie ty si dal do toho hlavu, takže ja budem teraz o niektorých veciach rozhodovať..." SLOVAK CITIES - - S L O V E N S K É M E S T Á - Last edited by wuane; February 14th, 2013 at 09:52 PM. |
|
|
|
|
|
#510 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#511 |
|
Chrumky lover
Likes (Received): 1
|
Trochu off-topic, ale myslim, ze sem to najlepsie patri.
Chcem si kupit pekne (pokojne aj drahsie) taniere, len neviem kde je dobra predajna s takymito vecami v Bratislave. Trochu som pozeral po internete, celko sa mi zapacil Beverly Hills od Maxwell and Williams (http://maxwellandwilliams.cz/beverly-hills). Je to priblizne styl aky hladam. Jediny problem kde bud toto alebo podobne kupit (ale ziadna IKEA). |
|
|
|
|
|
#512 | ||
|
AA
Likes (Received): 5
|
Quote:
|
|
|
|
#513 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#514 |
|
Chrumky lover
|
Vdaka za radu. Villeroy & Boch som bol rovno kupit. Mali skvelu akciu v Atriu.
|
|
|
|
|
|
#515 |
|
AA
Likes (Received): 5
|
marish, to je ten byt, co si riesil davnejsie?
|
|
|
|
|
|
#516 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() ano, presne ten. jeden cas som tam mal aj tvoj napad na walk-in satnik v spalni, ale nakoniec mi to tam bohuzial priestorovo nevoslo...
|
|
|
|
#517 |
|
railfan
Likes (Received): 89
|
Inak, na margo peknych vizosiek, kolega mi odporucil toto: http://www.laatelier.eu/references/3D-visualization
Krasne, velmi pekne spravene (na inspiraciu). |
|
|
|
|
|
#518 |
|
Registered User
|
diky,toto je velmi inspirujuce
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|