daily menu » rate the banner | guess the city | one on oneforums map | privacy policy (aug.2, 2013) | DMCA policy | flipboard magazine

Go Back   SkyscraperCity > European Forums > Forum Polskich Wieżowców > Klub Forum [powyżej 100 postów] > Gry i programy komputerowe

Gry i programy komputerowe Sim City i inne gry oraz software wszelaki

Reply
 
Thread Tools
Old April 20th, 2017, 10:35 PM   #3681
lith
Registered User
 
lith's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 901
Likes (Received): 1993

Chłodzenie czyste, pasta świeża. Wymieniałem niedawno wentylator to od razu wszystko zrobiłem. Połączenie matrycy przy okazji właśnie z myślą o tych cudach starannie zamocowałęm, więc wtyczka siedzi dobrze, jak coś jest walnięte to raczej na kablu. Tyle, że po resecie jest nagle normalnie, a dwa podczas takiej akcji jak pisałem cały komputer zaczyna wyć i się gotować, więc zacznę od tych sterowników... (ale tu znowu dziwne, ze najczęściej reaguje na nagłe poruszenie laptopem) chociaż tutaj nic nie zmieniałem, jedyne co się instalowało to automatyczne aktualizacje windowsowe.
lith no está en línea   Reply With Quote
Old April 21st, 2017, 01:48 PM   #3682
bartolama
Registered User
 
Join Date: Aug 2013
Location: Lublin
Posts: 71
Likes (Received): 78

Kończy ci się grafika na płycie - ten Vostro tak ma. Sprawdź czy przy ruszaniu samą matrycą coś złego dzieje się z ekranem. Jeśli wszystko jest ok to uszkodzona jest karta graficzna na płycie głównej.
__________________

lith liked this post
bartolama no está en línea   Reply With Quote
Old April 21st, 2017, 01:56 PM   #3683
lith
Registered User
 
lith's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 901
Likes (Received): 1993

Przy ruszaniu samą klapą nic sienie dzieje. Dopiero przy np. gwałtowniejszym podniesieniu całego laptopa. No kończenie się grafiki to niestety słabo rokująca sprawa. Dell klasy biznesowej.. ić pan wchu...
lith no está en línea   Reply With Quote
Old April 21st, 2017, 03:07 PM   #3684
bartolama
Registered User
 
Join Date: Aug 2013
Location: Lublin
Posts: 71
Likes (Received): 78

Właśnie w tych biznesowych DELL'ach grafika to największy szit. Pakują tam najtańsze co mają bo taki laptop ma za zadanie ogarniać Offica, pocztę, www itp. Grafika jest tam mało istotnym elementem.
U mnie w firmie mamy około 300 Delli serii Vostro - Po 3 latach umierająca grafika to norma

Pozdrawiam
bartolama no está en línea   Reply With Quote
Old April 21st, 2017, 03:44 PM   #3685
skansen
Lover Silesia
 
skansen's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: piastowski Wrocław
Posts: 17,294
Likes (Received): 1717

Do zasosowań biznesowych tylko ThinkPady seria T.
skansen no está en línea   Reply With Quote
Old April 21st, 2017, 04:23 PM   #3686
lith
Registered User
 
lith's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 901
Likes (Received): 1993

No nic, może po 6 latach ciągłych reanimacji i rozkręcania w końcu padnie na dobre. Taki biznesowy, taki metalowy, na pewno solidny, mówili...

:P

(Ja go mam do zastosowań typowo domowych)
lith no está en línea   Reply With Quote
Old April 21st, 2017, 04:32 PM   #3687
skansen
Lover Silesia
 
skansen's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: piastowski Wrocław
Posts: 17,294
Likes (Received): 1717

Ciekawe czy pomogłaby zewnętrzna karta graficzna do laptopa. Są różne, na usb 3.0 też. Ceny od 150 zł. Może kupisz w sklepie "na Kuźniara" i gdy się nie sprawdzi to oddasz?
skansen no está en línea   Reply With Quote
Old April 21st, 2017, 05:35 PM   #3688
lith
Registered User
 
lith's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 901
Likes (Received): 1993

Podłączenie w ten sposób ekranu laptopa to byłby chyba wyższy poziom druciarstwa Jeśli chodiz o grafikę to mam w nim zwykłą zintegrowana z i3. Nie sądzę, żeby taki cudak na USB zapewnił akceptowalny komfort korzystania z komputera Jak kombinowac z wymianą to pewnie procesora, ale najpierw w wolnej chwili sprawdzę inne opcje
lith no está en línea   Reply With Quote
Old April 23rd, 2017, 08:59 PM   #3689
plavik
Registered User
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 38
Likes (Received): 2684

Witam.

Co oznacza w zakładce Chan 6 i 04+108 ?
Interesują mnie pierwsze dwie pozycje.
To jest OKI



Dzięki
plavik no está en línea   Reply With Quote
Old April 23rd, 2017, 11:23 PM   #3690
el nino
Anonimowy lukrecjoholik
 
Join Date: Jul 2005
Location: San Escobar
Posts: 1,170
Likes (Received): 3777

Kanał 6 w 2.4GHz; kanał 4 w 2.4GHz +108 w 5GHz

Last edited by el nino; April 24th, 2017 at 08:08 AM.
el nino no está en línea   Reply With Quote
Reply

Tags
chmura, google

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT +2. The time now is 07:52 AM. • styleid: 14


Powered by vBulletin® Version 3.8.11 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.

vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.

SkyscraperCity ☆ In Urbanity We trust ☆ about us | privacy policy | DMCA policy

Hosted by Blacksun, dedicated to this site too!
Forum server management by DaiTengu