|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| The Travelogues Reports and tours from user's journeys - tourists welcome! | » Your cities |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#101 |
|
Registered User
Likes (Received): 494
|
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
Registered User
Likes (Received): 75
|
![]() Odličan izbor za turistički obilazak! I mene privlače te države u koje većina ljudi ne ide čisto turistički. Zapao mi je za oko veliki broj mini buseva (Mercedes Sprinter i slično) u Tiraspolu, ne znam zašto.
Reportaža - Beograd - Sombor -Beč -Bratislava, Cyprus (Novembar 2010), Nürnberg & München (Maj 2011), Reportaža - Italija 2011, Švedska (Decembar 2012), Kopenhagen (Decembar 2012), Dalmacija 2012 , Zelenkovac - Soko Grad - Kanjon Sokočnice Last edited by Banja Luka.RS.; April 4th, 2013 at 02:25 PM. |
|
|
|
|
|
#103 |
|
GLaDOS
Likes (Received): 35
|
Stvarno zanimljiva reportaza.
![]() Odesa me je pomalo razocarala, neke svari su previse kic, medjutim opera im je odlicna. http://img809.imageshack.us/img809/1619/img4377ik.jpg Ova slika mi je zapela za oko (mislim na onu novogradnju u pozadini). Inace razlog uticaja francuske i italijanske arhitekture na ovaj grad je vojvoda od Riseljea, francuski disident, koji je pobegao u Ukrajinu iz Francuske (Francuska revolucija) i sluzio u vojsci Katarine Velike, kasnije je postao guverner Odese.
|
|
|
#104 |
|
Registered User
|
da, to ja puno puta sretnen, u puno zemalja dosta privoza se rjesava tin minibusevima, sad jel to do lose komunalne/interregionalne infrastrukture ili malog postotka individulanog prometa, neznan, ali u svaki slucaj to se nadje skoron svugdi na svitu
|
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() Katharina II je bila skroz frankofilna, tako da to i ne cudi u odessi. ja mislin da je cak uvela francuski jezik ka court language |
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|