|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Атлас Разговори о страним државама / Discuss foreign countries |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#361 |
|
Grad Oblakodera
|
|
|
|
|
#362 |
|
Kosovo is Serbia!
Likes (Received): 161
|
Teksas predao peticiju za otcepljenje od SAD
Stanovnici Teksasa poslali su u Belu kuću peticiju kojom traže odvajanje od Sjedinjenih Američkih Država. Kako je javila američka tv stanica EjBiSi Njuz (ABC News), onlajn peticiju potpisalo 119.209 ljudi, čime je ispunjen uslov od najmanje 25.000 potpisa, kada je Bela kuća dužna da da odgovor. U Beloj kući je ovoj tv stanici rečeno da ne mogu da procene kada će se oglasiti povodom peticije iz Teksasa, ali nije isključeno i da će odgovor biti da oni nisu nadležni za to pitanje. Nekoliko dana posle izbora Obame, nekoliko saveznih država je pokrenulo peticiju kojom traže odvajanje, ali je svemu najozbiljnije pristupio Teksas skupivši skoro 120.000 potpisa. U ostatku SAD je istovremeno prikupljeno više od 800.000 potpisa za tu ideju. Podršku secesionističkom pokretu pre nekoliko dana je dao i kongresmen iz Teksasa i jedan od kandidata za republikansku predsedničku nominaciju Ron Pol, ocenivši da je to jedan od osnovnih principa na kojima je stvorena država. "Nema ničeg izdajničkog ili nepatriotskog u želji da federalna vlada bude odgovornija prema ljudima koje predstavlja. Ako građani i države nisu slobodni da napuste SAD, kao njihov poslednji čin koji žele, da li su oni stvarno slobodni", zapitao se Pol. Kao glavni razlozi za secesiju navode se preveliko mešanje federalnih vlasti u pitanja saveznih država, kao i nezadovoljstvo ekonomskom politikom Obamine administracije koja se ocenjuje kao previše leva i socijalistička. http://www.pressonline.rs/svet/globu...je-od-sad.html Bas bi voleo da Teksas dobije nezavisnost od SAD i Skotsk od UK. Lepo bi im se odbilo od glavu. |
|
|
|
|
|
#363 |
|
Registered User
Likes (Received): 246
|
Taman htedoh da kazem kako ih je 80000.
Jel moguce da se za ovih par godina nakupio skoro milion pitam se. Dobro, u svakom slucaju teksasanima zelim puno srece i u potpunosti ih podrzavam. Teksas radi, Vasington se gradi! Last edited by Kristian_KG; December 15th, 2012 at 04:38 PM. |
|
|
|
|
|
#364 |
|
ravangrad forever
|
Teksasani su najortodoksniji amerikanci,ovakve peticije su samo znak da ostatak amerike smatraju nedovoljno americkim.Kakvo otcepljenje...
Toga dana sam video raspevane andjele u njenim ocima, toga dana sam osetio demone pakla u sopstvenim grudima.. Ko u jednom istom danu svog zivota ne prepozna raj i ne oseti pakao, taj ce umreti u neznanju i bez emocija. |
|
|
|
|
|
#365 |
|
Grad Oblakodera
|
Evo ih opet Srbi iz Dzeksonvila
|
|
|
|
#366 |
|
have mercy
Likes (Received): 337
|
http://www.vijesti.me/svijet/nova-pu...-clanak-113440
Nastavlja se ispiranje mozga. Ima li jedna pucnjava da nije na naslovnoj...
|
|
|
#367 |
|
Registered User
Likes (Received): 253
|
|
|
|
|
|
|
#368 |
|
Registered User
Likes (Received): 80
|
![]() Ne samo broj ubistava. U opadanju je kriminalitet generalno, to su zvanični podaci. |
|
|
|
|
|
#369 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#370 |
|
have mercy
Likes (Received): 337
|
Ovo je da ja brojim, vec 16-17ti clanak o pucnjavama u SADu u zadnjih mjesec dana u Vijestima. A upadala su tu i klasicna ubistva kakvih ima po sjedinjenim drzavama svakodnevno. Mogu mislit na sta tek lice pro-demokratske novine u gradovima SAD-a
|
|
|
#371 | |
|
Registered User
|
Quote:
Tada sam napisao da će se ova masovna ubistva konstantno ponavljati sve dok vlasti ne sprovedu svoj cilj. Naravno posle tog komentara dobio sam infraction uz obrazloženje "teorije zavjere". ............................. |
|
|
|
|
|
|
#372 |
|
Registered User
Likes (Received): 469
|
Сад тај што ти је дао инфрекшн да да себи један, јер си био у праву.
|
|
|
#373 | |
|
Registered User
Likes (Received): 253
|
Quote:
![]() http://www.washingtonpost.com/nation...cb4_story.html |
|
|