|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Sjeverna i Središnja Hrvatska Northern and Central Croatia: Varaždin, Čakovec, Karlovac, Kutina, etc. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#81 | |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Quote:
|
|
|
|
#82 | |
|
free-lance
Likes (Received): 319
|
Konačno su se sjetili malo pokrenuti stanari bloka zagrebačka /Supilova oko vlastitog dvorišta i VTCa.
To su problemi nastali cijelom pričom oko blokiranja računa Stanoingu i zaustavljanja svih njihovih gradilišta. Posebno je grotesktno kako je ovdje, gdje još samo treba završiti to malo opločenja i izgrabljati dva kvadrata zemljice na gredicama odjednom Veeeliki problem. Da živim tamo OSOBNO bih pokosio ono dračje znatno prije nego što su se ovi sjetili buniti...a neangažianje zaštitara od strane Stanoinga igranje je sa vlastitom imovinom![]() http://regionalni.com/zivotdrustvo/l...lonjeni-11502/ Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#83 | |
|
free-lance
|
I još nešto što isto spada u kritiku, dakle u "grde slike".
Tiče se sad već dobro poznate bedaste izjave gradonačelnika oko "sveučilišnog grada" http://varazdinske-vijesti.hr/skolst...ka-habusa.html Quote:
![]() ![]() I kad smo već kod toga - još jedamput pitanje vrlom gradonačelniku: Što se čeka sa veleučilištem? Kad planiraju obnoviti drugu zgradu, kao i treću koju su dobili na korištenje pokraj prve. Kad planiraju raskrčiti onu šumu okolo triju spomenutih zgrada. Trebam li tu sramotu postati ovdje? Mogu , nije problem... |
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
free-lance
|
Prvi članak nekog neovisnog novinara koji ukazuje na ono što je mnogima bilo jasno od prvog dana , praktički:
http://www.evarazdin.hr/hoce-li-se-h...sigurao-posao/ Bravo, podržavamo novinarsku hrabrost, samo tako nastavite. To je jedini način...
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
I see genius in everybody
Likes (Received): 9
|
To valjda tu ide...
Uglavnom, neka me netko ispravi ako grijesim. Dolazim ja danas ( utorak ) na autobusni cekat gradski bus koji bi na liniji 3 trebao doci u 13.30. Dosao sam i 13.20 da ne bi kasnio , otisao sam u 13.48. zbunjen jer su u medjuvremenu dosle dvije druge linije, 5 i 1 mislim, koje po rasporedu na njihovim stranicama ne bi ni trebale doci u tom periodu... Jel ja grijesim ili jednostavno ovo ne valja ku*ca? Ako nisam ja pogrijesio, budem zbilja bijesan na ove frajercine koje sam i pitao kaj se desava pa nisu mi znali il htjeli ista reci.
|
|
|
|
|
|
#86 | |
|
free-lance
|
Quote:
Taj tzv. "gradski prijevoz" opstaje još samo zbog gradskih subvencija. To mu je jedina svrha i cilj. Nije nikad postojala niti će u dogledno vrijeme postojati volja za uvođenjem pravog gp-a. Obzirom da taj posao obavlja "AP Varaždin" tim više, jer njima nikad nije niti bilo u interesu da konkuriraju sami sebi. Potrebna je malo veća i šira politička volja da se tješnje povežu predgrađa i prigradske općine sa gradom.Samo tada taj prijevoz ima smisla. Neki dan mi kolegica koja živi u Nedeljancu priča kakve su joj linije sa niti 5 km udaljenom kućom od centra i ostao sam šokiran. Umjesto da ide svakih barem pola sata, ona doslovno nakon 14 h ima 2 - 3 polaska iz grada prema doma. ![]() Koji fijasko
|
|
|
|
|
|
|
#87 | |
|
free-lance
|
I još:
http://www.evarazdin.hr/cehok-o-aqua...-je-povjereno/ Quote:
A da ne spominjemo SKANDALOZNU odluku od prije neki dan o davanju koncesije za obradu novonastalog otpada tvrtki "Univerzal"! 1) znači ne valja lokacija 5 km od Korza i udaljena minimum 600 metara od naselja u poslovnoj zoni (ponuda T7/Babić), već je bolja lokacija 2km od Korza, UNUTAR NASELJA BREZJE!! 2) Način IZGLASAVANJA te odluke sličan je načinu na koji su u srednjem vijeku proglašavane vještice. ČISTI KRIMINAL!! Glasaj ili ode glava. Doslovno! 3) Izglasana je SKUPLJA ponuda. Obrazloženje? T7/ Babić koji je dao jeftiniju ponudu nema dostatnu dokumentaciju?!? ![]() ![]() 4) suvremeni način obrade otpada u Univerzalu?!?!? Prosudite sami: Univerzal VS T7 MBO ![]() E moj Varaždine...quo vadis? ![]() p.s. Da, to je onaj isti Univerzal koji inače reciklira metalni i tekstilni otpad a gorio je već 3 puta!!! ![]() A tek kad pročitate ovo sve će vam biti jasno o pogodovanju... http://regionalni.com/aktualno/novos...verzala-11884/ dakle ne dva koraka nazad, nego povratak u kameno doba odlaganja otpada. Užas!!! Last edited by Trevor McPhee; November 20th, 2012 at 07:08 PM. |
|
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Quote: