daily menu » rate the banner | guess the city | one on oneforums map | privacy policy | DMCA | news magazine | posting guidelines

Go Back   SkyscraperCity > Asian Forums > Indonesia Skyscrapers Forum > The Nationwide Fabric > Airports and Aviation



Global Announcement

As a general reminder, please respect others and respect copyrights. Go here to familiarize yourself with our posting policy.


Reply

 
Thread Tools
Old February 22nd, 2015, 12:19 AM   #761
yudipratama
Registered User
 
Join Date: Jan 2015
Location: tanjung pandan
Posts: 56
Likes (Received): 3

Amien
yudipratama no está en línea   Reply With Quote

Sponsored Links
 
Old February 22nd, 2015, 02:03 AM   #762
downsouth
Web Traveller
 
downsouth's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 2,769
Likes (Received): 370

Quote:
Originally Posted by Ocean One View Post
Sy seh syukur banget cos hampir 3 thn belakangan make SJ terus n belum pernah dpt pengalaman buruk. Cuma sekali dpt perubahan jadwal terbang n itupun dpt email n sms konfirmasi beberapa hr sebelum terbang jadi gak ngaruh juga.
Diluar itu seh fine2 aja n selalu on time kok..
Sriwijaya Air kelihatannya cenderung menganut ekspansi yg gak agresif tapi bertumbuh stabil. Menurut saya konsistensi pelayanan Sriwijaya Air cukup baik, walaupun sekarang sudah menurun tapi masih cukup customer friendly.

Kelemahannya hanya image pesawatnya yg cenderung lebih tua dibandingkan airlines besar lainnya. Tapi dgn datangnya pesawat-pesawat baru mungkin pelan-pelan image tersebut bisa berubah.
__________________
Here and There

Last edited by downsouth; February 22nd, 2015 at 06:11 AM.
downsouth no está en línea   Reply With Quote
Old February 22nd, 2015, 05:30 AM   #763
ferdy rahmat
Registered User
 
Join Date: May 2014
Posts: 46
Likes (Received): 5

ada yg tau,boeing 737-400 sriwijaya air masih di pake gk? rute mana kalo msh di pake? 2012 kmrn waktu ane ke CGK-KNO dan CGK-DPS, pake seri 400,(tp 2013 waktu ke DPS,sudah ganti seri 800 hehehe) lumayan juga,tp swaktu landing di DPS,ada dengungan dari pesawat yg tiba tiba membuat kepala jadi pusing,, padahal landing nya stabil...knp bs gitu ya?apa emang seri 400,seperti itu?
ferdy rahmat no está en línea   Reply With Quote
Old February 22nd, 2015, 06:03 AM   #764
tjokro_ragazzo
sup!
 
tjokro_ragazzo's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: KB - AB - B
Posts: 6,882
Likes (Received): 389



Kayanya CGK - PNK msh pake 734 tuh.....
__________________
stay awesome, still amazing
tjokro_ragazzo está en línea ahora   Reply With Quote
Old February 22nd, 2015, 08:20 AM   #765
yudipratama
Registered User
 
Join Date: Jan 2015
Location: tanjung pandan
Posts: 56
Likes (Received): 3

Cgk-tjq biasa juga pake seri 400... atau rute pgk-plm juga ak pernah naik pake seri 400
yudipratama no está en línea   Reply With Quote


Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT +2. The time now is 01:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

SkyscraperCity ☆ In Urbanity We trust ☆ about us | privacy policy | DMCA policy

Hosted by Blacksun, dedicated to this site too!
Forum server management by DaiTengu