daily menu » rate the banner | guess the city | one on oneforums map | privacy policy | DMCA | news magazine | posting guidelines

Go Back   SkyscraperCity > Asian Forums > Indonesia Skyscrapers Forum > Metropolitan Construction and Development > Batam



Global Announcement

As a general reminder, please respect others and respect copyrights. Go here to familiarize yourself with our posting policy.


Reply

 
Thread Tools
Old February 6th, 2016, 07:58 AM   #601
fredzse11
Registered User
 
fredzse11's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Batam City
Posts: 2,754
Likes (Received): 679

Quote:
Originally Posted by bbq View Post
Bagaimana kabar proyek ini?
makin kece kok mas
lagi persiapan untuk launching iconic tower dan tower B
tapi marketing galery nya belum rampung, agak melesat dari jadwal_

tapi setidaknya sudah bokeh lah, bakal bangun 4 tower jangkung sekaligus,
ditambah lagi 4 tower Meisterstadt yang juga dibangun sekaligus
bakal makin mencakar lah Batam_
fredzse11 no está en línea   Reply With Quote

Sponsored Links
Old February 6th, 2016, 12:55 PM   #602
ion_turnbull
Registered User
 
Join Date: Sep 2013
Location: northboyolali
Posts: 9
Likes (Received): 0

Quote:
Originally Posted by fredzse11 View Post




Nice Project...
ion_turnbull no está en línea   Reply With Quote
Old February 7th, 2016, 08:46 AM   #603
jsv
Move and move ...
 
jsv's Avatar
 
Join Date: May 2012
Posts: 1,084
Likes (Received): 123

Di lokasi sepertinya sudah mulai pasang cladding nya ..
__________________
Kajang tuan kajang berlipat
Kajang hamba mengkuang layu
Dagang tuan dagang bertempat
Dagang hamba terbuang lalu
jsv no está en línea   Reply With Quote
Old February 16th, 2016, 11:10 AM   #604
Ctrl Z
Verified User
 
Ctrl Z's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: on your keyboard
Posts: 1,041
Likes (Received): 342



Recent progress dr account instagram nya Bliss Park
__________________
calm.. it's me
Ctrl Z no está en línea   Reply With Quote
Old February 17th, 2016, 09:37 AM   #605
fredzse11
Registered User
 
fredzse11's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Batam City
Posts: 2,754
Likes (Received): 679

launching Tower B, selang 3 hari setelah launching Formosa Residence
angin segar untuk Batam,
tapi sayangnya iconic tower ga jadi dilaunching, alias ditunda
mungkin karena lagi krisis ya, jadi peminatnya kurang, lagian itu produk premium
sayang banget

__________________
Jalan - Jalan ke Batam, kini tak lagi membosankan_
MYTRIP INDONESIA

" discover experience "

Jos998 liked this post
fredzse11 no está en línea   Reply With Quote
Old February 27th, 2016, 02:32 PM   #606
fredzse11
Registered User
 
fredzse11's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Batam City
Posts: 2,754
Likes (Received): 679

hari ini launching tower B di Swissbell Hotel harbour bay
__________________
Jalan - Jalan ke Batam, kini tak lagi membosankan_
MYTRIP INDONESIA

" discover experience "
fredzse11 no está en línea   Reply With Quote
Old February 28th, 2016, 08:40 AM   #607
fredzse11
Registered User
 
fredzse11's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Batam City
Posts: 2,754
Likes (Received): 679

progress / 28 feb 2016

__________________
Jalan - Jalan ke Batam, kini tak lagi membosankan_
MYTRIP INDONESIA

" discover experience "

Jos998, inBaliTimur liked this post
fredzse11 no está en línea   Reply With Quote
Old April 3rd, 2016, 06:21 AM   #608
jsv
Move and move ...
 
jsv's Avatar
 
Join Date: May 2012
Posts: 1,084
Likes (Received): 123

Kalau saya jd developernya paling saya bangun sampai tower B atau C ..
Yg iconic tower saya pindahkan ke lokasi lain .. atau bikin superblok baru di kawasan yg baru dan stategis ..
Yg karena prinsipnya Apartment Premium harus di bangun di lokasi Premium pula ..
Hehe ..
__________________
Kajang tuan kajang berlipat
Kajang hamba mengkuang layu
Dagang tuan dagang bertempat
Dagang hamba terbuang lalu
jsv no está en línea   Reply With Quote
Old April 3rd, 2016, 06:43 AM   #609
Jos998
Registered User
 
Jos998's Avatar
 
Join Date: May 2015
Location: Jakarta
Posts: 1,226
Likes (Received): 242


Saya juga berharap anda developernya
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Jos998 no está en línea   Reply With Quote
Old April 3rd, 2016, 07:13 AM   #610
fredzse11
Registered User
 
fredzse11's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Batam City
Posts: 2,754
Likes (Received): 679

Quote:
Originally Posted by jsv View Post
Kalau saya jd developernya paling saya bangun sampai tower B atau C ..
Yg iconic tower saya pindahkan ke lokasi lain .. atau bikin superblok baru di kawasan yg baru dan stategis ..
Yg karena prinsipnya Apartment Premium harus di bangun di lokasi Premium pula ..
Hehe ..
premium itu relative lo mas
pengembang Bliss menganggap dengan pembangunan di atas bukit deket nagoya itu sudah sangat premium

tower Iconic ditunda peluncurannya, seharusnya barengan dengan launching tower B kemrin, infonya di undur jadi akhir tahun gitu
maklumlah, iconic itu ntar jadi apartement premium, dan ekonomi masih belum pulih
__________________
Jalan - Jalan ke Batam, kini tak lagi membosankan_
MYTRIP INDONESIA

" discover experience "
fredzse11 no está en línea   Reply With Quote
Old April 4th, 2016, 08:57 AM   #611
nodochan
Registered User
 
nodochan's Avatar
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 11
Likes (Received): 0

rising fast!
nodochan no está en línea   Reply With Quote
Old May 13th, 2016, 07:16 AM   #612
jsv
Move and move ...
 
jsv's Avatar
 
Join Date: May 2012
Posts: 1,084
Likes (Received): 123

Quote:
Originally Posted by fredzse11 View Post
progress / 28 feb 2016

Menjulang, Sementara HR tertinggi di Batam
__________________
Kajang tuan kajang berlipat
Kajang hamba mengkuang layu
Dagang tuan dagang bertempat
Dagang hamba terbuang lalu
jsv no está en línea   Reply With Quote
Old May 13th, 2016, 07:55 AM   #613
Jos998
Registered User
 
Jos998's Avatar
 
Join Date: May 2015
Location: Jakarta
Posts: 1,226
Likes (Received): 242

Batam City Condominium kalah tinggi nih?
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Jos998 no está en línea   Reply With Quote
Old May 14th, 2016, 06:08 AM   #614
jsv
Move and move ...
 
jsv's Avatar
 
Join Date: May 2012
Posts: 1,084
Likes (Received): 123

Quote:
Originally Posted by Jos998 View Post
Batam City Condominium kalah tinggi nih?
Bliss Park 33 F
BCC 28 F

__________________
Kajang tuan kajang berlipat
Kajang hamba mengkuang layu
Dagang tuan dagang bertempat
Dagang hamba terbuang lalu
jsv no está en línea   Reply With Quote
Old May 15th, 2016, 01:06 AM   #615
fredzse11
Registered User
 
fredzse11's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Batam City
Posts: 2,754
Likes (Received): 679

dan tower B akan lebih tinggi lagi
infonya akan di upgrade jadi 37 lantai karena penambahan unit apartemen
dari sebelumnya 700an unit jadi 900an unit
__________________
Jalan - Jalan ke Batam, kini tak lagi membosankan_
MYTRIP INDONESIA

" discover experience "
fredzse11 no está en línea   Reply With Quote
Old May 15th, 2016, 09:22 AM   #616
jsv
Move and move ...
 
jsv's Avatar
 
Join Date: May 2012
Posts: 1,084
Likes (Received): 123

Quote:
Originally Posted by fredzse11 View Post
dan tower B akan lebih tinggi lagi
infonya akan di upgrade jadi 37 lantai karena penambahan unit apartemen
dari sebelumnya 700an unit jadi 900an unit
TC Tower B apa sudah naik ??
jsv no está en línea   Reply With Quote
Old May 15th, 2016, 01:57 PM   #617
fredzse11
Registered User
 
fredzse11's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Batam City
Posts: 2,754
Likes (Received): 679

Quote:
Originally Posted by jsv View Post
TC Tower B apa sudah naik ??
belum mas
masih lama kayaknya
soalnya belum ada GB kalo ga salah
fredzse11 no está en línea   Reply With Quote


Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Related topics on SkyscraperCity


All times are GMT +2. The time now is 11:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.

vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.

SkyscraperCity ☆ In Urbanity We trust ☆ about us | privacy policy | DMCA policy

Hosted by Blacksun, dedicated to this site too!
Forum server management by DaiTengu