daily menu » rate the banner | guess the city | one on oneforums map | privacy policy | DMCA | news magazine

Go Back   SkyscraperCity > Asian Forums > Indonesia Skyscrapers Forum > Metropolitan Construction and Development > Batam



Reply

 
Thread Tools
Old May 16th, 2014, 05:25 AM   #441
fredzse11
Registered User
 
fredzse11's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Batam City
Posts: 1,573
Likes (Received): 310

saya senang liat progres projek ini
begitu pun iklannya yang mulai sangat gencar dimana2
terutama baliho-baliho besar yang mulai di isi oleh iklan-iklan HR seperti Bliss Park, Panbil Residence, ada juga Nagoya Hill Hotel
mungkin bentar lagi Aston Residence ama BCS Condo juga akan ngisi banner2 ditiap sudut kota kali ya,
pasti seru tuh, persaingan HR
hahahahaa...
fredzse11 está en línea ahora   Reply With Quote

Sponsored Links
 
Old May 16th, 2014, 06:04 AM   #442
Budak Melayu
In the brig
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 3,795
Likes (Received): 731


sepertinya Bliss Park nggak mau kalah ama yang lain, makanya Baliho gede dimana2..., semoga dengan iklan gede banyak yang berinvestasi di sana...!
Budak Melayu no está en línea   Reply With Quote
Old May 20th, 2014, 06:07 AM   #443
fredzse11
Registered User
 
fredzse11's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Batam City
Posts: 1,573
Likes (Received): 310

wah, Bliss dapet lawan baru ni
tepat dibelakangnya pula

ayo, gimana ni strategi Bliss menghadapi pesaing baru ?
fredzse11 está en línea ahora   Reply With Quote
Old May 21st, 2014, 05:50 AM   #444
Budak Melayu
In the brig
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 3,795
Likes (Received): 731

Quote:
Originally Posted by fredzse11 View Post
wah, Bliss dapet lawan baru ni
tepat dibelakangnya pula

ayo, gimana ni strategi Bliss menghadapi pesaing baru ?

tapi bliss udah ada kemajuan, pasang banner, iklan dan baliho dimana2..., dan selera kembali lagi ke public
Budak Melayu no está en línea   Reply With Quote
Old May 22nd, 2014, 10:33 AM   #445
ericcando
Registered User
 
ericcando's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: B.A.T.A.M
Posts: 2,683
Likes (Received): 542

Persiapan cor lantai ke-6 kalo gak salah... dari kampung utama udah mulai kelihatan jelas beton-betonnya... kemaren2 cuma TC aja yang kelihatan
__________________
“To see the world, things dangerous to come to, to see behind walls, draw closer,to find each other and to feel. That is the purpose of life.”
LIFE

my ssci gallery : freeze the moments
ericcando no está en línea   Reply With Quote
Old June 13th, 2014, 11:30 AM   #446
bbq
Registered User
 
bbq's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: from MES (now KNO) to BTH
Posts: 655
Likes (Received): 187

Latest update: TC yg pertama udah dinaikkan lagi, maaf belum sempat take a picture
__________________
cheers ... BBQ

Indrasuki liked this post
bbq no está en línea   Reply With Quote
Old June 16th, 2014, 05:57 AM   #447
Budak Melayu
In the brig
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 3,795
Likes (Received): 731

Quote:
Originally Posted by bbq View Post
Latest update: TC yg pertama udah dinaikkan lagi, maaf belum sempat take a picture

iya, dari tanjakan nagoya mansion, bangunan Bliss Park sudah jelas kelihatan...makin ninggi aja nih :thumbs up:
Budak Melayu no está en línea   Reply With Quote
Old July 11th, 2014, 06:54 AM   #448
fredzse11
Registered User
 
fredzse11's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Batam City
Posts: 1,573
Likes (Received): 310

Icon Tower
launching soon

fredzse11 está en línea ahora   Reply With Quote
Old July 11th, 2014, 08:50 AM   #449
Budak Melayu
In the brig
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 3,795
Likes (Received): 731


issssshhhh keren dunkkkkkkkk...! nah gitu dung BP, kita jadi semangat cuap-cuap pun
Budak Melayu no está en línea   Reply With Quote
Old July 11th, 2014, 09:12 AM   #450
fredzse11
Registered User
 
fredzse11's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Batam City
Posts: 1,573
Likes (Received): 310

Quote:
Originally Posted by Budak Melayu View Post

issssshhhh keren dunkkkkkkkk...! nah gitu dung BP, kita jadi semangat cuap-cuap pun
aq sich ragu kalo ino sebenerny hanya angin seger aja biar penjialan tower A naik lebih baik om
karena belum ada kepastian kapan tower icon ini akan lainching kan

mudah2an dengan hadirnya aston akan semakin memanaskan persaingan ya
fredzse11 está en línea ahora   Reply With Quote
Old July 11th, 2014, 02:50 PM   #451
bbq
Registered User
 
bbq's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: from MES (now KNO) to BTH
Posts: 655
Likes (Received): 187

2 unit TCnya sepertinya ditinggiin lagi awal minggu ini
__________________
cheers ... BBQ
bbq no está en línea   Reply With Quote
Old July 12th, 2014, 05:16 AM   #452
Budak Melayu
In the brig
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 3,795
Likes (Received): 731

Quote:
Originally Posted by fredzse11 View Post
aq sich ragu kalo ino sebenerny hanya angin seger aja biar penjialan tower A naik lebih baik om
karena belum ada kepastian kapan tower icon ini akan lainching kan

mudah2an dengan hadirnya aston akan semakin memanaskan persaingan ya

kemungkinan juga yang nanyain sudah mulai bejibun bro, pada gak sabar tuh yang beli mau nempatin

Quote:
Originally Posted by bbq View Post
2 unit TCnya sepertinya ditinggiin lagi awal minggu ini

iye bang, kemarin sore lewat sana udah naik dari pada biasanya
Budak Melayu no está en línea   Reply With Quote
Old Yesterday, 05:50 PM   #453
bbq
Registered User
 
bbq's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: from MES (now KNO) to BTH
Posts: 655
Likes (Received): 187

Last Saturday (19/07/2014)






__________________
cheers ... BBQ

nidjiholic liked this post
bbq no está en línea   Reply With Quote
Old Yesterday, 06:03 PM   #454
bbq
Registered User
 
bbq's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: from MES (now KNO) to BTH
Posts: 655
Likes (Received): 187

Still on that day...

The Iconic towers' site on the left & tower A








__________________
cheers ... BBQ

jsv liked this post
bbq no está en línea   Reply With Quote


Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT +2. The time now is 07:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like v3.2.5 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.

vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.

SkyscraperCity ☆ In Urbanity We trust ☆ about us | privacy policy | DMCA policy

Hosted by Blacksun, dedicated to this site too!
Forum server management by DaiTengu