daily menu » rate the banner | guess the city | one on one

Go Back   SkyscraperCity > European Forums > Euroscrapers > Local discussions > Romania & Moldova > Development Forums > South Region

South Region » Alexandria | Călărași | Giurgiu | Pitești | Ploiești | Slobozia | Târgoviște

Reply

Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old April 29th, 2013, 07:56 PM   #161
Sex Shop
Registered User

Sex Shop's Avatar

Likes (Received): 47

CÂT CÂŞTIGĂ SGU PLOIEŞTI DIN BLOCAREA ROŢILOR

Blocarea roţilor maşinilor parcate neregulamentar a devenit pentru Societatea de Gospodărire Urbană (SGU) Ploieşti o afacere atât de profitabilă, încât conducerea societăţii şi-a permis să le ofere angajaţilor care se ocupă de acest compartiment prime în valoare de 10% din veniturile realizate.
În ultimul timp, şoferii din Ploieşti sunt vânaţi de angajaţii SGU, care blochează roţile maşinilor parcate neregulamentar. Cu excepţia situaţiilor în care şoferii inconştienţi blochează traficul, ceilalţi trebuie să achite 104 lei pentru deblocarea roţilor, chiar dacă municipalitatea nu oferă suficiente spaţii de parcare, mai ales în zonele cu trafic intens. Din această activitate profitabilă, cu 4 inspectori şi 4 şoferi, SGU a încasat de la 1 iulie 2012 până în prezent 626.200 de lei. Pentru productivitatea muncii, conducerea SGU a acordat angajaţilor care blochează roţi, în ultimele două luni, o primă de câte 155 de lei. În ultimele nouă luni, angajaţii SGU au blocat 6.262 de maşini.

http://www.observatorulph.ro/exclusi...ocarea-rotilor

Sponsored Links

Old May 8th, 2013, 02:27 PM   #162
Prahova24hours
Revista presei prahovene

Likes (Received): 113

Circulaţie închisă pe o porţiune din DN 1, Ploieşti – Braşov, până pe 15 iulie

Reprezentanţii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că, începând cu data de 7 mai şi până la data de 15 iulie, circulaţia rutieră pe DN 1, pe sectorul cuprins între km. 62+525 – km. 64+575, va fi închisă pe cele doua benzi de mers aferente sensului Ploieşti – Braşov.

Restricţiile sunt necesare pentru execuţia lucrărilor la pasajele situate la următoarele poziţii kilometrice: km 62+653 dreapta, km 63+955 dreapta, km. 64+200 dreapta.

Până la data de15 iulie, traficul rutier se va desfăşura simultan, în ambele sensuri de circulaţie pe partea stângă a drumului naţional, pe cele două benzi existente, pe toată lungimea sectorului de drum menţionat mai sus.
Începând de marţi, 7 mai, şi până pe 15 iulie, circulaţia rutieră pe DN 1, pe sectorul cuprins între km. 62+525 – km. 64+575, va fi închisă pe cele doua benzi de mers aferente sensului Ploieşti – Braşov

De asemenea, breteaua de acces spre Ploieşti, de la km. 63+700 dreapta, va fi închisă în această perioadă, intrarea în Ploieşti făcându-se pe la sensul giratoriu de la km 61+500 sau pe la intersecţia la nivel situată la km 66+050 dreapta.

Şi breteaua de legătură Târgovişte – Ploieşti– Braşov, de la km. 63+850 dreapta, va fi închisă, circulaţia rutieră desfăşurându-se pe breteaua Târgovişte – Bucureşti, cu întoarcere spre Braşov în sensul giratoriu situat pe DN 1 la km 61+500.

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră
temporară.

Sursa

Photo gallery: Turku/Turun/Ĺbo - European Capital of Culture 2011, Finland

Esti ploiestean? Voteaza Roll Call-ul SSC 2013!

Pagina Iubesc Ploiestii pe Facebook
Prahova24hours no está en línea   Reply With Quote
Old May 12th, 2013, 10:54 AM   #163
miha_uk
Registered User

miha_uk's Avatar

Likes (Received): 54

Oraşul cu cea mai ieftină benzină şi motorină din România

Si noi - Ploiestiul care credeam ca avem cele mai bune preturi la combustibili!
Nici macar cu atata lucru nu am ramas dupa ce am pierdut si la pretul apei calde-gigacaloriei.
miha_uk no está en línea   Reply With Quote
Old May 12th, 2013, 11:24 AM   #164
Dorin Nikos
Proud "mitic"

Dorin Nikos's Avatar

Likes (Received): 11

a inceput in sfarsit repararea peroanelor din gara de sud!!! (cu ultimul peron evident)

Old May 13th, 2013, 05:50 PM   #165
laur2007laur
Registered User

laur2007laur's Avatar

Likes (Received): 105

http://www.actualitateaprahoveana.ro...oiectele-08443

Quote:
.....municipalitatea doreşte să organizeze o licitaţie până la sfârşitul lunii mai prin care să încheie, cu o firmă privată, un contract cadru de delegare a gestiunii serviciului de administrare, exploatare, reparare şi întreţinere a reţelei stradale, inclusiv echiparea tramei stradale cu elemente de mobilier urban.

Durata contractului trecută în proiectul prezentat de municipalitatea ploieşteană este de 8 ani, acordul putând fi prelungit cu o perioadă egală cu cel mult jumătate din durata inițială, caz în care vor încheia un act adiţional cu cel puțin 3 luni înainte de încetarea acestuia. Cu alte cuvinte, o firmă va beneficia de un contract de opt ani, cu posibilitate de prelungire până la 12, pentru întreţinerea şi reparaţia străzilor din Ploieşti.
Sunset room - http://laurentiu-stanciu-arhitectura.blogspot.ro/
more to come this fall-2012

https://www.facebook.com/lst.arhitectura
Servicii- Proiectare arhitectura de interior -Modelare 3D-Randare
http://laurentiu-stanciu-arhitectura...delare-3d.html
laur2007laur no está en línea   Reply With Quote
Old May 13th, 2013, 07:34 PM   #166
Sex Shop
Registered User

Sex Shop's Avatar

Cu alte cuvinte, dezmat "pe" strazile Ploiestene pt 12 ani de zile. Nu e genial?!
Old May 13th, 2013, 07:42 PM   #167
Sex Shop
Registered User

Sex Shop's Avatar

http://stirileprotv.ro/stiri/social/...e-centura.html

Ce cauta Cosma acolo??? Poate ii explica cineva si lui cosma cum cu 300k euro s-a construit o centura intreaga iar el propune ronduri (nu ma refer la sf-ul ala suspendat) de 1 mil de euro si podulete de 15 milioane.

Atentie, asta e o centura pe care va exista trafic greu, deci presupun ca a fost bine facuta, nu de mantuiala, ca imi mai explica cineva acum o luna 2 de ce va costa rondul ala de la Afi cu centura de nord 1 mil de euro, ca domne vor trece camioane si tiruri pe acolo...

In locul lui nu ieseam din casa...

anitzei liked this post
Sex Shop no está en línea   Reply With Quote
Old May 13th, 2013, 09:29 PM   #168
miha_uk
Registered User

miha_uk's Avatar

Likes (Received): 54

Quote:
Originally Posted by laur2007laur View Post
Asta este smen pe fata! Adica avem atatea cazuri sociale care primesc de la primarie si ar putea sa dea o mana de ajutor (ma refer pentru "echiparea tramei stradale cu elemente de mobilier urban") si ei se apuca sa arunce bani sa-si traga comisioane!

Eu sustin din plin ideea sa nu mai facem alegeri la Ploiesti si daca s-ar putea nici pentru CJ.
Oamenii astia nu fac decat sa realizeze lucrari pe extrem de multi bani, am ajuns sa platim tarife pe lucrari ca in tarile din Vest desi costurile sunt altele rezultand profituri naucitoare.

Quote:
Originally Posted by Sex Shop View Post
http://stirileprotv.ro/stiri/social/...e-centura.html
Ce cauta Cosma acolo??? Poate ii explica cineva si lui cosma cum cu 300k euro s-a construit o centura intreaga iar el propune ronduri (nu ma refer la sf-ul ala suspendat) de 1 mil de euro si podulete de 15 milioane.
.
Centura de la Brazi are pana in 800 de metri dar si asa stam sa ne gandim cum i-a iesit lui M.Cosma pentru centura DJ236 aproape 10mil euro! (da au fost mutari de conducte, despagubiri mari rau, este si un pod acolo pe DN1 si 2km de drum dar...este mult prea evident ca pretul a fost umflat) PS. pe DJ236 este un trafic extrem, extrem de lejer fiindca toate tirurile prefera sa nu ocoleasca pe centura ci trec prin fata Carrefour deci vechea trecere(pentru a se duce spre Buzau, Cheia -Brasov) e greu sa mai vada cineva si acest lucru, traficul greu ar trebui dirijat sa treaca numai pe DJ236 - dar cine le va plati transportatilor motorina consumata in plus?

Last edited by miha_uk; May 13th, 2013 at 09:58 PM.
miha_uk no está en línea   Reply With Quote
Old May 13th, 2013, 10:18 PM   #169
Sex Shop
Registered User

Sex Shop's Avatar

am gasit si discutia de atunci despre ronduri :

Dar uite ca daca ma documentez incep sa ma pricep si la preturi. Giratoriu de la kaufland nord, unul repet, f. mare a costat si nejustificat de mult, 700.000 euro. La vremea aceea un anumit blog scria http://www.bogdanstoica.ro/blog-fido...g-made-by-coni , iar ph-online prelua si el informatia ca a tare si loveau in fostul primar ca a avut comisioane. E acum noul sens giratoriu costa cam 1,3 mil EURO (asta daca nu se mai ajusteaza pana atunci). Pai e frumos? Sau faptul ca Ploiesti Shopping City vine doar cu TERENUL iar cu BANII vine Blejoiul cu CJ bate cumva la ochi? Hai ca-mi e lehamite de astia...si ipocriziile lor.

Quote:
Originally Posted by Prahova24hours View Post
"problema majora fiind, insa, retelele edilitare care strabat zona mentionata".

Asta ar justifica pretul si timpul mai indelungat de executie. In plus, acolo sunt alte valori de trafic, de diferite tonaje, fata de b-dul Republicii.
Deci rondul de la kaufland a costat 700k euro, cel de la afi propus de Cosma ar costa 1,3 mil de euro, iar o strada facuta de la 0 de 750m, construit sa reziste traficului greu a costat 300k??? Mai e ceva de comentat? Scrie bine protv-ul in articol, "palma" data peste ochi. Toti ne considera prosti...mereu

anitzei liked this post
Sex Shop no está en línea   Reply With Quote
Old May 13th, 2013, 10:27 PM   #170
KOSTYK
Student CFDP

KOSTYK's Avatar

Likes (Received): 26

Quote:
Originally Posted by Prahova24hours View Post
Circulaţie închisă pe o porţiune din DN 1, Ploieşti – Braşov, până pe 15 iulie

Reprezentanţii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că, începând cu data de 7 mai şi până la data de 15 iulie, circulaţia rutieră pe DN 1, pe sectorul cuprins între km. 62+525 – km. 64+575, va fi închisă pe cele doua benzi de mers aferente sensului Ploieşti – Braşov.

Restricţiile sunt necesare pentru execuţia lucrărilor la pasajele situate la următoarele poziţii kilometrice: km 62+653 dreapta, km 63+955 dreapta, km. 64+200 dreapta.

Până la data de15 iulie, traficul rutier se va desfăşura simultan, în ambele sensuri de circulaţie pe partea stângă a drumului naţional, pe cele două benzi existente, pe toată lungimea sectorului de drum menţionat mai sus.
Începând de marţi, 7 mai, şi până pe 15 iulie, circulaţia rutieră pe DN 1, pe sectorul cuprins între km. 62+525 – km. 64+575, va fi închisă pe cele doua benzi de mers aferente sensului Ploieşti – Braşov

De asemenea, breteaua de acces spre Ploieşti, de la km. 63+700 dreapta, va fi închisă în această perioadă, intrarea în Ploieşti făcându-se pe la sensul giratoriu de la km 61+500 sau pe la intersecţia la nivel situată la km 66+050 dreapta.

Şi breteaua de legătură Târgovişte – Ploieşti– Braşov, de la km. 63+850 dreapta, va fi închisă, circulaţia rutieră desfăşurându-se pe breteaua Târgovişte – Bucureşti, cu întoarcere spre Braşov în sensul giratoriu situat pe DN 1 la km 61+500.

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră
temporară.

Sursa
Eu am trecut pe acolo si vineri si sambata, adica 10 si 11 si nu era nimic acolo.
KOSTYK no está en línea   Reply With Quote
Old May 15th, 2013, 04:31 PM   #171
Prahova24hours
Revista presei prahovene

Likes (Received): 113

Photo gallery: Turku/Turun/Ĺbo - European Capital of Culture 2011, Finland

Esti ploiestean? Voteaza Roll Call-ul SSC 2013!

Pagina Iubesc Ploiestii pe Facebook
Prahova24hours no está en línea   Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules