daily menu » rate the banner | guess the city | one on oneforums map | privacy policy | DMCA | news magazine | posting guidelines

Go Back   SkyscraperCity > Asian Forums > Indonesia Skyscrapers Forum > The Nationwide Fabric > Airports and Aviation



Global Announcement

As a general reminder, please respect others and respect copyrights. Go here to familiarize yourself with our posting policy.


Reply

 
Thread Tools
Old Today, 06:55 AM   #6481
blablanonsense
Fiat Voluntas Tua
 
blablanonsense's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Parijs van Jawa, Merlion City
Posts: 3,840
Likes (Received): 675

737-300 gak bisa dipakai ya? Gw kira masih ada 1 biji belum disia-siakan.
Gak bisa pake ATR buat Dili ya? ATR-nya sibuk semuakah?
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


Tolak penggantian nama Bandara Sepinggan! Nama Sepinggan sudah melekat di masyarakat dan penggantian nama hanya pemborosan uang semata!.
We are against the renaming of Sepinggan International Airport, Balikpapan. Viva Sepinggan!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
blablanonsense no está en línea   Reply With Quote

Sponsored Links
 
Old Today, 07:31 AM   #6482
tomkrutz
Registered User
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 119
Likes (Received): 0

Quote:
Originally Posted by blablanonsense View Post
737-300 gak bisa dipakai ya? Gw kira masih ada 1 biji belum disia-siakan.
Gak bisa pake ATR buat Dili ya? ATR-nya sibuk semuakah?
sama aja om, 737-300 juga sering rusak. and local company nya juga sebenere ogah2an kalo dikasi 737 klasik, maunya yang new brand.
ATR juga ogah2 an. maunya jet. dan marketnya sebenere lebih dari sekedar ATR. dan setau saya sih range terbangnya ga nyampe. cmiiw

Last edited by tomkrutz; Today at 07:43 AM.
tomkrutz está en línea ahora   Reply With Quote
Old Today, 07:45 AM   #6483
fakhrizain
Registered User
 
Join Date: Jun 2013
Location: Balikpapan
Posts: 38
Likes (Received): 5

Standarnya Air Timor mantap juga ya Untuk demand dari DPS-DIL vv seberapa besar?
fakhrizain no está en línea   Reply With Quote
Old Today, 08:21 AM   #6484
blablanonsense
Fiat Voluntas Tua
 
blablanonsense's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Parijs van Jawa, Merlion City
Posts: 3,840
Likes (Received): 675

yeee... kalau mau yang baru ya perkuat dan perpanjang runwaynya dulu kali... CRK dan 738 GA bisa mendarat/take-off di dili gak?

Padahal kalau marketnya bagus dan Air Timor berani, bisa saja kasih twice daily ATR. Daripada sehari sekali karena ngotot jet.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


Tolak penggantian nama Bandara Sepinggan! Nama Sepinggan sudah melekat di masyarakat dan penggantian nama hanya pemborosan uang semata!.
We are against the renaming of Sepinggan International Airport, Balikpapan. Viva Sepinggan!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
blablanonsense no está en línea   Reply With Quote
Old Today, 09:22 AM   #6485
tomkrutz
Registered User
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 119
Likes (Received): 0

Quote:
Originally Posted by blablanonsense View Post
yeee... kalau mau yang baru ya perkuat dan perpanjang runwaynya dulu kali... CRK dan 738 GA bisa mendarat/take-off di dili gak?

Padahal kalau marketnya bagus dan Air Timor berani, bisa saja kasih twice daily ATR. Daripada sehari sekali karena ngotot jet.
infonya bisa, tapi ada payload restriction, lumayan banyak.
dan lagi2 dengan alasan "harus jet" si AT menolak menggunakan ATR. ya ga ada pilihan bro, mau nya yang punya duit gimana donk...
tomkrutz está en línea ahora   Reply With Quote
Old Today, 09:27 AM   #6486
blablanonsense
Fiat Voluntas Tua
 
blablanonsense's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Parijs van Jawa, Merlion City
Posts: 3,840
Likes (Received): 675

Kalau yang punya duit mintanya gitu ya gak apa-apa Toh duit-duit dia yang ilang.
Kalau GA mesti menanggung ongkos tambahan ya jangan lah ya.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


Tolak penggantian nama Bandara Sepinggan! Nama Sepinggan sudah melekat di masyarakat dan penggantian nama hanya pemborosan uang semata!.
We are against the renaming of Sepinggan International Airport, Balikpapan. Viva Sepinggan!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
blablanonsense no está en línea   Reply With Quote


Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT +2. The time now is 11:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

SkyscraperCity ☆ In Urbanity We trust ☆ about us | privacy policy | DMCA policy

Hosted by Blacksun, dedicated to this site too!
Forum server management by DaiTengu