daily menu » rate the banner | guess the city | one on one

Go Back   SkyscraperCity > European Forums > Euroscrapers > Local discussions > Czech Forum > Projects and Construction

Projects and Construction Projekty a stavby

Reply

Thread Tools Rating: Thread Rating: 1 votes, 5.00 average. Display Modes
Old March 20th, 2013, 12:08 AM   #261
Trupman
Registered User

Trupman's Avatar

Likes (Received): 43

Quote:
Originally Posted by 2XXM View Post
Kvasinkách.
Kvasiny. Ta vesnice se jmenuje Kvasiny.
Trupman no está en línea   Reply With Quote

Sponsored Links

Old March 20th, 2013, 03:54 AM   #262
r0b
Everything is otherwise

r0b's Avatar

Likes (Received): 14

Quote:
Jednoduše jsme se vyjádřil a vy jinak pochopil. Sry..
Ovšem že graf chápu.
"Jsem se opět tak dlouho nepobavil. Takže po investici Hyundaie v roce 2006 ,je celý graf fail a každý rok je tam přidaných pár mld. sem pár mld. tam. Chápete graf dobře ? Jsou to příchozí investice v každém roce zvlášť, nic se nesčítá."

To se jinak pochopit nedá. Jde o graf stavů PZI, nikoli přílivů. Ono by úplně stačilo rozumět slovu "kumulativně". Je mi za vás trapno.

Nepochopil jste ani zmínku o "oranžových". Lokální oranžoví se mají k rozhodování o celostátní pobídkové politice asi jako tasemnice k výběru moučníku.
r0b no está en línea   Reply With Quote
Old March 20th, 2013, 01:13 PM   #263
otta
Registered User

Likes (Received): 4

vim, ze kolem toho byly receny ruzny ohavnosti, ale takhle z vizualizaci mi ta Karolina prijde docela mestutvorna, nebo ne?
otta no está en línea   Reply With Quote
Old March 28th, 2013, 12:11 PM   #264
2XXM
M

Likes (Received): 9

Quote:
Originally Posted by Trupman View Post
Kvasiny. Ta vesnice se jmenuje Kvasiny.
Vy se nikdy nepletete.

Quote:
Originally Posted by r0b View Post
To se jinak pochopit nedá. Jde o graf stavů PZI, nikoli přílivů. Ono by úplně stačilo rozumět slovu "kumulativně". Je mi za vás trapno.

Nepochopil jste ani zmínku o "oranžových". Lokální oranžoví se mají k rozhodování o celostátní pobídkové politice asi jako tasemnice k výběru moučníku.
Také je mi z vás, jak píšete "trapno".

Quote:
Originally Posted by otta View Post
vim, ze kolem toho byly receny ruzny ohavnosti, ale takhle z vizualizaci mi ta Karolina prijde docela mestutvorna, nebo ne?
Ano,je. Samotné domy mi příjdou vice pro lidi. II, etapa celému projektu dává lidský rozměr.

Např. stromy rostoucí z podzemních podlaží u jedné admin. budovy.

Bytové domyv přízemí s obchody, které vytváří městské ulice.

V území je nechana rezerva pro tramvajou trať ( růžová čára v dolní části ).

2XXM no está en línea   Reply With Quote
Old March 30th, 2013, 06:54 PM   #265
r0b
Everything is otherwise

r0b's Avatar

Quote:
Také je mi z vás, jak píšete "trapno".
To není zase tak překvapivé - vzhledem k tomu, že jste nejspíš nepochopil ani zbla z mého příspěvku. A potěšte mě, prosím, další duchaplnou a argumenty překypující odpovědí.
Old April 2nd, 2013, 11:37 AM   #266
Surel
Registered User

Likes (Received): 156

No uvidíme, pěkné že se něco děje s dvojhalím. Snad ta druhá etapa snad trochu vylelpší ten fail s Karolínou. Mnohem více by mne ale zajímaly ty bledě modré kvádříky. Jestli skutečně někdo realně plánuje propojení od Divadla ke Karolíně zkombinováním nějaké nové výstavby, demolic a zkultůrnění celkového slumového prostředí této lokality. To by bylo opravud potřeba pro zlepšení celkového dojmu a propojení (z) centra Ostravy.
Surel no está en línea   Reply With Quote
Old April 23rd, 2013, 08:29 AM   #267
Honza
Registered User

Likes (Received): 1

Škoda, že se těmto vizualizacím od Multidevelopmentu nedá věřit. Prostorové vizualizace první etapy taky vypadaly slušně a pak, když došlo na návrhy jednotlivých objektů, tak z toho vylezlo něco jiného... a samozřejmě v mnoha směrech horšího a levnějšího...

Co mě trochu zaráží je ta elektrorozvodna vpravo dole. Od developera a jeho přátel na magistrátě pořád slyšíme, že to má být nové centrum města... Elektrorozvodna vedle centrálního náměstí, to je zajímavý styl.

Surel liked this post
Honza no está en línea   Reply With Quote
Old May 2nd, 2013, 10:43 PM   #268
2XXM
M

Likes (Received): 9

Quote:
Originally Posted by r0b View Post
To není zase tak překvapivé - vzhledem k tomu, že jste nejspíš nepochopil ani zbla z mého příspěvku. A potěšte mě, prosím, další duchaplnou a argumenty překypující odpovědí.
Opravdu mě nijak nezajímáte. A s tím "trapno" si trochu protiřečíte. Mé další názory si můžete přečíst v jiných vláknech. Speciálně pro vás žádné vymýšlet nebudu.

Quote:
Originally Posted by Honza View Post
Škoda, že se těmto vizualizacím od Multidevelopmentu nedá věřit. Prostorové vizualizace první etapy taky vypadaly slušně a pak, když došlo na návrhy jednotlivých objektů, tak z toho vylezlo něco jiného... a samozřejmě v mnoha směrech horšího a levnějšího...

Co mě trochu zaráží je ta elektrorozvodna vpravo dole. Od developera a jeho přátel na magistrátě pořád slyšíme, že to má být nové centrum města... Elektrorozvodna vedle centrálního náměstí, to je zajímavý styl.
Oproti úplně prvotním vizualizacím se projekt liší. Ale oproti následně prezentovaným vizualizacím je I. etapa, tak jak má být. Forum. Rezidence, Nová Karolina Park pěší zóna a část náměstí.

Quote:
Originally Posted by Surel View Post
No uvidíme, pěkné že se něco děje s dvojhalím. Snad ta druhá etapa snad trochu vylelpší ten fail s Karolínou. Mnohem více by mne ale zajímaly ty bledě modré kvádříky. Jestli skutečně někdo realně plánuje propojení od Divadla ke Karolíně zkombinováním nějaké nové výstavby, demolic a zkultůrnění celkového slumového prostředí této lokality. To by bylo opravud potřeba pro zlepšení celkového dojmu a propojení (z) centra Ostravy.
"Modré kvádříky" znázorňují další etapy.
2XXM no está en línea   Reply With Quote
Old May 4th, 2013, 11:17 AM   #269
r0b
Everything is otherwise

r0b's Avatar

Nijak si neprotiřečím. Aby to pochopil, musel by ovšem nadprůměrný čtenář alespoň vnímat nuanci mezi "z" a "za". Argumenty vymýšlet nemusíte (ony se k onomu grafu pro obhajobu vašeho "postoje" stejně žádné vymyslet nedají), jen nechápu, proč se potom snažíte zapojovat do diskuse, do které nemáte čím přispět ((pochopitelně kecám, vidím vám až do žaludku. Styl plácnout nesmysl či lež, dál jen mlžit a spoléhat se, že vás v tom nikdo nevymáchá, se bez argumentů obejde)). Ovšem vůbec nejlepší je místo argumentace posílat člověka ke zcela nesouvisejícím příspěvkům.

616Homeboy, Senecas liked this post

Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules