|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Infrastructure & Transport Infrastructure projects, transport & mobility |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#4541 |
|
Registered User
Likes (Received): 521
|
De pe ROT nimic nou?
|
|
|
#4542 |
|
not just a user
Likes (Received): 12
|
"Sky is not the limit" -spectacol aviatic la Târgu Mureș
![]() Aeroclubul Romaniei, impreuna cu Aeroclubul „Elie Carafoli” din Targu Mures si Consiliul Judetean Mures organizeaza sambata, 25 mai 2013, la aerodromul din Strada Libertatii, editia a 4-a a spectacolului de acrobatie aviatica „Sky is not the limit”. Evenimentul incepe la ora 10:00, aducand in fata celor prezenti pe aerodromul din Targu Mures demonstratii de virtuozitate oferite de catre Hawks of Romania, Vulturii Tricolori, Lotul National de Acrobatie sau Lotul National de Parasutism. Nu vor lipsi avioanele ultrausoare, planoarele de acrobatie, balonul cu aer cald si expozantii din domeniul aviatic. Intrarea spectatorilor este libera. http://www.insport.ro/evenimente/mit...013-21288.html |
|
|
|
|
|
#4543 | |
|
Registered User
Likes (Received): 27
|
Azi ma duc la VIE cu ROT si ma intorc luni. Va zic atunci!
|
|
|
|
#4544 | |
|
We are all pax.
Likes (Received): 90
|
14.05 Bucuresti - Madrid 75%
16.05 Madrid - Bucuresti 80% 16.05 Bucuresti - Atena 100%; am primit upgrade la business pentru ca facusera probabil overbooking 17.05 Atena - Bucuresti 80%
|
|
|
|
|
#4545 |
|
Registered User
Likes (Received): 521
|
Interesant, a fost ceva eveniment mai rasarit la Atena? De obicei OTP-ATH era una dintre cursele cu cel mai slab LF la ROT de cand cu criza la greci.
|
|
|
#4546 | |
|
We are all pax.
Likes (Received): 90
|
Nu stiu daca era ceva deosebit la Atena, dar avionul era plin. Chiar am avut un moment interesant pentru ca mie imi facusera upgrade la business de unde i-am facut cu mana sefului meu care era la economy
|
|
|
![]() |
| Tags |
| airlines, aviation |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|