|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#15301 |
|
czyt.: FoNjus
Likes (Received): 8
|
Fajna fotorelacja.
To, że ta mało pokazali, oraz fakt, że nie chciałem blokować miejsca były głównymi powodami dla których nie starałem się załapać na tę okazję. Co zaś się tyczy Mc Donald'a, to niestety nic z tego nie będzie. Otóż jak udało mi się dowiedzieć, pewna Pani w PKP wydedukowała, że jeśli wprowadziłby się tam MC to zakleiłby wszystkie szyby swoja reklamą. PKP chciałoby za to pieniądze, których MC płacić nie zamierza. Tak więc porozumienia tu raczej już nie będzie. |
|
|
|
|
|
#15302 | ||
|
Registered User
Likes (Received): 20
|
Quote:
Na liście rezerwowej było podobno 36 osób.Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#15303 |
|
I tak tego nikt nie czyta
|
W Złotych szyby Mc'Donalda są w 100% przezroczyste i czyste, trzeba tylko umieć dyktować warunki... Ze schodami podobnie
|
|
|
#15304 |
|
Registered User
Likes (Received): 20
|
Czyli jak zazwyczaj to bywa pojawia się problem zarządcy obiektu. Temat rzeka.
Pytanie: Czy ktoś z czytających / udzielających się w wątku ma jeszcze plany i rysunki dworca, które wrzucał FauxNews w poście #9707 i byłby skłonny je udostępnić? |
|
|
|
|
|
#15305 | ||||
|
czyt.: FoNjus
Likes (Received): 8
|
Quote:
Mówiąc dokładniej pewna Pani w trakcie negocjacji nie pomyślała o tych szybach i teraz Ją strach obleciał, że przecież za jakiś czas ktoś o to zapyta i dostanie po uszach. Przepraszam, że tak mącę i kręcę dookoła, ale dałem komuś słowo, że albo o tym nie wspomnę, albo wspomnę niewiele, i to właśnie czynię Quote:
Jak za starych czasów o wszystkim decyduje góra, która decydować nie chce, więc decyduje tylko o tym o czym musi, zaś cała reszta stoi odłogiem. Quote:
Wybacz, że dopiero teraz, ale wszedłem parę dni temu w wiadomość, miałem przesłać wieczorem i kompletnie o tym zapomniałem.
|
|
|
![]() |
| Tags |
| śródmieście, dworce, dworzec, dworzec centralny, euro 2012, modernizm, romanowicz, warsaw, warszawa, warszawa centralna |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|