daily menu » rate the banner | guess the city | one on one

Go Back   SkyscraperCity > European Forums > Forum Polskich Wieżowców > Inwestycje w Polsce > Inwestycje ukończone

Reply

Thread Tools Display Modes
Old May 19th, 2013, 11:42 PM   #15301
FauxNews
czyt.: FoNjus

FauxNews's Avatar

Likes (Received): 8

Fajna fotorelacja.
To, że ta mało pokazali, oraz fakt, że nie chciałem blokować miejsca były głównymi powodami dla których nie starałem się załapać na tę okazję.

Co zaś się tyczy Mc Donald'a, to niestety nic z tego nie będzie.
Otóż jak udało mi się dowiedzieć, pewna Pani w PKP wydedukowała, że jeśli wprowadziłby się tam MC to zakleiłby wszystkie szyby swoja reklamą.
PKP chciałoby za to pieniądze, których MC płacić nie zamierza.
Tak więc porozumienia tu raczej już nie będzie.

Sponsored Links

Old May 19th, 2013, 11:55 PM   #15302
cane90
Registered User

Likes (Received): 20

Quote:
Originally Posted by FauxNews View Post
Fajna fotorelacja.
To, że ta mało pokazali, oraz fakt, że nie chciałem blokować miejsca były głównymi powodami dla których nie starałem się załapać na tę okazję.
Dzięki. Zdobyć uznanie u mistrza tego wątku to zaszczyt. Na liście rezerwowej było podobno 36 osób.

Quote:
Originally Posted by FauxNews View Post
Co zaś się tyczy Mc Donald'a, to niestety nic z tego nie będzie.
Otóż jak udało mi się dowiedzieć, pewna Pani w PKP wydedukowała, że jeśli wprowadziłby się tam MC to zakleiłby wszystkie szyby swoja reklamą.
PKP chciałoby za to pieniądze, których MC płacić nie zamierza.
Tak więc porozumienia tu raczej już nie będzie.
Też szczerze w to wątpię. Przewodnik wspominał również, że MC planował budowę schodów ruchomych bezpośrednio z restauracji na antresoli na poziom chodnika przy EP. Nie wiem tylko kto miałby się na to zgodzić i jak wyglądałaby bryła budynku po takim zabiegu.
cane90 no está en línea   Reply With Quote
Old May 20th, 2013, 06:12 PM   #15303
Solidium
I tak tego nikt nie czyta

Solidium's Avatar

W Złotych szyby Mc'Donalda są w 100% przezroczyste i czyste, trzeba tylko umieć dyktować warunki... Ze schodami podobnie

Nie lubię żartów na temat dróg :(
Solidium está en línea ahora   Reply With Quote
Old May 21st, 2013, 12:09 AM   #15304
cane90
Registered User

Likes (Received): 20

Czyli jak zazwyczaj to bywa pojawia się problem zarządcy obiektu. Temat rzeka.

Pytanie: Czy ktoś z czytających / udzielających się w wątku ma jeszcze plany i rysunki dworca, które wrzucał FauxNews w poście #9707 i byłby skłonny je udostępnić?
cane90 no está en línea   Reply With Quote
Old May 21st, 2013, 01:43 AM   #15305
FauxNews
czyt.: FoNjus

FauxNews's Avatar

Likes (Received): 8

Quote:
Originally Posted by Solidium View Post
W Złotych szyby Mc'Donalda są w 100% przezroczyste i czyste, trzeba tylko umieć dyktować warunki... Ze schodami podobnie
W ZT, owszem. Tu jednak jak wiemy jest PKP, a ta nazwa jak również wiemy, zobowiązuje.

Mówiąc dokładniej pewna Pani w trakcie negocjacji nie pomyślała o tych szybach i teraz Ją strach obleciał, że przecież za jakiś czas ktoś o to zapyta i dostanie po uszach.

Przepraszam, że tak mącę i kręcę dookoła, ale dałem komuś słowo, że albo o tym nie wspomnę, albo wspomnę niewiele, i to właśnie czynię

Quote:
Originally Posted by cane90 View Post
Czyli jak zazwyczaj to bywa pojawia się problem zarządcy obiektu. Temat rzeka.
Nie nie, zarządca (a kto teraz nim jest, bo ostatni nim już nie jest) jak zwykle może najmniej.
Jak za starych czasów o wszystkim decyduje góra, która decydować nie chce, więc decyduje tylko o tym o czym musi, zaś cała reszta stoi odłogiem.

Quote:
Pytanie:
Quote:
Czy ktoś z czytających / udzielających się w wątku ma jeszcze plany i rysunki dworca, które wrzucał FauxNews w poście #9707 i byłby skłonny je udostępnić?
http://www.speedyshare.com/Csnrj/Warszawa-Centralna.rar

Wybacz, że dopiero teraz, ale wszedłem parę dni temu w wiadomość, miałem przesłać wieczorem i kompletnie o tym zapomniałem.

InK.fan liked this post
FauxNews no está en línea   Reply With Quote

Reply

Tags
śródmieście, dworce, dworzec, dworzec centralny, euro 2012, modernizm, romanowicz, warsaw, warszawa, warszawa centralna

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules