|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| ССССлике Фотографија и прикази градова и природе / Photography, urban and nature scenes | » Фото такмичење | Видео |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#21 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
sjajan je gradic
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
BANNED
|
Super mesto! Ima li jos slika
?
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
ima![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Registered User
|
lep grad, samo jos reku malo da urede
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
zloderator
Likes (Received): 19
|
bilo bi dobro kada bi se reka redovno uređivala.. jedino mi to malo kvari sliku
|
|
|
#26 |
|
Registered User
Likes (Received): 89
|
jedna slikica, po meni najlepseg mesta kad se ide ka knjazevcu iz pravca Nisa. obavezno zastati, vidikovac na tresibabi, koji kilometar ispred knjazevca. malo nize je i napravljena "osmatracnica' gde pogled seze bas daleko...
slikao sam mobom pa je malo losa slika. nadmorska visina je negde oko 780m a pogled je ![]()
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Registered User
Likes (Received): 14
|
Super Knjazevac izgleda . Bas interesantan gradic . Dobro da su sacuvali ove stare kuce na rijeci i obnovili ih .
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Registered User
|
Ova poslednja zgrada sa desne strane mi deluje kao da je novogradnja, ali veoma uspešna, moram priznati...
Krasan gradić, podseća me na neke nemačke u Schwarzwaldu... Stidim se što nijednom nisam bio u istočnoj Srbiji, a vodili su me na ekskurzije po kojekakvim Grčkama, Mađarskama i Češkama...
Beograd - Београд - Belgrade - Belgrad - Belgrado - Belehrad - Bělehrad - Béalgrád - Belgråde - Белград - Belgrada - Belgradas - Belgrád - Belhrad - Beligrad - Βελιγράδι - 貝爾格萊德 - ベオグラード - Բելգրադ - בלגרד - Bilġrād - Weißenburg - Fehérvár - Białogród - Singidunum Last edited by BeogradskiVESLAČ; January 31st, 2010 at 03:21 AM. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Шар Планино, долазим ти..
Likes (Received): 200
|
http://img695.imageshack.us/img695/5581/picture097e.jpg
Zalite se na reku, a meni ovaj blago zapusteni izlged daje bas nekakav smek reci i okolini. Nije to tragicno zapusteno, nego bas onako kako treba, da deluje spontano
http://infosport.rs There, over there... I see Prizren! It is all mine – home I shall come! Beloved antiquity calls me there, Armed I must come there one day. There over there... from on top of the ruins Of Emperors' palaces to the devil I will say: "Flee from my beloved home you plague, Already your loan I must repay!" |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Registered User
|
u potpunosti se slazem! ma nema, meni je knjazevac bas EXTRA!!!
|
|
|
|
|
|
#31 |
|
Registered User
Likes (Received): 89
|
prosle godine kada sam bio u knjazevcu, videh radnike kako ciste korito od ovih trava i ostalo.
takodje, rk beograd, koja je odmah pored najveceg mosta je sredjena prosle godine. interesantna mi je i vila (dvor) koja se nalazi na vrhu brda, na potezu iznad crkve. ne znam koje je to naselje ali je uocljivo. i da, na izlazu, ka nisu, postoji jako lep bazen, napravljen pre oko 3 godine.. |
|
|
|
|
|
#32 |
|
BANNED
|
Vila iznad grada je pripadala porodici Kolarac ( ne znam da li su u rodu sa Ilijom M Kolarcem ). Sagradjena je izmedju 2 rata i u njoj su ziveli clanovi te porodice koji su bili industrijalci i posedovali fabrike u okolini. Kada je poceo rat, prvo su ih posetili nemci ali ih nisu pljackali ( ali su, na revers, posudlili Lincoln iz 1930 godine ) a kad su dosli partizani, vila i vecina stvari su presle u opstinske ruke... Ne znam sta je bilo sa potomcima...
Postoji knjiga pod nazivom " Automobili u Knjazevcu 1920-1970 god " gde se, kroz automobilsku stranu price, spominje ta familija, vila i njihova sudbina. A Lincoln, vlasnistvo familije Kolarac je na logo-u, oldtimer kluba iz Knjazevca http://lh5.ggpht.com/_CxTzYKYn7x4/Sa...-%20300dpi.jpg |
|
|
|
|
|
#33 |
|
zloderator
Likes (Received): 19
|
ta vila se nalazi na brdu džervin i sagrađena je 1939. godine
kako mi je rekao jedan prijatelj iz knjaževca, trenutno je pod včasništvom banke jer je bila pod hipotekom vlasnika koji je bankrotirao šteta što trenutno propada pošto je jako lepa
|
|
|
#34 |
|
_-_-_-_-_-_
Likes (Received): 6
|
lijep grad,odlične fotke
![]() istok srbije,pa meni više djeluje ko zapad austrije
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Kragujevac - U svemu prvi
Likes (Received): 1094
|
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Registered User
|
super fotke!!!
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Registered User
|
super
![]() sem ovih zgrada kraj reke ima li jos lepih zgrada u okolnim ulicama? |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Registered User
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Registered User
Likes (Received): 214
|
Kakav je to zamak i zasto propada odlicaN za hostel ili tako nesto Nego kakve su to hale ima li sta zivo od industrije radi li se gradi li se
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| knjazevac, serbia |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|