|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Travellogues Share your pictures with us |
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#1 |
|
tu sam
Likes (Received): 0
|
Hrvatska
Ovdje ću da postujem slike naše prelijepe susjede. I drugi su slobodni da postuju svoje slike (samo ukoliko su vlastite).
Krenut' ću sa Dabarskim kukovima (Srednji Velebit) koji su me se posebno dojmili. Božin kuk: ![]() Pag: ![]() Dabarski kukovi: ![]() Ajdučka vrata: ![]() prema Ravnom Dabru: ![]() Južni Velebit: ![]() KIKI zmija (kao asocijacija na jednog poskoka koga smo sreli): ![]() Okno: ![]() ispod Alaginca (ime dobio po nekom Alagi): ![]() čudnovati kukovi ![]() ![]() ![]() ponovo Alaginac (s donje strane): ![]()
|
|
|
#2 |
|
Registered User
|
zar nije ovo strana za Bosnu, ne za hrvatsku, imaju svoju stranicu na SSC, sta nam ovde to postiras?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
tu sam
|
Hrvatska by Bosnians.... vi koji živite vani očito nemate osjećaj da nama koji živimo u Bosni i nije uvijek samo do Bosne
|
|
|
#4 |
|
Osječko Est 1697
|
Uvijek se može napraviti neka reportaža u drugoj državiLijepe slike s Velebita
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
tu sam
|
hvala puno ![]() ja nastavljam sa Srednjim Velebitom... nebo boje ptica: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na Žutom kuku: ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#6 |
|
Osječko Est 1697
|
Odlične
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
波士尼亞與赫塞哥維納
|
Samo nastavi beco , dobre slike.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
SuperMod
|
krasne slike, Beco
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
PRVA pratilja SRBpdf2013
Likes (Received): 645
|
Becka, prelijepe slike!
Evo nešto u čast ovog odličnog threada od mene: Liiiiiiiiiiiiiii-jepa naša Hrvatska Hrvatska Hrvatska, i obala Jadranska Jaaa-draaan-skaa. Više cvijeeeća maa-njeee smeee-ća. ![]() Očekujte uskoro i moje slike Zagreba (doduše stare godinu-dvije, but still worth seeing)
|
|
|
#10 |
|
tu sam
|
hvala na komentarima
ja nastavljam sa slikama (i ove i prethodne su slikane u avgustu ove godine).negdje kod Karlobaga: ![]() hridić: ![]() sa hridića: ![]() ![]() negdje kod Starigrada (Paklenica): ![]() u Vodicama: ![]() ![]() ![]() ![]() u Šibeniku: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() negdje između Šibenika i Trogira: ![]() Split u daljini: ![]() krasan parkić u Kaštel Lukšiću: ![]() Biokovo gledano sa ceste: ![]() ![]() kakvo mjesto:
|
|
|
#11 |
|
Osječko Est 1697
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
terror kitty
Likes (Received): 345
|
Last edited by corvus_edin; December 30th, 2009 at 01:16 PM. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Registered User
Likes (Received): 237
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Osječko Est 1697
|
Eo par mojih
![]() Osijek Tvrđa [IMG]http://i34.************/2wm0t5k.jpg[/IMG] [IMG]http://i36.************/21j3807.jpg[/IMG] [IMG]http://i43.************/ae06k6.jpg[/IMG] Dva bannera, nisu moje slike ali sam ih ja preuredio ![]() [IMG]http://i50.************/2zg6ped.jpg[/IMG] [IMG]http://i50.************/qqagt0.jpg[/IMG]
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Registered User
|
cigani, vise vas ovo sranje interesuje nego vasa bosna, koliko mislite da ima hrvata sto stavljaju slike iz Bosne na njihovu stranu.. neznam sto vi hocete gledati ovo na strani "BOSNIA AND HERCEGOVINA" nerazumim sto ovo stavljas na nasu stranu. popisamse na slike
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
PRVA pratilja SRBpdf2013
|
sjaši idiote!
|
|
|
#17 |
|
PRVA pratilja SRBpdf2013
|
haha wo-ho, "sjaši idiote" mi je ujedno bio i 9000.ti post! ![]() I need to get a life definitely
|
|
|
#18 |
|
terror kitty
Likes (Received): 345
|
Ako mene sto sam postavio slike Plitvica nazivas "cigana" ...ne osjecam se pogodjen, jer Cigan ili Roma za mene nije uvrjedljiv pojam... i zasto bi predstavljalo ime ili naizv jednog naroda tako nesto?
U ostalom: ja licno volim putovati i razgledati svjet... uzivam u tome ... svejedno, da li cu posjetiti selo u regionalnom komsiluku, ili cu sjesti u avion (a bio sam na svakom kontinentu ovog svjeta, osim Australije). Vidio sam lijepog i manje lijepog...negdje mi se je toliko svidjelo, da bih najjadje ostao tamo zivjeci - a negdje za sigurno necu vise nikad ici. Volim svoje, da! BiH mi je zavicaj, da! Una mi tece kroz vene, da! ...ali: cijenim i tudje - zasto? Zato, sto su me roditelji tako odgojili. Hrvatska kao susjedna drzava (a dugo vremena je bila dio moje domovine, zvane SFRJ) ima prekrasne krajeve...tako eto i plitvicka jezera, koja su nekih 25 minuta od mog rodnog grada Bihaca. Imam divna sjecanja, koji poricu vec od 1975. godine, kad sam prvi put kao dijete gledao vodopade i sume - i ta sjecanja...i tu svu emotivnost koju u sebi nosim, niko mi nemoze oduzeti - a, i nije mi drago, da sad neko sta kaze negativno! Pusti politiku i sve sto je vezano za to...molim te... I tebi zelim sretnu Novu Godinu Last edited by corvus_edin; December 31st, 2009 at 11:42 AM. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Osječko Est 1697
|
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Sara je vo(Sarah is bull)
|
The water is so clear and beautiful. And some of it is like unnaturally blue. So pretty.
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|