|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#101 | |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
Quote:
evo i karte: http://www.oiv.hr/Slike/2009/07/10/8333398.JPG a mislim da HTV ima svoje dopisništvo u brodu, u zgradi projektbiro-a... samo što se baš i ne trgaju od posla... |
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Yosemite Sam
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
BANNED
|
mrki je postao euroherc sa prednje strane, evo malo mojih slika sa zadnje!!
![]() ![]() i brod tower ![]()
|
|
|
|
|
#104 |
|
glavoč
|
Lijepo, lijepo..
![]() Šteta za ovaj Vendi, možda je ipak samo do vremenskih (ne)prilika? Se počeo useljavati BT? Vidim da je to gotovo.. Što se tiče HTV-a, SB sigurno ima dopisništvo..
|
|
#105 |
|
BANNED
|
nije se još počelo useljavati, mislim da će uskoro... vidio sam da su jedan dio prizemlja već uredili, čak imaju i nekakav namještaj već unutra. tamo će biti RBA ako se ne varam..
|
|
|
|
|
#106 |
|
Yosemite Sam
|
RBA banka, Porezna uprava i navodno sportski bar Ivice Olića
|
|
|
|
|
#107 |
|
BANNED
|
e dok je on hodao Brodom gledali smo dinamo i hajduk u svom dvorištu...
inače, vrlo pošten momak. u svom je Davoru obnovio klupske prosorije nogometnog kluba i financirao izgradnju sportske dvorane za rukometni klub iz Davora!! sam!!! kapa do poda... |
|
|
|
|
#108 |
|
Moderator
Likes (Received): 350
|
Vendi je ostao identičan od kad sam ga zadnji put slikao. Šteta. Al dok nemamo prave informacije nadat ću se da ide dalje čim vrijeme bude bolje.
|
|
|
#109 |
|
Moderator
|
GRADI SE MANJA POSLOVNA ZGRADA U GUNDULIĆEVOJ
![]() ![]()
|
|
|
#110 | |
|
free-lance
Likes (Received): 316
|
Quote:
Isto i ta nesretna Svačićeva. Sjećam se kad sam jednom bio u Brodu pa promatrao cijeli taj prostor. Toliki potenicijal a tako malo izgrađeno. Na tom mjestu se Sl. Brod naslućuje, ali samo naslućuje kao potencijalni veliki grad. Zato veseli ovakva gradnja poput Euroherca & Brod towera..takvih desetak zgrada + duplanje avenije i to će već biti nešto Strašno je to važno za identitet grada, samopoštovanje i "samodoživljavanje" ako hoćete, njegovih stanovnika. ![]() BTW: Zanimljivo je kako svaka logika pa tako eto i ova digitalna nalazi barem duplo manje regija u Hrvatskoj, nego postojeća županijska. Još jedan od milion mnogobrojnih dokaza o potpuno neprirodnim županijama... Last edited by Trevor McPhee; January 26th, 2010 at 12:02 AM. |
|
|
|
|
|
#111 |
|
Moderator
|
![]()
|
|
|
#112 |
|
glavoč
|
Zna neko koliko je kvadrat stana u BT-u? I općenito u SB-u?
|
|
#113 |
|
BANNED
|
mislim da je u BT-u oko 1150 eura... tako je valjda i u ostatku grada... bar mi se čini...
|
|
|
|
|
#114 |
|
Yosemite Sam
|
Ova reklama je najgori dio ove zgrade. Grad bi morao zahtjevati od investitora da je ukloni i postavi staklenu fasadu. Licemjerno je od grada zabranjivati ljudima da drže klima uređaje na pročeljima zgrada dok istovremeno jednom investitoru dopuštaju da na pročelje postavi reklamu preko čitavog zida na dva kata. Ne može se uvesti red, a da se nikome ne zamjere. Uostalom ako je Brod Konstruktor već morao platiti golemu kaznu gradu onda ne vidim u čemu je problem da uklone ovu reklamu.Prije krize cijena 1 m2 u BT je bila planirana na 1500 eura. |
|
|
|
|
#115 | |
|
glavoč
|
Quote:
![]() Inače, to sam već rekao, ja bi staklom zatvorio sve oko ovog "u" dvorišta.. Ta strana gleda na Svačićevu?
|
|
|
#116 |
|
Yosemite Sam
|
Da.
|
|
|
|
|
#117 |
|
Moderator
|
Kad ide farbanje ovog dimnjaka i rušenja ovih čuda ispred? Bilo je govora o tome prošle godine...
|
|
|
#118 |
|
Yosemite Sam
|
Oni iz Brod-plina misle da tu ne treba ništa mjenjati.
|
|
|
|
|
#119 |
|
Registered User
Likes (Received): 95
|
![]() dobro je dok je samo reklama, ona će se ukloniti poslije, ali ja sam viđao pacijente po Os da napišu ime investirora na krovu s plavim crijepom i tako ostane za sva vremena, ili obojaju na samoj fasadi svoj "logo"
|
|
|
|
|
#120 |
|
Yosemite Sam
|
Čisto sumnjam jer je reklama učvršćena na profi postolje. Jedino ih grad može prisiliti da postave staklenu fasadu umjesto te reklame, a bojim se da je i grad tu nemoćan s obzirom na to da je takve stvari trebalo regulirati onda kad su se dozvole izdavale.
Trebalo bi napraviti radikalni rez pri izdavanju dozvola. Prvo treba zabraniti bilo kakve izmjene projekta u odnosu na idejni projekt koji je priložen lokacijskoj dozvoli, a isti bi morao biti razrađen detaljno. Drugi korak bi bila dozvola komisije koja se bavi ocjenjivanjem estetike i kvalitete projekta, a tek onda izdavanje potvrde glavnog projekta. |
|
|
![]() |
| Tags |
| 2. metropola slavonije, brod na savi, marsonia, projekti u brodu, slavonski brod |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|