|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Sjeverna i Središnja Hrvatska Northern and Central Croatia: Varaždin, Čakovec, Karlovac, Kutina, etc. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#741 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Pozdrav svima!
Pratim redovito ovaj forum već par godina ali nikako da se priključim. Želim vas sve ukupno pohvaliti jer se na ovome forumu moglo naći jako zanimljivih postova, prijedloga, fotografija i svakojakih debata (često bez pravih argumenata, nažalost )Uglavnom, zanimljivo i aktualno. I, na kraju, da se ukratko predstavim: Rođen sam, živim i radim u Varaždinu. Po struci sam prof. povijesti i geografije ( FF i PMF Zagreb), pa ima puno tema na ovom forumu koje su mi bliske ali i o kojima ponešto i znam... Još jednom pozdrav svima, i nadam se konstruktivnoj raspravi i suradnji! P.S. Sretan Božić i Nova godina svima |
|
|
|
|
#742 |
|
free-lance
Likes (Received): 310
|
![]() Pozdrav i Tebi i drago mi je da smo Te uspjeli isprovocirati da nam se pridružiš... ![]() Dobrodošao!
|
|
|
|
|
#743 |
|
BANNED
Likes (Received): 5
|
Pozdrav!
Drago mi je da si se priključio! I ja Ti želim dobrodošlicu!
|
|
|
|
|
#744 |
|
Registered User
Likes (Received): 4
|
Lepo je da se polako prosirila ekipa =) sjecam se vremena dok sam bil dosta usamljen =) samo napred decki, i sve vam najbolje u novoj 2011. =)
|
|
#745 |
|
free-lance
Likes (Received): 310
|
|
|
|
|
|
#746 |
|
SuperMod
|
Dobrodošao na forum
|
|
|
|
|
#747 |
|
BANNED
|
Vrijeme je da otvorimo dretvu za novu godinu! Javljam se kao dobrovoljac, dopuštate?
Molim ostale forumaše za dopuštenje da iskoristim i njihove fotke za izradu kolaža
|
|
|
|
|
#748 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
|
|
|
|
|
#749 |
|
BANNED
|
Popis:
Dovršeno 2010 Stanoing City Centar Stanoing Karingtonka Stanoing Banfica Pješački most u Jalkovcu Rekonstrukcija Kralja Petra Krešimira IV Trg ispred Katedrale Gradnja StanoingGrabanice POS Hrašćica HRT centar Varaždin Meteor zgrada Optujska Lumini Centar Obrada komunalnog otpada Podzemna garaža Kapucinski trg Plan POS Vilka Novaka POS Banfica POS Grabanice Grabanice 2 Tomislav Špoljar Vojarna Optujska Istočna obilaznica Novi Tehnološki park u Brezju Uređenje Dravskih obala Preseljenje Varteksa Gospodarska ulica Shopping Centar Varaždin Dodajte ili oduzimajte dok još nije kasno
|
|
|
|
|
#750 |
|
BANNED
|
|
|