|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Dalmacija Dalmatia: Split, Zadar, Dubrovnik, Šibenik, and the Dalmatian Highlands |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#5641 |
|
...
Likes (Received): 827
|
Po meni bi onaj cili dio tribalo sredit ka Marmontovu (od Marmontove do Đardina). To bi nekako priličilo strogom centru a to ono i jest. Nikakav asfalt tamo ne dolazi u obzir.
|
|
#5642 |
|
URBANI JUGOSLAVEN
Likes (Received): 608
|
|
|
|
|
|
#5643 |
|
Powered by Jet-A1
Likes (Received): 2835
|
Ta cesta je najgori komad asfaltirane površine u cilom gradu!
![]() Ne mogu virovat da nisu u stanju riješit tih 20-30m. Sramota!
|
|
|
|
|
#5644 |
|
URBANI JUGOSLAVEN
|
|
|
|
|
|
#5645 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
![]() Govorija nam je Rumke da će popločat trg isprid HNK-a. Al eto, proslo je godinu ipo dana od tada. |
|
|
|
|
#5646 | |
|
Registered User
Likes (Received): 7
|
Quote:
Lokacija je odlicna! Osobno, ako se tokom posjeta STu zazelim te vrste hrane, meni je sigurno daaaaaaaaaleko blize nego Joker, tj. 5 minuta hoda! |
|
|
|
|
|
#5647 |
|
BANNED
Likes (Received): 5
|
Nije da ne može nego nikoga nije briga niti se iko od vladajućih sitia... A službe ionako samo slušaju šta in vladajući govore, ne da bog da sami nešto pokušaju rješit...
|
|
|
|
|
#5648 |
|
...
Likes (Received): 827
|
Novci se gotovo svakodnevno znaju potrošit na razne piz* a na ovakve stvari nikad ništa u gradu. Ovakvih primjera ima još puno na žalost.
|
|
#5649 | |
|
Spectre
Likes (Received): 303
|
PONUDA SIROBUJI Adio ‘crne jame’ za 10 eura po kvadratu kuće
Quote:
|
|
|
#5650 | |
|
Registered User
Likes (Received): 155
|
Quote:
Ovako. Imaš Mcdonalds restoran, i u sklopu toga češ kao dodatnu ponudu imat i kolače i kave i ostale razne napitke, nešto tipa starbucks samo druga marka, a hrana će isto bit dostupna |
|
|
|
|
|
#5651 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#5652 |
|
URBANI JUGOSLAVEN
|
|
|
|
|
|
#5653 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
#5654 | |
|
Udruga urbane desnice
Likes (Received): 3
|
Quote:
![]()
Last edited by MasonicStage™; December 18th, 2011 at 01:24 AM. Reason: popravljeni quote kodovi |
|
|
|
|
|
#5655 | |
|
Udruga urbane desnice
Likes (Received): 3
|
Quote:
Last edited by MasonicStage™; December 18th, 2011 at 01:23 AM. Reason: popravljeni quote kodovi |
|
|
|
|
|
#5656 | |
|
SuperMod
|
ST-DISPET....
već sam ti jednom dao kaznu zbog of topic postova na construction temama i zbog nepravilnog baratanja QUOTE kodovima. iako je stvar prebanalna, tebi se uvijek zametne jedan ili dva koda više i tvoji postovi izgledaju jako neuredno i uopće se ponekad ne razumije tko i što se citira. dakle, ako nekog citiraš, tada QUOTE kodovi moraju biti okolo napisanog posta kojeg citiraš, a ne iza onoga i što si ti napisao. kao primjer: [ Q U O T E ] specimen [ / Q U O T E ] a na kraju to izgleda kada se maknu razmaci: Quote:
također, ne moram spominjati da spam nije dozvoljen i da of topic teme ovdje nemaju mjesto. hvala na čitanju! PS, kada me doživite, diskusiju ću obrisati, jer ne pripada ovdje. za to imate cafe. |
|
|
|
|
|
#5657 |
|
Registered User
Likes (Received): 7
|
|
|
|
|
|
#5658 |
|
Registered User
|
Mislim da ako čovjek napiše dva posta o otvaranju mcdonaldsa, ili komentira starbucks i mcdonalds koji bi se treba otvorit i nije neki offtopic, niti ovde ikome smeta ili radi problem u snalaženju i dolaženju informacija. Neželin da ovaj forum postane čisto cjepidlačenje
|
|
|
|
|
#5659 |
|
SuperMod
|
da, ali kod ST Dispeta se to malo češće događa. nemojte me krivo shvatit, drago mi je da dobivamo nove članove, no potrebno je slijedit neka pravila, naročito ako su prethodno već naglašena dotičnim osobama.
najljepše zahvaljujem
|
|
|
|
|
#5660 | |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
Uzaaas, zasto se ne poruse sve te uzasne kuce i sagrade vile sa bazenima, ne bas vile, ajmo rec pristojne obiteljske kuce, okruzene zelenilom sa parkom, skolom, vrticem... Koje lokacije zauvijek unistene... Samo 20 postenih je trazilo dozvole, a ova divlja graditeljica je cak postala dogradonacelnica!!!! Umjesto da je u zatvoru...
Quote:
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| imamo fafafu!, imamo tag!!!!, isuse ča barjak ne viješ, lepeza magarče!, mandrili ziđaju, ništa kontra splita |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|