|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#21 |
|
Osječko Est 1697
|
![]() render nove zgrade Unikoma
|
|
|
|
|
#22 |
|
Registered User
Likes (Received): 15
|
![]() Meni je ta zgrada predobra, to se zove dobar, kreativan dizajn
|
|
#23 |
|
Yosemite Sam
|
Nejasan render. Ovaj izbočeni dio bi trebao biti cool, a u stvari će unakaziti zgradu kao pimpek na čelu plavuše.
|
|
|
|
|
#24 |
|
Osječko Est 1697
|
![]() ![]() Zgrada predobro izgleda Baš taj dio joj daje lijep dizajn.
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Registered User
Likes (Received): 15
|
Quote:
![]() Negooo... Čudi me da nigdje nema rendera nove zgrade Zavoda za javno zdravstvo koja se već počela graditit, vjerojatno će bit pre gadna kao npr. novo Socijalno, pa nisu ni htjeli objavit render
|
|
|
#26 |
|
BANNED
Likes (Received): 14
|
Sviđa mi se..iako su ovj pimpek mogli malo zaobliti ili ne znam nešto,izgleda malo nespretno.
|
|
|
|
|
#27 | |
|
OSIJEK NEPOKORENI GRAD!
Likes (Received): 8
|
Quote:
![]() E, a od ovdje navedenih, posebno ću se interesirati za ove koje sam boldao. No moram priznati da osim ne službenih razgovora koje sam svojevremeno imao s ex direktorom GPP-a, nisam čuo za spoj tramvaja Divaltova-Europska preko Trpimirove? A također, nisam čuo da postoji ideja revitalizacije Botaničkog vrta u Gradskom vrtu. To mi se čini vrlo teškim, iako se najtoplije nadam da će s dovršetkom bazena i obnovom Ulaznog Paviljona, Gradski vrt napokon biti hortikulturno uređen kako mu i imenom pristaje
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Registered User
Likes (Received): 95
|
Ako ništa drugo vrlo izgledno je da će se krenuti u obnovu Paviljona Gradski Vrt. Još ako dovrše autobusni, hijooj niko sretniji od mene
. Mislim da su nade u bilo kakvo stambeno naselje u ovoj godini ipak nerealne..
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Osječko Est 1697
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Moderator
Likes (Received): 347
|
Dobri projekti.
A jeste se zalaufali a dretva još nije ni jedan dan stara. ![]() Ako nastavite ovako 2 stranice po danu puta 365 dana puta 20 postova po strani = 14600 postova.
|
|
|
#31 |
|
Yosemite Sam
|
Ja sam mislio da je 5000 postova granica za otvaranje nove dretve.
|
|
|
|
|
#32 |
|
Osječko Est 1697
|
Nemora biti. Da smo imali 2 milje postova nebi otvarali novu. Al uspjeli smo 4.000 u godinu dana Ovako je puno preglednije
|
|
|
|
|
#33 |
|
Yosemite Sam
|
Ti si sam skupio tih 4000 postova
|
|
|
|
|
#34 |
|
Osječko Est 1697
|
![]() ![]() Nemojmo opet Spamati
|
|
|
|
|
#35 |
|
Yosemite Sam
|
Spam united
|
|
|
|
|
#36 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Kad ovako vidim sve projekte koji se spremaju, nije loše, ipak se kreće. Zna li netko kad točno kreće rekonstrukcija Trpimirove i koliko bi ti radovi mogli trajati.Da li se nastavlja obnova konkatedrale izvana i kojim tempom. Što se tiče parkiranja Osijek je definitivno ugodno iznenađenje. Cijena 2 kn u širem centru grada a u Vukovarskoj, Zagrebačkoj ulici nema naplate. Kad se samo sjetim da je u Zg 16 kn sat i to skoro pola grada. Npr. u N. Gradiški ne možeš naći niti jedno mjesto u gradu koje se ne plaća a cijena je svugdje 3 kn po satu.
|
|
|
|
|
#37 |
|
Osječko Est 1697
|
Nepiše kad krecu, a nevjerujem da ce radovi bit brzo završeni. radit ce se po etapama. Jer je ipak to jako prometna cesta. Katedrala bi se trabala obnavljati i dalje, sad bi trebalo krenuti od zvonika. Iznutra a i izvana![]() Pa u Vukovarskoj ili Zagrebačkoj nema svrhe da se naplacuju, ugl su tamo sve stambene zgrade. Ok kod nas nije skup parking. Al neka parkirališta su sve samo ne to. |
|
|
|
|
#38 | |
|
lazy
|
Quote:
ali u realnosti nije. prilaz s obje strane je užasan(nedovršen) - invalidi mogu zaboraviti na njega liftovi ne rade odkad je otvoren za promet ljudi , koja je onda svrha njih? kritiziram samo zato što nije dovršen inače mi je nadhodnik-most savršen
|
|
|
#39 | |
|
Registered User
Likes (Received): 47
|
Quote:
To naravno nije opravdanje za fušerski posao koji je odrađen...
|
|
|
#40 |
|
Registered User
|
pozz! već duže vrijeme pratim sve što pišete u ovoj "dretvi" (odakle takav naziv, ja znam jedino za nazive "tema" i "topic"
) i nisam mogao odoljeti, a da se ne registriram, mogu vam samo reći da ćete u 2010. imati još jednog člana (mene jel') s kojim ćete se morati svakodnevno nositi, iako mislim da sam dosta mlađi od vas, tek mi je 20, pa ću pokušati ne biti pein in di es ![]() vidim da bi se ove ili sljedeće godine moglo krenit s izgradnjom Tehnopolisa, ako je to onaj ogroman kompleks o kojem je netko zalijepio novinski članak davno, ovdje na forum, onda
|
|
|
![]() |
| Tags |
| essekeri, grad na dravi, gradi se na sve strane, moj osijek, osijek, osječani |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|