|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#21 |
|
free-lance
Likes (Received): 302
|
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Out of time
Likes (Received): 6
|
Quote:
.
|
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Registered User
Likes (Received): 47
|
Prošao maloprije pored gradilišta. Ozbiljno su se bacili na posao.
|
|
|
#24 |
|
Što me gledaš?!
Likes (Received): 1008
|
Evo još malo rendera Ban centra.
http://www.institutigh.com/ighinvest...mi%2FBanCentar |
|
|
|
|
|
#25 |
|
SuperMod
|
na ovim nekim renderima malo su kompjuterski obradili fasade tamo u cesarčevoj i izgleda stvarno super.
nadam se da bu tak i u stvarnosti da se centar još dodatno proširi. i aute treba maknut, svakako. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Registered User
Likes (Received): 112
|
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
patolog
Likes (Received): 57
|
evo. korisnik "VET" se malo prosetao gradom i uhvatio ovu sliku sa gradilista ban centra.
![]() za sve one koji neznaju gdje se to nalazi. dizalice na cvjetnom i na ban centru. sad nam fali samo jos neka dizalica na onoj zgradi musolinija i ja se odselim na klupu iza jelacica. ![]() za sve ostale fotografije prosetajte se i vi mal do zagreb photohthreada .
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Zanimljivo, ovo odjednom nije devastacija centra grada, i nema nikakvih "zlih bubnjara", dok su na Horvatinčićev projekt svi vrištali iz petnih žila.
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Registered User
Likes (Received): 112
|
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
BANNED
Likes (Received): 14
|
|
|
|
|
|
|
#31 |
|
;)
Likes (Received): 1085
|
Ne biste vjerovali, ali upućivali su prosvjedne note i protiv ovoga projekta. Ne zbog devastacije nego zbog podzemne garaže koja je po njihovom mišljenju prevelika za same stanare pa se boje da će biti još jedna komercijalna garaža koja će privući još automobila u centar. Izrazili su i mišljenje da je ovo vrlo loša lokacija za stanove jer će jadne stanare smetati buka zvonika katedrale i tako loše utjecati na kvalitetu života u njima.
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Send me kiss via PM
Likes (Received): 276
|
Crkvena zvona su muzika za uši svakog pravog katolika.
|
|
|
#33 |
|
;)
|
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Send me kiss via PM
Likes (Received): 276
|
Pravi katolik je vrijedan, pošten i šparan. Za njega je kvadrat stana BAN centra sitnica. Tričarija.
|
|
|
#35 |
|
SuperMod
|
hm, ovaj projekt povlači i druga pitanja sa sobom, a to je okolina oko ban centra. naime, pored zgrade zagrebačke banke bit će ovaj glamurozni stakleni centar, a nasuprot ulice one starinske drvene kućice ispod katedrale i ostale starinske jednokatnice iz razdoblja kad je ZG bio selo. i još da stvar bude gora, tu se ugurala ona stambena zgrada od nekoliko katova, odmah pored onih malih drvenih. :/
mislim da bi grad trebao napravit neki plan da to sve nekak izgleda dostojno strogog centra jednog glavnog grada, a ne da unutar 100m kvadratnih imamo 6 različitih stilova i načina gradnje. po meni bi trebalo porušit one drvene kućice i interpolirat sa onim stambenjakom do njih. jel zna netko da li su te kućice zaštićene? |
|
|
|
|
|
#36 | |
|
;)
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Master Planner
Likes (Received): 64
|
Quote:
meni su te male kucice iznad šekreta u Bakacevoj bas jako simapticne i imaju neki duh ''starog Zagreba'' ali zato bi pod onu rugobu pored na onim ruznim betonskim stupovima trebalo staviti par kila c4 I naravno, potez Bakačeva-Cesarčeva-Stara Vlaška pod pješačku zonu sa malim trgicem/parkicem na mjestu sadašnjeg parkinga...a parking naravno pod zemlju
|
|
|
|
#38 |
|
SuperMod
|
da, bilo bi super kad bi se to sredilo, ali svakako onda ova stambena zgrada ostaje šaka u oko. tko je uopće dozvolio takvu gradnju prije? strašno.
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
;)
|
To su krivi ovi tvoji, Masonac. Evo što piše Ante Tomić u Jutarnjem;
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
SuperMod
|
da, sigurno su oni krivi. ![]() ne al inače, u komunizmu se fakat napravilo sve i svašta, toliko nakaradnih zgrada da ih je danas prestrašno gledat...kak to da prije nitko nije prosvjedovao za to? |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|