|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#41 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
Potpis, i ja se sjetih nasuprotne strane ulice posebno one prve kuće gore na početku kad se krene od Bakačeve u staru Vlašku sa lijeve strane pa svih tih kuća i sad ovakvog nečeg u tome svemu, opet spajaju nespojivo ali takva je i sjeverna strana preko puta immportane galerije, to je cijena napretka valjda. Samo gledam što mi rade od grada bez reda i poretka, kud i što god tko stigne, bez veze glavno da se gradi :p
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
BANNED
Likes (Received): 14
|
Quote:
http://i301.photobucket.com/albums/n.../Kaptol088.jpg http://i301.photobucket.com/albums/n.../Kaptol090.jpg http://i301.photobucket.com/albums/n.../Kaptol100.jpg Ako ti ovo ne smeta,zaista ne vidim zašto bi ti smetao Ban centar koji je stvarno zgradana mjestu
|
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
I am back!
Likes (Received): 1118
|
Quote:
|
|
|
|
#44 | |
|
;)
Likes (Received): 1085
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
BANNED
|
Nisam bedast,i ne zezam ga.Sam je izrazio pohvale tom projektu.
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
I am back!
Likes (Received): 1118
|
Ni jedno ni drugo! Meni je taj Kaptol centar prava katastrofa.
Ban centar bu bil prava stvar kad bu bil gotov. Pa ja vec cekam 53 godine da se popuna ta rupa koja je sluzila kao parking. Istina nekada pocetkom 60-tih godina proslog stoljeca sluzila je i za mini luna park. Ali dobro,mozda sam ja ipak bedast!
|
|
|
#47 |
|
;)
|
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
BANNED
|
Rekao je da mu se ne sviđa ,kako se te staklene zgrade uklapaju pokraju tih malih kućica,a ja sam ga pitao kako to da mu sad to smeta,dok mu ista stvar na jedanko atraktivnoj lokaciji ne smeta?
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
;)
|
Postoji razlika između kućeraka u Tkalči koje daju draž toj ulici i ovih u samom centru pored Ban centra koje fakat djeluju nakaradno, ali ih ne smiju rušiti dok se ne negodi s vlasnicima koje valjda ne mogu ni naći. I onih par pored samog Cascade centra je krajnje nakaradno ali valjda isti problem, ne mogu naći vlasnike i zato ih ne mogu rušiti.
|
|
|
|
|
|
#50 | |
|
patolog
Likes (Received): 58
|
Quote:
te visoke zgrade su po meni jedini + za beograd kad se ove 2 gradove usporedjiva, sa vecim zgradama bi bili daleko no.1 na nasim prostorima. aali... prvo je da su mi ove zgradice jako privlacne, imaju svoj sarm i tesko bi mi palo da se ih rusi. drugo je, ako vecije zgrade onda zgrade po povjesnom izgledu. nebi imao nist protiv ako se ove zgradice ruse a postave neke poput ove zagrebacke banke. sta se tice vlasku... moglo bis reci da je vlaska u zagrebu to (djelovicno) sta je bascarsija u sarajevu . nebi ju ni pipno kamoli mislio o rusenju.ovaj ban centar daje ovom kraju jos vise prometa sto je jako vazno. jer s vremenom mislim budu ovi mali ducancici izumreli a to bas zbog westgate, zbog cvjetnog, zbog..... ovaj kraj mora prezivjeti tu fazu i zato je zasiguran promet izuzetno vazan! ![]() ko ovo rusi je smotan u glavi.
Last edited by sesvecan; January 17th, 2010 at 12:12 AM. |
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
BANNED
|
Ah...pa zašto to rušiti?Pa nekima ništa nije sveto...Inače ako bi se evenutalno rušile onda bi trebalo ostaviti prazinu tj pogled na Kaptol...
|
|
|
|
|
|
#52 | |
|
;)
|
Quote:
Jebeš ovo, idem je van.
|
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
BANNED
|
Ma što pod katedralom,pa nema nčega a nasuprot Ban centra je nešto što se mene tiče ne bi smjelo rušiti
|
|
|
|
|
|
#54 | |
|
patolog
Likes (Received): 58
|
Quote:
.kazem da se nebi smjelo nesto u ovom kraju rusiti bez obzira ako je drveno. neznam ako ti je sad jasnije smiri ti malo hormone vani |
|
|
|
|
|
|
#55 | |
|
the IRS at the door
Likes (Received): 2
|
Quote:
Ufotkano 2004, ali dobro posluzi. ![]() ![]() ![]() Inace, oni vjerovatno misle na ovu 'drvenariju' preko puta Gradske Kavane, ne znam kaj drugo bi spadalo u tu kategoriju na ovom potezu. ![]() ![]()
|
|
|
|
#56 |
|
Registered User
Likes (Received): 25
|
Pa tko bi to rušio, jeste pobenavili? To treba renovirati i čuvati.
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Master Planner
Likes (Received): 64
|
![]() Ma normalno, meni bi tu super sjeo nekakv muzej starih zanata, obrta itd.... jos kada se ispod stavi kocka i uredi pjesacka zona...preljepo ce biti
|
|
|
#58 |
|
;)
|
|
|
|
|