|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#21 | |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Quote:
Trzeba wiedziec kiedy jechac, by nie stac za duzo. Paryz jest jak wawa pod jednym wzgledem - wystarczy dlugi weekend i miasto cale zamiera, za to podmiejskie autostrady staja sie najbardziej zaludnionym miejscem na ziemi Wtedy jest idealna okazja do pojezdzenia sobie po prawie pustym (sic!) miescie. A i nawet w "normalne" dni jak sie troche poglowkuje i nie pcha na "pale", da sie wyzyc - w samym Paryzu nie zdazylo mi sie stac w korku. Pod nim - ojjjj tak ![]() Aha - skuterow po miesiacu sie nie zauwaza, tylko instynktownie unika. Zupelnie jak rowerow w Plaskolandii
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
i ♥ warsaw
Likes (Received): 0
|
Źle mnie zrozumieliście. 'Na koniec najlepsze' oznaczało najlepsze zdjęcie postu, a nie całego tematu
oczywiście jeszcze nie kończę. Parę wrzutek jeszcze będzie. Choć zdjęć już dużo mi nie zostało.I wybaczcie mi, że musicie tyle czekać na kolejne zdjęcia ale to nie mam czasu, to nie mam chęci . Postaram się dodawać teraz trochę częściej, może mniej zdjęć, ale częściej. No to lecimy dalej:66. ![]() 67. ![]() 68. ![]() 69. Gdy pierwszy raz zauważyłem te bloki, nie umiałem zamknąć oczu ze zdziwienia. Do tego są tak blisko Wieży Eiffly... ![]() 70. I zbliżenie ![]() ![]() 71. ![]() 72. Żegnamy wieżę i kierujemy się na dół. Żałuję, że nie można było wejść na najwyższy poziom (w sumie nie pamiętam już dokładnie czemu). Zapewne widoki byłyby jeszcze lepsze i bardziej rozległe. Mimo to nie narzekam. Choć w sumie nie jestem prawdziwym turystą, bo zawsze sobie powtarzałem 'być w Paryżu i nie wejść na samą górę Wiezy Eiffly to nie być prawdziwym turystą'
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Registered User
|
![]() Najwyższy poziom jest zamykany najczęściej z powodu zbyt silnego wiatru. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Warsaw patriot
Likes (Received): 101
|
Och w tych budynkach (po prawej) mieści sie min. Międzynarodowy Związk Kolei UIC.Tam przez 5 lat pracowała moja bratowa.
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Registered User
Likes (Received): 13
|
No wyglada jak Bukareszt jakis czy inna Sofia
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
i ♥ warsaw
|
Wiem, moja chęć dodawania częściej zdjęć jak zwykle się nie udała. Ale zamierzam zakończyć już dzisiaj wątek i zacząć nowy, może ten uda mi się szybciej aktualizować
Więc zarpaszam Was do oglądania ostatnich setów z Paryża ![]() 73. Budynek po drugiej stronie Pól Marsowych od wieży. ![]() 74. ![]() 75. Z placu przed wyżej zapostowanym budynkiem widać całe Pola Marsowe i wieżę ![]()
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
i ♥ warsaw
|
76. Standartowy widoczek
![]() 77. ![]() 78.
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
i ♥ warsaw
|
79. Już blisko Notre Dame...
![]() 80. No i już widać jak wyłania się zza morza kamienic. Niestety samych zdjęć z kościoła, sprzed kościoła ani z placu przed kościołem nie mam, bo właśnie za chwilę padnie mi aparat w tym miejscu ![]() ![]() 81.
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
i ♥ warsaw
|
82. Znowu pod ratuszem.
![]() 83. ![]() 84. Sekwana ze statkiem wycieczkowym, który w ostatniej chwili wbił mi się w kadr... ![]() 85. ![]() To by było już wszystko. Narazie nie planuję kolejnych wycieczek do Paryża, ale kto wie, może w najbliższej przyszłości to się zmieni. Więc narazie bym prosił żeby nie zamykać tego tematu Dziękuje wszystkim, którzy dotrwali do ostatniego zdjęcia i ostatniej linijki moich wypocin. Mam nadzieję, że prezentowane zdjęcia nie były takie straszne. W prawdzie do dzisiaj się uczę fotografii i powolnymi krokami coraz lepiej mi idzie ale do profesjonalizmu mi jednak nadal daleko A tych, którzy nie mają dość zapraszam do nowego wątku, który może jeszcze dzisiaj uda mi się rozpocząć. Tym razem wywiało mnie do Berlina, w którym nafociłem około 300 zdjęć
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|