|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#81 |
|
BANNED
Likes (Received): 5
|
Eh, pisao bih kad bi me slušali. Al bojim se bi to bile riječi bačene u vjetar. Možemo biti sretni kaj nisu postavili semafor. (da su pametni, napravili bi pješačko-biciklistički pothodnik, po sjevernoj zoni već su napravili staze, sad samo treba napraviti ispod plitvičkog mosta na obilaznici i povući stazu do rotora kod Baumaxa. I evo super biciklističke veze Kneginec-Lumini-Varaždin!)
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
mislim da je tu v pitanju samo nestručnost. valjda projektria neko bez vozačke dozvole. k'o ono skretanje iza Dravskog mosta v Međimurskoj s 80-90 (ima naravno i prek 100) na 30 projekt je spremni samo valjda ih je strah da ne prdnu v prazno s obzirom da nam se broj nezaposlenih penje na 350 hiljada. Vremena su fakat jebena. Danas sam videl i oglase za stanove: palo je na 820€/m2, ima i ispod 750... ![]() Dečki, 'ko ima keša sad, e... |
|
|
|
|
|
#83 |
|
Registered User
Likes (Received): 147
|
Bil sam danas pokraj.. nisam previše impresioniran eksterijerom... valjda bude bolje unutra..
|
|
|
|
|
|
#84 | |
|
free-lance
Likes (Received): 341
|
Quote:
![]() Mogući reklamni slogani: Dođite u polje na šoping! Šoping u prirodi! Ekološki šoping! Zeleni šoping!
|
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Registered User
|
Nestanite iz gradske vreve u idilu prirode! Lumini
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
BANNED
|
Lumini iluminiran Suncem:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I moj vjerni železni (dobro, aluminijski) konj ![]()
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
free-lance
|
![]() Oho, pala je "vožnjica"! ![]() ![]() ![]() Bogme si se potrudil! Super su Ti fotke, gledano na činjenicu da su sve fotke u kontralightu Ovaj Lumini je zbog toga užasno nezahvalan za fotkanje. Dolazi u obzir samo ranojutarnja vožnja. Ono, cik zore![]() Kolko se da vidjeti zgrada je gotova. Izvana. Vjerojatno i iznutra većim djelom (nisam gledal facebook već dugo).Također i ova pristupna cesta s istočne strane. Čeka se...koji ono mjesec, Travanj? Svibanj? |
|
|
|
|
|
#89 | |
|
BANNED
|
Quote:
Bio sam i na Dravi, slike možeš pogledati u Fototeki. Ak za vikend pribavim DSLR, kreće prava akcija! ![]() P.S.: Na Faceu im samo piše proljeće 2010. |
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
_-_-_-_-_-_
Likes (Received): 6
|
grofe,bravooooo
kad će bit gotov centar? što će bit zanimljivo u njemu?kino?
|
|
|
|
|
|
#91 | |
|
BANNED
|
Quote:
![]() Ako sve bude po planu, na Facebooku im piše proljeće 2010. 4-5 mjesec, pretpostavljam. Unutra će, osim standardnih malih dučančića, biti supermarket, mali food court, i što je najbitnije, Cinestar sa 6 dvorana.
|
|
|
|
|
|
|
#92 | |
|
_-_-_-_-_-_
Likes (Received): 6
|
Quote:
odlično,sve što je potrebno za malog čovjeka cinestar
|
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
BANNED
|
Bilo bi još bolje da je bliže gradu. Ako se izgradi, kao što se planira, shopping centar s kinom kraj Lidla i Baumaxa na ulazu u grad, preuzet će većinu prometa Luminiju. Jer do Luminija je teško doći ako nemaš auto. Nadam se da će poboljšati biciklistički pristup i uspostaviti liniju gradskog prijevoza.
|
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#95 | ||
|
Registered User
|
Quote:
Quote:
|
|
|
|
#96 |
|
;)
Likes (Received): 1425
|
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
free-lance
|
![]() Duhovito i možda vizionarski!
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
free-lance
|
A evo još malo alcatraza iznutra
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Osobno smatram da su jednoetažni shopping centri dramatično inferiorni arhitekturom onim višeetažnim. Senzacija, odnosno doživljaj prostora kod višeetažnih naspram onih jednoetažnih je usporediv sa senzacijom sjedanja u veliku limuzinu naspram fiće... ah taj "šparen,šparen" koncept Varaždin je "šparen,šparen" metropola hrvatske
|
|
|
|
|
|
#99 | |
|
BANNED
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#100 | |
|
free-lance
|
Quote:
Ja Ti tak nekaj sanjam (skiciram) još od studentskih...ma vraga ,srednjoškolskih dana! Upravo tu lokaciju na mjestu VISa bi iskoristio za novi centar grada. Pisao sam već o tome... Nevjerojatno je kak je urbanizam zapravo jednostavna kategorija. Zamislimo ga kao namještanje stana. Mislim, možemo mi staviti wc školjku posred dnevnog boravka a televizor u špajzu, no nebi baš funkcioniralo. ![]() Ili recimo ljudsko tijelo. Zamislite čovjeka koji srce ima u peti a penis umjesto nosa... malo bi čudno izgledao ne? Da ne govorim o "funkcionalnosti"... ![]() Tako i ovo. Jedan elitni centralni gradski sadržaj smjestiti na periferiju, posred industrijske (ipak je tamo calzedonija i meteor - TVORNICE) zone, civilizacijski je nazadak za ovaj grad malo žeščih razmjera. To se jednostavno nije smjelo desiti. sanader je poklonio državno zemljište općini Kneginec radi izgradnje tvornica, ne za shopping centre. I što bi bilo da nam sad dođe neki investitor poput, recimo, "chevroleta". Sorry, gospodo, slovaci su dali korejcima zemljište i sto milijuna eura za KIU ali mi moramo graditi shopping centre, znate...odite vi lijepo u Srbiju, možda tam imaju zemlje... ![]() Jadna li si... |
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|