|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Urban Ukraine » Kyiv | North and center | East | West | South |
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#21 |
|
Zp Style
|
Надо хотя бы двух активных форумчан оттуда и Одесса сразу же получит секцию
|
|
|
#22 | |
|
vn
|
Quote:
Я так понимаю, раз он взялся за дело то будет за этой темой посматривать. Предлагаю, чтоб каждый, создав ветку, предупреждал потом в этой ветке. чтоб можно было сразу ее внести в список. |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
vn
|
Народ, що значить ця штучка?
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Curly-headed
|
![]() Це означає, що тема має теги (Tags)...по цих тегах здійснює пошук пошукові машини, це ключові слова теми... Будь-хто може редагувати теги до будь-якої теми... я їх задавав при створені! Теги відображаються внизу де кнопка Post Reply, а справа є Edit Tags, тобто їх редагування.
Кажуть, помилки лікаря приховує земля, а от помилки архітектора муляють очі багатьом поколінням! Мої фотки на Panoramio.com http://www.panoramio.com/user/2619889 Голосуємо за банер Івано-Франківська |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zp Style
|
А ты не пробовал у этой штуки спросить? )))
Она показывает закреплена ли эта тема в каких-то тегах П.С. Кучер опередил
|
|
|
#26 | |
|
vn
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Allactaga major
|
Давайте, давайте)))
Quote:
|
|
|
|
|
#28 |
|
vn
|
Да, згоден. Тільки б трохи регулярнше оновлення. Проголосуєм? (ми дамо свою підтримку, якщо потім ви за нас![]() ![]() Жартую. Короче, Львову власний розділ. Одесі не давати, пока звідти не зявляться люди. Ми трошки почекаєм, але боюсь не витримаєм, і теж нашуруєм гілок
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Allactaga major
|
Коаліція Вінниці та Львова? Давайте. Я тільки за))) Бо в регіональній гілці вже тааакий кавардак, шо страшне...
|
|
|
|
#30 | |
|
vn
|
Quote:
![]() Тільки от я не знаю, який шаблон цього форуму. Може там ще не так все швидко робиться. Бо й так Україна не має власного розділу, через Росію тільки. Якось так складно. |
|
|
|
|
|
|
#31 | ||
|
Зареєстрований Користувач
Likes (Received): 48
|
Quote:
Quote:
|
|
|
|
#32 |
|
vn
|
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
vn
|
Є можливість, що Одеса таки роздуплиться. Сьогодні дзвонив своєму другу, який зараз волею долі живе там, то він зацікавлений. Але каже одна проблема - фотками він забезпечити може, а от докладною інформацією важко буде.
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Зареєстрований Користувач
Likes (Received): 48
|
Не в этом дело, проблема в том, что вышестоящие модераторы, которые назначают модераторов нам, просто не дают им возможности создавать новые подразделы.
|
|
|
#35 |
|
vn
|
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
I<3VAG
Likes (Received): 30
|
Коаліція не вийде так як не чесно буде з іншими ТЕЖ активними містами тут як Франківськ і Запоріжжя...там же теж є якісь окремі теми про будівництво і є форумчани як і в нас. А якщо усе це змішати ця коаліція буде тою ж самою регіональною секцією + вдруг через під року Одеса прокинулась чи ще якесь місто. У нас зараз нараховується 3 активних міста з Заходу, 1 зі Сходу і з Криму тому я бумаю що буде дуже важко це питання рішати.
Львову полюбе вже давно повинні були дати, все ж таки столиця західної України, чого так довго чекати і тримати його в регіональній сексії!?
|
|
|
#37 |
|
vn
|
Ну, тут просипається естественная (забув як українською) мисля. Чим інші гірші))) А про коаліцію, то ми в плані підтримки за утворення окремого розділу. Ми підтримуєм їх, вони - нас. Але не треба це сприймати аж надто серйозно, ми ж не вороги між містами. Я так само виступаю за окремі розділи для Севастополя, Франківська, Запоріжжя, ось Хмельницький є вже (пока проти Одеси, бо нема людей, то лиш би вважалося). Для активних міст. наприклад ми, знаю, що розділ потягнемо, бо й так по скромнячку далеко не все розкриваєм. А зараз в регіональному формі потроху утворюється бардак. В тому плані, що повно тем а порядку не надто. Спасибі Кучеру з Франківська що впорядкував, прото чи надовго так порядок лишиться.
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Curly-headed
|
я в першому пості написав, щоб сюди вносили назву тему і посилання, я буду добавляти!
Кажуть, помилки лікаря приховує земля, а от помилки архітектора муляють очі багатьом поколінням! Мої фотки на Panoramio.com http://www.panoramio.com/user/2619889 Голосуємо за банер Івано-Франківська |
|
|
|
|
|
#39 |
|
vn
|
Ще додам, що я маю на увазі бардак. Ось наприклад в нашій темі про будівництво ми викладаєм усе: вкупі і торгові центри, і житлові комплекси, і офісники, і окремі житлові будинки, і реконструкція памяток і новини.... проблема в тому, що чимало з зробленого просто губиться, бо пройшла сторінка і вже пішла інша, а далі знов інша, то буває схоже на марну працю.
Звісно, ми можем в рамках регіонального форуму навести порядок у себе, створивши такі теми:1 комерційна нерухомість 2 житло (якщо щось велике, на кшталт мікрорайону, то йому окрему гілку) 3. транспортна інфраструктура і таке інше. То уявіть, це буде мало не уся сторінка регіонального розділу. А як так почнуть робити інші міста, щоб впорідкувати свої гілки? Короче, я бачу так. |
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Allactaga major
|
Quote:
Повністю погоджуюсь.
|