|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
| View Poll Results: Are you for the construction of Palas? | |||
| Yes |
|
69 | 78.41% |
| No |
|
19 | 21.59% |
| Voters: 88. You may not vote on this poll | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#121 | ||
|
Basarabia e Romania
Likes (Received): 120
|
Quote:
Primul contract intre primaria Iasi si Iulius s-a semnat pe proiectul original din 2007. Exista si o poza pe net http://www.newsin.ro/palas-proiect-c...2-678ada64e4de cu consilierii primariei in fata machetei. Unul din acesti derbedei mi-a fost coleg de facultate ![]() Eu am vizitat sediul Iulius in 2007 si showroom-ul in 2008 si mi-am trimis zeci de e-mailuri cu cei de la vanzari pentru ca doream sa investesc in acest proiect. Si am discutat si optiunea unui apartament in zona unde se contruieste acum (fara aprobare) acest infect "mall" langa Teatrul Luceafarul. In concluzie: ce se construieste astazi, NU este proiectul pe care s-a semnat contractul initial in 2007. Si pentru ca s-a ajuns in instanta, smecherii au decis sa legalizeze magaria :Quote:
http://www.skyscrapercity.com/showpo...2&postcount=13
Timpul pentru Unire niciodată nu va veni de la sine, dacă nu-l vom face şi aduce fiecare dintre noi, cei care ne dorim Unirea cu adevărat. “DACĂ VISUL UNORA A FOST SĂ AJUNGĂ ÎN COSMOS, EU VIAŢA ÎNTREAGĂ AM VISAT SĂ TREC PRUTUL” (GRIGORE VIERU)
Last edited by nebunul; February 28th, 2011 at 10:18 PM. |
||
|
|
|
|
|
#122 |
|
Basarabia e Romania
|
BTW Mall-ul (aka zona comerciala) de care vobesti tu, era (2007/2008) cel (cea) de la "parterul" cladirilor cu 9 si 13 etaje. Acum avem cel putin doua (mall-uri - aka zone comerciale)
Timpul pentru Unire niciodată nu va veni de la sine, dacă nu-l vom face şi aduce fiecare dintre noi, cei care ne dorim Unirea cu adevărat. “DACĂ VISUL UNORA A FOST SĂ AJUNGĂ ÎN COSMOS, EU VIAŢA ÎNTREAGĂ AM VISAT SĂ TREC PRUTUL” (GRIGORE VIERU)
|
|
|
|
|
|
#123 |
|
Registered User
Likes (Received): 77
|
Ma rog, din raspunsurile tale observ ca n-ai inteles nimic din ce-am scris anterior (de altfel, in general, oamenii nu citesc mai mult de doua propozitii dintr-un mesaj).
Oricum, chiar n-are nicio relevanta ...... cine are rabdare sau cine cunoaste cat de cat proiectul, stie la ce fac referire ..... |
|
|
|
|
|
#124 |
|
Basarabia e Romania
|
Ma rog, n-am ce sa mai explic ... Pentru ca eu am in computer si CAD-urile cu sectiunile cladirilor iar tu-mi "explici" din ziare
Last edited by nebunul; February 28th, 2011 at 10:20 PM. |
|
|
|
|
|
#125 | |
|
Registered User
Likes (Received): 124
|
Quote:
|
|
|
|
#126 |
|
Basarabia e Romania
|
DA si NU "Tarabele" din prim-plan si cele din stanga-sus sunt temporare, iar mall-ul nr 2 se construieste cam in aceiasi zona unde initial au fost gandite apartamentele P+4
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
Registered User
Likes (Received): 124
|
ma gandeam mai mult la cladirea inalta din spate. In randare parcul pare mai mare. Cladirea mai departe.Oricum, se respecta cat de cat planul final in randare. Ca am mai vazut proiecte in 3D... si cand am vazut realitatea...
|
|
|
#128 |
|
Extended Holiday
Likes (Received): 174
|
Incredibil, cancerul se extinde, iar acum vom ramane si fara teii de pe strada Palat (si nici spatiu pentru o pista de biciclete nu mai ramane): http://www.adevarul.ro/locale/iasi/E...460754267.html
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Al doilea KFC Drive Thru din romania se deschide la Palas Mall
http://flacarais.ro/cms/site/f_is/ne...all_47426.html |
|
|
|
|
|
#130 |
|
Registered User
|
Inafara de Drive Thru...vreau sa precizez ca la nici 1 km distanta exista un alt restaurant KFC in Moldova Mall. Ce proiect deamboulea Palas-ul asta.
|
|
|
#131 |
|
Registered User
|
Draga, sunt orase in europa unde te impiedici din 2 in 2 minute de kfc-uri, asa cum in orasele suedeze gasesti cate 2 sau 3 (!!!) h&m-uri in acelasi centru comercial. Daca domnia ta nu se pricepe la marketing, atunci nu sustine ca altii sunt neglijenti, ca ei stiu ce fac, si tu pici de ...
Altfel, e un video aici, de vazut, cu filmari de pe santier ! http://www.bzi.ro/au-inceput-lucrari...s-video-216781 |
|
|
|
|
|
#132 |
|
Extended Holiday
|
Si pentru centrele alea comerciale din orasele suedeze s-au betonat spatiile verzi? Intre spatiu verde si un rahat de KFC, prefer prima optiune.
|
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Registered User
|
Quote:
Acum cativa ani cred ca exasperasem multa lume pe la consultarile publice legate de madison unde, apropos, in perioada aia nu erau decat cei din echipa iulius group si pensionari, eram gica contra. A urmat un an in care ambele tabere si-au tot aratat muschii, pe la garduri la propriu, s-au urmarit, s-au provocat si distrugeri, si cate si mai cate (probabil unii o sa plece si cu multe secrete din toata povestea asta). Printre altele, eu nu sunt sustinator al proiectului, dar acum, din diverse motive, il vreau terminat - si repede ... si chiar m-am saturat de prostioarele astea puerile vis a vis de palas. Trebuia sa puneti umarul la treaba candva, nu sa fim carcotasi acum... Ce credeati la inceput ?! Ca va fi proiectul orasului !?! Hai sa fim seriosi ! Acum macar sa inchida toata sursa de praf cat mai repede. PS: Acum cativa ani ...multi ziceau ca intre un tapsan plin de caini comunitari...ar prefera orice altceva. Ei ...ce soarta ...uite ca s-au ales cu exact orice altceva ...printre care si un alt kfc |
|
|
|
|
|
|
#134 |
|
Extended Holiday
|
Si atunci care-i legatura cu orasele suedeze pe care le-ai dat exemplu in mesajul anterior? In fine, poate sunt eu prea greu de cap...
|
|
|
|
|
|
#135 |
|
Registered User
|
Ca sa facem ca la scoala, uite legatura :
Domnul Silviu se plangea ca o sa mai apara un KFC. Eu am sustinut ca e un argument tamp fiindca, spre exemplu, am vazut in tari civilizate branduri asezate chiar sub acelasi acoperis. E o practica ce se trage din principiul multiplicitatii din PR. Deci, faptul ca dumnealui sublinia ca mai exista un KFC in apropiere, nu denota prostia dezvoltatorului, ci strategia dezvoltatorului/operatorului de franciza. Prin urmare, Palas nu e "deamboulea" (ca sa-l citez pe clasicul de sus) din pricina asta, ci din alte motive. Hai sa fim seriosi daca criticam proiectul, nu sa vorbim de KFC-uri si tunsoarea viitorilor arbusti din gradina centrala. Deci, Gattone, tu te-ai trezit vorbind si mi-ai spus ca nu s-au betonat spatii verzi in suedia. Ok, si ?! Care-i legatura ?! Eu am revenit, spunand ca eu nu sunt nicicum sustinator al betoanelor, doar ca sunt satul de moralisti care dau lectii in al 12-lea ceas. Altfel, proiectul asta arata asa cum arata si din pricina locuitorilor orasului. In fond, urbanismul se concretizeaza intr-o negociere intre viziunea comunitatii si cea a privatului, si care n-a avut loc, poate pentru ca tocmai comunitatea nu exista. Prin urmare... proiectul asta arata exact cum a vrut dezvoltatorul, ca doar el nu are cititor de ganduri... Punct. Sper sa ma fi facut inteles. Pfff |
|
|
|
|
|
#136 | |
|
Registered User
|
Quote:
Sper sa ma fi facut inteles. Silviu
|
|
|
|
#137 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
Basarabia e Romania
|
Supertari pozele
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|